فهرست:
چکیده أ
فصل اول: مقدمه.. 2
1- مقدمه.. 3
1-2- روغن آفتابگردان. 4
1-3- بیان مسأله.. 5
1-4- فرضیه ها 5
1-5- اهداف تحقیق.. 6
1-6- هدف کاربردی.. 6
فصل دوم:بررسی منابع.. 7
2- بررسی منابع.. 8
2-1- برنج.. 8
2-1-1- مشخصات گیاهشناسی برنج.. 9
2-1-2- خواص سبوس برنج.. 10
2-1-3- روغن سبوس برنج.. 11
2-1-3-1- خواص درمانی.. 11
2-1-4- خصوصیات و ترکیبات روغن سبوس برنج.. 12
2-2- آفتابگردان. 13
2-2-1- ترکیب روغن آفتابگردان معمولی.. 14
2-2-1-1- سایر ترکیبات مهم روغن آفتابگردان. 14
2-2-2- وضعیت تولید و مصرف... 15
2-2-3- خصوصیات گیاهشناسی.. 15
2-2-4- خصوصیات شیمیایی روغن آفتابگردان معمولی.. 18
2-2-5- خصوصیات فیزیکی روغن آفتابگردان معمولی.. 18
2-3- آنتی اکسیدانها 19
2-3-1- مکانیسم عمل آنتیاکسیدانها 20
2-3-2- طبقه بندی آنتیاکسیدانها 20
2-3-2-1- آنتیاکسیدانهای اولیه یا زنجیر شکن.. 21
2-3-2-2- آنتیاکسیدانهای ثانویه یا ممانعت کننده. 21
2-3-2-3-آنتیاکسیدانهای سینرژیستی و آنتاگونیستها 22
2-3-2-4- آنتیاکسیدانهای گیاهی.. 22
2-3-2-4-1- توکوفرولها 22
2-3-2-4-2- کاروتنوئیدها 23
2-3-2-4-3- اسیدهای فنلی.. 23
2-3-2-4-4- فلاونوئیدها 23
2-3-2-4-5- ترپنوئیدها 24
2-3-2-4-6- اسید اسکوربیک.... 24
2-3-2-4-7- سزامول.. 24
2-3-2-4-8- سایر آنتیاکسیدانهای طبیعی.. 25
2-3-2-5- آنتیاکسیدانهای سنتزی.. 25
فصل سوم:مواد و روش ها 30
3-1- تهیه عصاره سبوس برنج.. 31
3-2- محاسبه شاخص اکسایش پذیری.. 31
3-3- عدد یدی.. 31
3-4- اندازهگیری ترکیبات توکوفرول.. 31
3-4-1- ترسیم منحنی کالیبراسیون. 31
3-5- اندازهگیری ترکیبات فنولی.. 33
3-5-1- ترسیم منحنی کالیبراسیون. 33
3-6- اندازهگیری عدد پراکسید.. 34
3-6-1- ترسیم منحنی کالیبراسیون. 34
3-6-2-تهیه محلول استاندارد آهن III 35
3-6-3- تهیه محلول تیوسیانات آمونیوم. 35
3-6-4- تهیه محلول آهن II 35
3-6-5- اندازه گیری عدد پر اکسید نمونه روغن.. 36
3-8- اندازهگیری مقدار کل ترکیبات قطبی.. 36
3-8-1- آمادهسازی سیلیکاژل.. 36
3-8-2- اندازهگیری مقدار کل ترکیبات قطبی.. 37
3-8-2-1- پر کردن ستون کروماتوگرافی.. 37
3-8-2-2- تهیه و آمادهسازی نمونه و حلال جداسازی.. 37
3-8-2-3- عملیات کروماتوگرافی و محاسبه درصد ترکیبات قطبی کل.. 37
3-10- اندازهگیری عدد کربونیل.. 38
3-10-1- خالص سازی حلال.. 38
3-10-2- محاسبه میزان ترکیبات کربونیل.. 38
3-11- شاخص پایداری اکسایشی.. 39
3-12- تجزیه و تحلیل آماری.. 39
فصل چهارم:نتایج و بحث... 40
4- نتایج و بحث... 41
4-1- مشخصات روغن آفتابگردان. 41
4-2- مشخصات عصاره سبوس برنج.. 42
4-3- تغییرات کیفی روغن آفتابگردان طی 60 روز نگهداری در دمای 30 درجه سانتیگراد. 42
4-3-1- رنگ روغن آفتابگردان. 42
4-3-2- تغییرات عدد اسیدی روغن آفتابگردان. 43
4-3-3- تغییرات پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان. 44
4-3-4- تغییرات عدد پراکسید روغن آفتابگردان. 45
4-4- تغییرات کیفی روغن آفتابگردان طی 24 ساعت حرارت دهی در دمای 180 درجه سانتی گراد (شرایط اکسیداسیون تسریع یافته) 47
4-4-1- تغییرات رنگ روغن آفتابگردان در حین حرارت دهی.. 47
4-4-2- پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان در حین حرارت دهی.. 48
4-4-3- تغییرات ترکیبات قطبی روغن آفتابگردان در حین حرارت دهی.. 49
