فهرست:
چکیده 1
فصل اول : مقدمه
مقدمه. 3
1-1- بسته بندی. 4
1-2- پلیمر سنتزی. 4
1-3- پلیمر زیست تخریب پذیر 5
1-3-1- پلی لاکتیک اسید (PLA) 5
1-4- فناوری نانو. 6
1-4-1- نانو. 6
1-5- کامپوزیت، نانوکامپوزیت، بایونانوکامپوزیت.. 6
1-6- نقره 7
1-7- اهداف پژوهش... 7
1-8- فرضیات پژوهش... 8
فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده
2-1- بسته بندی. 10
2-1-1- تعریف بسته بندی. 11
2-1- 2- هدف از بسته بندی. 11
2-1-3- خصوصیات مواد اولیه بسته بندی. 12
2-2- بسته بندی فعال. 12
2-2-1- انواع سیستم های بسته بندی فعال. 13
2-2-1-1- بسته بندی جاذب اکسیژن. 13
2-1-2-2- بسته بندی متصاعد کننده دی اکسید کربن. 13
2-2-1-3- بسته بندی جاذب رطوبت.. 14
2-2-1-4- بسته بندی منتشرکننده اتانول. 14
2-2-1-5- بسته بندی منتشرکننده / جاذب طعم. 14
2-2-1-6- بسته بندی آنتی اکسیدانی. 14
2-2-1-7- بسته بندی ضد میکروبی. 15
2-3- بسته بندی های ضد میکروبی.. 15
2-3-1- ویژگی های ترکیب ضد میکروب. 16
2-4- فیلم و پوشش بسته بندی. 17
2-4-1- کاربرد فیلم و پوشش های بسته بندی. 17
2-4-2- ترکیب فیلم و پوشش های بسته بندی. 17
2-5- پلیمرهای سنتزی. 18
2-6- پلیمرهای زیست تخریب پذیر 18
2-6-1- طبقه بندی پلیمرهای زیست تخریب پذیر 20
2-6-2- مزایای پلیمرهای زیست تخریب پذیر 21
2-6-3- پلی لاکتیک اسید. 22
2-6-3-1- خصوصیات پلی لاکتیک اسید. 23
2-6-3-2- محدودیت پلی لاکتیک اسید. 25
2-7- فناوری نانو. 25
2-7-1- نانو. 25
2-7-2- کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی. 26
2-8- کامپوزیت، نانو کامپوزیت و بایو نانو کامپوزیت.. 27
2-9- نقره 28
2-9-1- مکانیسم عملکرد نقره در برابر باکتری. 29
2-10- اشرشیا کلی.. 31
2-10-1- بیماریزایی اشرشیا کلی. 31
2-10-2- عفونت های ناشی از اشرشیا کلی. 32
2-11- تهیه و آماده سازی فیلم.. 33
2-12- فرآیندهای ساخت فیلم.. 34
2-13- مروری بر تحقیقات انجام شده 35
فصل سوم : مواد و روش ها
3-1- مواد شیمیایی.. 47
3-2- روش تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره 47
3-2-1- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره با استفاده از کلوئید نانو نقره 48
3-2-2- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره با استفاده از پودر نانو نقره 49
3-3- آزمایشات.. 50
3-3-1- بررسی فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 50
3-3-1-1- باکتری مورد استفاده و روش فعالسازی آن. 50
3-3-1-2- بررسی فعالیت ضد میکروبی. 50
3-3-2- طیف سنجی مادون قرمز با تبدیل فوریر ( FTIR) 52
3-3-3- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ (XRD) 52
3-4-تجزیه و تحلیل آماری. 54
فصل چهارم : نتایج و بحث
4-1- آنالیز فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 56
4-2- طیف سنجی مادون قرمز ( FTIR) 60
4-3- آنالیز آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ (XRD) 61
4-3-1- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ نانو ذرات نقره 61
4-3-2- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم. 63
فصل پنجم : نتیجه گیری
5-1- بحث و نتیجه گیری. 66
5-2- پیشنهادات.. 68
منابع. 69
چکیده انگلیسی ................................
