پایان نامه مهندسی صنایع غذایی، پروپوزال، گزارش سمینار و پروژه دانشجویی مهندسی صنایع غذایی
کاربر گرامی، به بخش دانلود پایان نامه مهندسی صنایع غذایی و پروپوزال و پروژه دانشجویی و گزارش سمینار مهندسی صنایع غذایی خوش آمدید. شما در بخش دانلود پروپوزال مهندسی صنایع غذایی می توانید با جستجوی پایان نامه مورد نظر خود در بین پروپزال ها و پروژه های دانشجویی موجود در سایت تسیس داک با انتخاب موضوع پایان نامه مورد نظر اقدام کرده و پس از تهیه فایل پروپوزال مورد نظر به انجام پایان نامه ارشد مهندسی صنایع غذایی خود اقدام نمائید.
فایل های موجود در تسیس داک متشکل از پروژه دانشجویی مهندسی صنایع غذایی، پروپوزال مهندسی صنایع غذایی، پایان نامه رشته مهندسی صنایع غذایی و گزارش سمینار مهندسی صنایع غذایی در کلیه مقاطع شامل پایان نامه ارشد، پایان نامه کارشناسی ارشد و پایان نامه دکترا می باشد.
بهمن 85
بخش اول
آب وخواص آن
1-1- موجوديت آب
بعد از انسان آب شايد يکي از اجزاء بي نظيرجهان هستي باشد. آب ازدوعنصراکسيژن و هيدروژن تشکيل شده است که اين&nbs
پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی سال 1386 سطوح مختلف آرد سویا و همچنین استفاده از سطوح مختلف صمغ گوار و آب در فرمولاسیون این کیک مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت کیک تایید شده جهت بررسی میزان غنی شدن توسط آرد سویا مورد آنالیز تغذیه ای قرار گرفت. آرد سویا در سه سطح 5 ، 10 ، 15 درصد وزن آرد ، صمغ گوار در دو سطح 0 و 4/1 گرم و آب در دو سطح 110 و 120 گرم به عنوان ...