4-4-4- تغییرات عدد اسیدی روغن آفتابگردان در حین حرارت دهی.. 50
4-4-5- تغییرات عدد دی ان مزدوج روغن آفتابگردان در حین حرارت دهی.. 51
4-4-6- تغییرات عدد عدد کربونیل روغن آفتابگردان در حین حرارت دهی.. 52
فصل پنجم:نتیجه گیری و پیشنهادات.. 54
5-1- نتیجه گیری.. 55
5-2- پیشنهادات پژوهشی.. 55
فصل ششم:منابع.. 57
منابع.. 58
منبع:
اداره کل آمار و اطلاعات وزارت کشاورزی 1376 شناسه تصویریآفتابگردان انتشارات اداره کل آمار و اطلاعات کشور.
اداره کل آمار و اطلاعات وزارت کشاورزی 1376 شناسه تصویری آفتابگردان.
اخگری، ح –1374- زراعت برنج – انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت.
استیری ، س.ح. 1382. استفاده از عصاره گیاه آلوئه ورا به عنوان نگهدارنده طبیعی در روغن های خوراکی ، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار.
اسماعیل زاده کناری، ر، مهدی پور، س. ز. 1391. اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان. نشریه علمی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8 (2)، 245-250.
جک اف کارتر 1373 علوم و تکنولوژی آفتابگردان ترجمه یوسفی عرشی انتشارات اداره ی کل پنبه دانه و دانه های روغنی ایران .
خدآبنده، ن-1367- زراعت غلات-انتشارات دانشگاه تهران
خواجه پور محمد رضا 1373 تولید نباتات روغنی ، جهاد دانشگاهی اصفهان.
در روغن سویا و مقایسه آن با آنتی اکسیدان های شیمیایی . فصلنامه گیاهان (Anethum graveolens)دارویی ، 8(2)،71-84.
دانه های روغنی ای اوایس ترجمه فرشته ناصری انتشارات قدس رضوی 137042
سید محمود اخوت(کتاب کاشت،داشت،برداشت)و زراعت دکتر باقی
شهسواری، ن.، برزگر، م.، سحری، م.ع. و نقدی آبادی، ح. 1387. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس گیاه. آویشن شیرازی در روغن سویا. فصلنامه گیاهان داروئی،.28
صمد لوئی، ح. ر.، عزیزی، م. ح. و برزگر، م. 1386. اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی هسته انار بر روغن سویا. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14:4.
طاهر نژاد ، م ، برزگر ، م .ع ، نقدی بادی، ح.1391.ارزیابی فعالیت آنتی رادیکالی عصاره ی پنیرک و کاربرد آن در سامانه روغن .فصلنامه گیاهان دارویی ،11(2)،86-97(Malva sylvestris L.)
عالیزاده ، س 1376 .تجزیه و شناسایی اسانس گلرنگ ، پایان نامه دکترای داروسازی ، دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران، ص 7_8
عیوقی ، ف، برزگر ، م، سحری ، م.ع، نقدی بادی، ح، 1388. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس شوید
کریمی ها در سال 1368 گیاهان زارعی دانشگاه تهران5
کوچکی عوض 1368 زراعت در مناطق خشک جهاد مشهد.
مالک، ف.،1379 ، چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، انتشارات فرهنگ و قلم،464.
مجتهدی علی 1354، زراعت آفتابگردان ، انتشارات سهامی خاص توسعه و کشت دانه های روغنی.
Abdel-Aal, E. S. M., & Hucl, P. (1999). A rapid method fro quantifying total anthocyanins in blue aleurone and purple pericarp wheats. Cereal Chemistry, 76,350–354.
Abdalla, A. E. and Roozen, J. P. 1999. Effect of plant extracts on the oxidative stability of sunflower oil and emulsion. Food Chemistry. 64:323 -329.