منبع:
منابع فارسی :
اسدی اسدآبادی م، خسروی دارانی ک، مرتضوی ع، حاج سید جوادی ن، آزادنیا ا، کیانی هرچگانی آ، احمدی ن. 1392. اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره تولید شده به روش احیای شیمیایی بر استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال هشتم، شماره 4، زمستان 1392، صفحات 92-83.
افراز و. 1391. بررسی تاثیر بسته بندی محتوی نانو ذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و زمان ماندگاری سالاد سبزیجات در مقایسه با بسته بندی پلی اتیلنی. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.
اَلماسی ه، قنبرزاده ب، دهقان نیا ج. 1392. ﺑﺮرﺳﻲ ﺧﻮاص ﻓﻴﻠﻢ ﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺖ ﭘﻠﻲ(اﺳﻴﺪ ﻻﻛﺘﻴﻚ) ﻧﺎﻧﻮﻟﻴﻒ ﺣﺎوی ﺳﻠﻮﻟﻮز اﺻﻼح شده.
امامی فر آ، کدیور م، شاهدی م، سلیمانیان زاد ص. 1388. ارزیابی اثر بسته بندی های نانوکامپوزیتی حاوی نقره و اکسید روی بر عمر نگهداری آب پرتقال تازه. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال ششم، شماره1، بهار1390، صفحات 67-57.
آموزگار م ع، اکبری ک. 1389. میکروب شناسی. چاپ هفتم. انتشارات پوران نشر.
بابازاده ا، الماسی ه. 1392. استفاده از نانونقره بعنوان ترکیب فعال ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی.
ﺑﻴﻨﺶ م، ﻣﺮﺗﻀﻮی ع، آرﻣﻴﻦ م، مرادی م. 1388. ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﺎﺛﻴﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺎﻧﻮ ﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺖ ﻧﻘﺮه و دی اﻛﺴﻴﺪ ﺗﻴﺘﺎﻧﻴﻮم در بسته ﺑﻨﺪی ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده در ﻧﮕﻪ داری ﺧﺮﻣﺎی ﻣﻀﺎﻓﺘﻲ ﺑﺮ ﺗﻐﻴﻴﺮات ﻣﻴﻜﺮوﺑﻲ آن ﻃﻲ دوره ی اﻧﺒﺎرداری.
ﺟﻮﮐﺎر م، ﻋﺒﺪاﻟﺮﺣﻤﻦ ر، آزوا اﺑﺮاﻫﯿﻢ ن، عبدالله ل، چین پینگ ت. 1387. ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻧﺎﻧﻮ ذره کلوئیدی نقره ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ در ﺣﻀﻮر ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﮐﻮﺗﺎه زﻧﺠﯿﺮه و ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺿﺪ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ روی ﺷﺎﺧﺺ ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ ﮐﻠﯽ0157:H7. هجدهمین کنگره ملی علوم صنایع غذایی. 24 تا 25 مهرماه 1387.
داداشی س، ابراهیم زاده موسوی م، امام جمعه ز، ارومیه ای ع. 1391. فیلم های بر پایه زیست پلیمر پلی(لاکتیک اسید): اثر نانوذرات خاک رس و سلولوز بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ساختاری.
رمضانی ر، کرباسی الف. 1381. اثر بسته بندی مختلف و شرایط نوری بر پایداری روغن آفتابگردان تصفیه شده. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. جلد ششم، شماره دوم. صفحات 148-139.
زارعی ا، رجب پور ع. 1391. افزایش طول عمر و ماندگاری محصول بسته بندی شده و تامین کیفیت محصول، با بهره گیری از خاصیت آنتی باکتریال نانو بایوکامپوزیت های نقره/ کیتوسان. دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 26 تا 27 مهرماه 1391.
صداقت ن. 1379. تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی. جلد اول. انتشارات بارثاوا دانشگاه فردوسی مشهد. مشهد.
فتحی م، محبی م.1389. افزایش امنیت غذایی با استفاده از فناوری نانو. ماهنامه فناوری نانو. شماره4. پیاپی 153.
فریزر و، وستهوف د. 1386. میکروبیولوژی مواد غذایی. مرتضوی ع، کاشانی نژاد م، ضیاالحق ح. چاپ پنجم. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
قنبرزاده ب، پزشکی نجف آبادی ا، الماسی ه. 1388. ﻓﯿﻠﻢ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽﻓﻌﺎل درﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ. مجله علوم و صنایع غذایی. پاییز1390، دوره 8، شماره 31، صفحات 135-123.