Adom, K.K., Lio, R.H., (2002).Antioxidant activity of grains.Journal of Agricultural and Food chemistry,50,6182-6187
Aehle, E., Grandic, S., Ralainirina, R., Baltora-Rosset, S., Mesnard, F., Prouillet, C.,
Maziere, J., and Fliniaux, M. 2004. Development and evaluation of an enriched
natural antioxidant preparation obtained from aqueous spinach (Spinacia
oleracea) extracts by an adsorption procedure. Food Chemistry, 86: 579-585
AF Cicero, A. Gaddi (2001). "Rice bran oil and gamma-oryzanol in the treatment of hyperlipoproteinaemias and other conditions" . Phytother Res 15 (4): Retrieved 2006-10-09 .
Aguilar-Garcia, C., Gavino, G., Baragaٌo-Mosqueda, M., Hevia, P., & Gavino, V. C.(2007). Correlation of tocopherol, tocotrienol, -oryzanol and total polyphenol content in rice bran with different antioxidant capacity assays. Food Chemistry, 102, 1228–1232.
Anwar, F., Anwer, T. and Mahmood Z. 2005. Methodical characterization of rice (Oryza sativa) bran oil from Pakistan. Grasas y Aceites 56:125-34.
AOCS. 1993. Official Methods and Recommended Practices of the American Oil Chemists’ Society. AOCS Press. Champaign. IL.
Autino, H.,Wnuk, F,.Vacca, P, Aceites grasas, 3 ,21-30(1993). Melgarejo,M.,Aceites Grasas, 8, 49-53(1988).
Badifu, G.I.O. 1991. Unsaponifiable matter in oils from some species of Cucurbitaceae. Journal of food composition and analysis, 4: 360-365.
Bhattacharyya, K.R.1989. Rice Bran And Its Utilization . Centeral Food Technol. Res. Inst ., Mysore
Botterweck, A. A. M., Verhagen, H., doldbohm, R. A., Kleinjans and Brandi, P. A. V. d. 2000. Intake of butylated Hydroxyanisole and butylated hydroxy toluene and stomach cancer risk: result from analyses in the Netherlands cohort stady. Food and chemical tomicology . 38. pp, 599-605.
Bockisch ,'fats and oils handbook'.AOCS Press , Champaign Illinois, 1988, p.p.237-242.
Branen , A. L. 1975. Tomicology and biochemistry of butylated hydroxyanisole and butylated hydroxytoluene.J.Am.Oil. Chem. Soc: 52, 59-63.
Burton, G. W. and Ingold , K. U. 1984. Beta - carotene: An unusual type of lipid antioxidant science: 224: 569- 573.
Byers T, Perry G. Dietary carotenes, vitamin C and vitamin E as protective antioxidants in human cancers. Annu Rev Nutr 1992; 12: 139-159
Capannesi, C., Palchetti, I., Mascini, M., and Parenti, A. 2000. Electrochemical sensor and biosensor for polyphenols detection in olive oils. Food Chemistry, 71: 553-562.
Carolina Gold Rice Foundation. Carolina Gold Rice Foundation. Retrieved on 2012-05-13.
Cheung, L. M. , Peter, C. K. , Cheung and Vincent E. C. ooi. 2003. Antioxident activity and total phenolic of edible mushroom extracts , food Chemistry 87(2):240-255.
Chen, M. H., & Bergman, C. J., (2005a).Influence of kernel maturity,milling degree,and milling quality on rice bran phytochemical concentrations.cereal chemistry, 82, 4-8
Chimi, H. Cillard, J. cillard, P. and Rahmani, M. 1991. The peroxyl and Hydroxyl radical scavenging activity of sove natural phenolic antioxidants. Y. Am. Oil chem. . soc. 68: 307.
Choe, E., and Min, D.B. 2006. Mechanisms and factors for edible oil oxidation. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 5: 169-186.
Coppen, D.P. 1983. Use of antioxidants. In: Rancidity in Foods. Allan, J.C., and
Hamilton, R.J., Applied Science, London
Douald, R. B., 2000. Antioxidant activites of flavonoids. The linus pauling Jnstiute.
Dziezak, J.D. 1986. Preservatives antioxidants. Food Technology, 40: 94-102.
Endo, Y., Li, C.M., Tagiri-Endo, M., and Fugimoto, K. 2001. A modified method for the estimation of total carbonyl compounds in heated and frying oils using 2- propanol as a solvent. Journal of the American Oil Chemists' Society, 10: 1021- 1024.
Farhoosh,R.,& Esmaeilzadeh kenari ,R.(2009).Anti-rancidity of sesame and rice bran oils on canola oil during deep frying .journal of AOCS 86, 539-544
Farhoosh, R., and Moosavi, S.M.R. 2006. Determination of carbonyl value in rancid oils: a critical reconsideration. Journal of Food Lipids, 13: 298-305.
Fazel M, Omidbeygi M, Barzegar M and Naghdi Badi H. 2007. Influence of heating on antiradical activity of essential oils of Thyme, Summer Sarvory and Clove by 2, 2- Diphenyl- 1-Picrylhydrazyl (DPPH•) Method. J. of Medicinal Plants. 6: 54- 63.
Firestone, D., Stier, R.F., and Blumenthal, M.M. 1991. Regulation of frying fats and oils. Food Technology, 45: 90-94.
Food and Agriculture Organization of the United Nations. 2003^ a b c "Sustainable rice production for food security".
Frank, J., Geill , J. V. and Freso, R. 1982. Automatic determination ofoxidation stability of oil and fatty product. Food product. Food techn. 36( 6):71-77.
Frega, N., Mozzon, M., and Lercker, G. 1999. Effect of free fatty acids on the oxidative stability of vegetable oils. Journal of the American Oil Chemists' Society, 76: 325-329.
Gertz, C. 1996. Chemical changes of oils and fats at elevated temperatures. In: Fat in the Diet. Bell, B.M., Bridgwater, Barnes and Associates, England.
Goli, A. H., Barzegar, M., & Sahari, M. A. (2005). Antioxidant activity and total phenolic compounds of pistachio (Pistachia vera) hull extracts. Food Chemistry, 92, 521–525.
Goli AH, Barzegar M and Sahari MA. . 2005. Antioxidant activity and total hydroxyanisole and butylated Hydroxytoluene. J. AM. Oil. Chem. Soc., 52, 59.
Goli , A. H. Barzegar and sahari, M. A. 2005. Antioxidant activity and
total phenolic componnds of pistachio ( pistachio vera) hull extracts. Food
chemistry, 92(3): 52-85.
Halli Well , B. And Gutteridge , J. M. C .,1999.Free Radicals In Biology And Medicine. ( 3rded ) Oxford Univercity Press , Oxford
Hemavathy,J And J. V.Prabhakar.1987.lipid Composition Of Rice (Oryza Sativa L.) Bran.JAOCKS 64: 1016-1019
Hammond N. 1994. Functional And Nutritional Chatacteristics Of Rice Bran Extracts. Cereal Food World 39,752,754
Hamilton,R.J.1995.Developments in oils and fats.chaman and Hull pub:270.
Henry, G., Momin. R., Nair, M and Dewitt , D. 2002. Antioxidant and cyclooxigenase activites of fatty acids found in food. Kamal-Eldin, A. 2006. Effect of fatty acids and tocopherols on the oxidative stability of vegetable oils. European Journal of Lipid Science and Technology, 58:1051- 1061.
Holla, K.S. And R.R.Press.1987.Industrial Hydrogenation Of Rice Bran Oil, A Substitule For Tallow. JAOCS 64:1334-1336
Hui, Y. H. 1996. Bailley's industrioal oil and fat products. 5th edns. Vol1-7 wiley . Interscience pub
Ingold, K. U. 1968. Inhibition of antioxidant. Adv: chem. ser., 296-305.57- Ingold, K. U. 1960. Inhibition of oil oxidantion by z, 6- di- butyl - 4- substitutes phenolic, J. phys. Chem.,. 64: 1636 - 7642.
Ingold, K. U. 1960. Inhibition of oil oxidantion by z, 6- di- butyl - 4- substitutes phenolic, J. phys. Chem.,. 64: 1636 - 7642.
Irwandi, J. che man , Kitts, D., 2000. Use of natural antioxidant in refined palm olein during repeatted deep - fat frying . Food research, 33, 501- 508.
Ito. N. Fukushima , S. and Tsuda, Hsuda, H. 1985. carcinogenicity and modification of the carcinogenic respone by BHA, BHT, and other antioxidants, CRC crit. Rev. Tomic, 15: 109 - 750.
Jeon, K. I., Park, E. J., Park, H. R., Jeon, Y. J., Cha, S. H., & Lee, S. C. (2006). ntioxidant activity of far-infrared radiated rice hull extracts on reactive oxygen speciesscavenging and oxidative DNA damage in human lymphocytes. Journal of Medicine and Food, 9, 42–48.
Jood, S., Kapoor, A.C., & Singh, R.,(1995).Pholyphenol and phytic acid content of cereal grains as affected by insect infestation, Food Chemistry 43, 435-438
Kahlon,T.,R.Saunders, R.Sayre,F. Chow, M .Chin And A. Betschart.1992.Cholesterol – lowering Effects Of Rice Bran And Rice Bran Oil Faction In Hypecholesteromic Hamsters . Cereal Chem .69:485-489
Kamal-Eldin, A. 2006. Effect of fatty acids and tocopherols on the oxidative stability of vegetable oils. European Journal of Lipid Science and Technology, 58:1051- 1061.
Lai,P., Li, k.y., Lu, s., Chen, H., Phytochemicals and antioxidant properties of solvent extracts from Japonica rice bran.(2009).Food Chemistry 117, 538–544
Lawkia, S, 1994. Areview on the use of citric acid in the processing of oil and fats . Dleagineum. 39: 84-109
Logani, M.K., and Davies, R.E. 1980. Lipid oxidation: Biological effects and antioxidants, a review. Lipids, 15: 485-495.
Lozano, Y.F., Mayer, C.D., Bannon, C., and Gaydou, E.M. 1993. Unsaponifiable matter, total sterol and tocopherol contents of avocado oil varieties. Journal of the American Oil Chemists' Society, 70:561-565.
Lugay,J.C.And B.O. Juliano.1964.Fatty Acid Composition Of Rice Lipids By Gas Liquid Chromatography.AOCS 41:273-275
Mahdavi, D. I. deshpande, S.S. and salunkhe, d. k. 1995. Food antioxidants . Marcel dekker, inc, newyork
Markus, F., Daood, H.J., Kapitany, J., & Biacs, P.A., (1999).Change in carotenoide and antioxidant content of spice Red peper(paprika) as a function of ripening and and some technological factores. Food Chemistry,47, 100-107
Matalgyto, FS., and Al-Khalifa, AS. 1998. Effect of microwave oven heating on stability of some oil and fats. Arab Gulf Journal of Scientific Research, 16:21-40
Matthaus, B. ٢٠٠٢. Antioxidant activity of extracts obtaines from residues of diffreant oil seeds. J. Agric. Food chemistry. ٥٠: ٣٤٤٤-٣٤٥٢.
Melgarejo,M.,Aceites Grasas, 8, 49-53(1988)
Merrien.A., Aceites Grasas, 8, 75-80(1998).
Min, D. B. and smouse, T. H. 1985. Flaver chemistry of fats and oil. Marinova,E.M., Yanishlieva,N.V. (1997). Antioxidative activity of extracts from selected species of the family Lamiaceae in sunflower oil
Nichols, D.S., and Sanderson, K. 2003. The nomenclature, structure, and properties of Food Lipids. In: Chemical and Functional Properties of Food Lipids, Sikorski, Z.E., and Kolakowska, A., CRC Press, USA.
Orthoefer, FT (2005). "Chapter 10: Rice Bran Oil" . In Shahidi, F.. Bailey's Industrial Oil and Fat Products . 2 (6 ed.). John Wiley & Sons, Inc.. p. 465. ISBN 978-0-471-38552-3 . Retrieved 2012-03-01
Parker, T.D., Adams, D.A., Zhou, K., Harris, M., and Yu, L. 2003. Fatty acid
composition and oxidative stability of cold-pressed edible seed oils. Journal of
Food Science, 68: 1240-1243
phenolic compounds of pistachio (Pistachia vera) hull extracts. Food Chemistry; 92: 521 - 5.
Pillaiyar, P. 1988.Rice Post Production Mannual. Paddy Process. Res. Center , Tiruvarur Tamil Nadu, India
Pokorny, J. (1991). Natural antioxidants for food use. Trends in Food Science & Technology, 2, 223–227
Pokorng, J., yanishlivea, N. and Gordon, M. 2001. Antioxidant in food.CRC Press- 380p. Loliger, J. Iambelet, P. Aeschbach, R. and Prior E.M. 1996. Natural antioxidant s: from radial mechanisms to food stabilization, in food Lipids and health, min , D. B. (Eds).
Pomerenaz , Y., Shogren ,M.D.,Finney,K.F., & Bechtel , D. B. 1997 Fiber In Bread Making . Effects On Functional Properties.Cereal Chemistry,54(1), 25_41
Prabhakar, J.V.And K. V. L. Venkatesh. 1986. A Simple Chemical Method Of Stablization Of Rice Bran . JAOCS 63:644-646.
Saguy, I.S., Shani, A., Weinberg, P., and Garti, N. 1996. Utilization of jojoba oil for deep-fat frying of foods. Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie, 29: 573-577.
Sahari, M.A., Ataii, D. and Hamedi, M. 2004.Characteristics of tea seed oil in Camparison with sunflower and olive oils and its effect as a natural antioxidant .Jornal of American oil chemists’society, 81:585-588.
Schulte, E. 2004. Economical micromethod for determination of polar components in frying fats. European Journal of Lipid Science and Technology, 106:772-776.
Second Edition. American oil chemist's society
Shantha, N.C., and Decker, E.A. 1994. Rapid, sensitive, iron-based spectrophotometric methods for determination of peroxide values of food lipids. Journal of AOAC International, 77: 21-424.
Shahidi, F. C. Bailey's Industrial oil and fat products. Agohn wiley & Sons, Inc , publication. pp: 3686
Shahidi, F. 1997. Natural antioxidants chemistry, health effects, and application. Aocs press, champaign, I 11 inojs, pp 474.
Shahidi, F. (1997). Natural antioxidants: An overview. In F. Shahidi(Ed.), Natural antioxidants, chemistry, health effects and applications (pp. 1–10). Champaign, IL, USA: AOCS Pres
sindaghi > ss and k vivopakshappu sun flower Indian councliof agricultural Research krishi anusandhan bhavan devdehi
Stuckey, B. H. 1972. CRC Hand book of additives. Chemical Rubber Co., Cleveland. Ohio.
Smith, Bruce D. The Emergence of Agriculture. Scientific American Library, A Division of HPHLP, New York, 1998 ISBN 0-7167-6030-4.
Stevenson, D.G., Eller, F.J., Wang, L., Jane, J.L., Wang, T., and Inglett, G.E. 2007. Oil and tocopherol content and composition of pumpkin seed oil in 12 cultivars. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 55: 4005-4013.
Stevenson, S.G., Vaisey-Genser, M., and Eskin, N.A.M. 1984. Quality control in the use of deep frying oils. Journal of the American Oil Chemists’ Society, 61: 1102-1108.
Tanabe H, Yoshida M and Tomita N. 2002. Comparision of the antioxidant activities of 22 commenly used culinary herbs and spices on the lipid oxidation of pork meat. Animal Science Journal. 73: 389 - 93.
UNIDO.1985.Rice Bran An Under-utilized Raw Matrerial United . New York
) sindaghi > ss and k vivopakshappu sun flower Indian councliof agricultural Research krishi anusandhan bhavan devdehi
Vieira, T.M.F.S., and Regitano d_Arce, M.A.B. 2001. Canola oil thermal oxidation during oven test and microwave heating. Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie, 34: 215-221.
Walisiewicz-Niekbalska,W., Kosmacinska, B., & Chmielarz, B. (1997). New trends in the processing of vegetable oils and animal fats for technical purposes. Pollena: Tluszcze,Srodki Piorace Kosmet, 41(5), 190–194.
William. G. M. wang. C. X and latropoulos, M. J. 1990 – Toxicity studies of BHA and BHT. 11 chronic feeding studies . food chem. toxicology. 28: 799 - 806.
Williams. G. M., Mcgneen, C. A and Tong. C. 1990. Toxicity studies of BHA and BHT. Genetic and cellular effects. Food chem.. Toxicology. 28: 793- 798.
Wong, M.L., Timms, R.E., and Goh, E.M. 1988. Colorimetric determination of total tocopherols in palm oil, olein and stearin. Journal of the American Oil Chemists' Society, 65:258-261.
Yamauchi, R. and Matxushita , S. 1997. Quenching effect of tocopherols on the methyl linoleat, photo oxidation and their oxidation products. Agvic. Biol.
Yen,G.C., Duh, P.D., (1995).Antioxidant activity of methanolice extract of peanut hull from various cultivars.Journal of the American oil chemists society,72,1065-1067
Zainol. M. K, Abd- Hamid , A., Yusof, S and Muse, R. 2003. Antioxidant activity and total phenolic componnds of leaf, root, and phenolic of four accessions of centella asiatica (L.) Ubram, Food chemistry. 81, PP 575- 581.
Zimmerman,D.C.,Pryde,E,H., Princen., Mukherjee,K.D.'New sources of Fats and Oils'AOCS Press,champaign, Illinois,(1981).