لوینسون و. 1391. مروری بر باکتری شناسی پایه و پزشکی. میرزایی م، بخار پیرایه ش، منصوری ص، بامری ذ. چاپ اول. انتشارات دانشگاه آزاد بروجرد.
لیاقتی ل، عزیزی م، جوکار م.1391. کاربرد نانوکامپوزیت ها در صنایع بسته بندی و مواد غذایی. ماهنامه فناوری نانو. سال یازدهم. صفحات 18-14.
مرتضوی ع. 1387. کاربرد نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی(جلد دوم). چاپ اول. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
مصباحی غ، حبیبی م. 1390. استفاده از بسته بندی های فعال برای گوشت و محصولات گوشتی. مجله بسته بندی. سال هفتم. شماره 69. 40-34.
مهدی پور ز، صداقت ن. 1393. کاربرد بسته بندی های زیست تخریب پذیر در مواد غذایی. اولین همایش ملی میان وعده های غذایی. اولین همایش ملی میان وعده های غذایی.
میرخاور ز، خسروی دارانی ک، حقانی ح، یگانه م. 1392. نقش نانو کامپوزیت نقره به عنوان نگهدارنده در بستهبندی مواد غذایی. دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی.
میرنظامی ضیابری ح. 1381. اصول بسته بندی مواد غذایی. چاپ چهارم انتشارات آییژ. تهران.
ولی پور مطلق ن، موسویان ح، مرتضوی ع. 1387. تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر کیفیت و ماندگاری زرشک در مقایسه با بسته های معمولی پلی اتیلن. هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی.24 تا 25 مهر 1387.
منابع انگلیسی :
Abbas Ali N., Tariq Mohammed Noori F. 2014. Crystallinity, Mechanical, and Antimicrobial properties of Polylactic acid/ microcrystallinecellulose/ Silver Nanocomposites.
Abbaszadegan A., Ghahramani Y., Gholami A., Hemmateenejad B., Dorostkar S., Nabavizadeh M., Sharghi H. 2015. The Effect of Charge at the Surface of Silver Nanoparticles on Antimicrobial Activity against Gram-Positive and Gram-Negative Bacteria: A Preliminary Study. Journal of Nanomaterials Volume( 2015), Article ID 720654, 8 pages.
Alves V., Costa N., Hilliou L., Larotonda F., Goncalves M., Sereno A., Coelhoso I. 2006. Design of biodegradable composite film for food packaging. Conference of the European-Membrane-Society, Volume: 199, Issue: 1-3, 331-333.
An J., Zhang M., Wang Sh., Tang J. 2008. Physical, chemical and microbiological changes in stored green asparagus spears as affected by coating of silver nanoparticles-PVP. LWT - Food Science and Technology Volume 41, Issue 6, July 2008, Pages 1100–1107.
Appendinia P., Joseph H., Hotehkissb .2002. Review of antimicrobial food packaging, Innovative Food Science & Emerging Technologies. 113-126.
Auras RA., Harte B., Selke S. 2004. An overview of polylactides as packaging materials. Macromol Biosci; 4:835–64.
Auras RA., Lim L-T., Selke S., Tsuji H (eds). 2010. Poly(lactic acid): synthesis, structures, properties, processing and applications. Wiley, Hoboken, NJ, pp 191–216.
Azli N.B. 2013. Biodegradable films from poly (lactic acid) (PLA)-chitosan-silver nanoparticles: preparation and characterization.
Balasubramanian A., Rosenberg L.E., Yam K. and Chikindas M.L. 2009. Antimicrobial Packaging: Potential vs. Reality—A Review. Journal of Applied Packaging Research, Vol. 3, No. 4.
Bie P., Liu P., Yu L., Li X., Chen L., Xie F. 2013. The properties of antimicrobial films derived from poly(lactic acid) /starch /chitosan blended matrix. Carbohydrate Polymers [2013, 98(1):959-966].
Bin Ahmad M., Lim J.J., Shameli K., Ibrahim N.A. and Tay M.Y. 2011. Synthesis of Silver Nanoparticles in Chitosan, Gelatin and Chitosan/Gelatin Bionanocomposites by a Chemical Reducing Agent and Their Characterization.
Bin Ahmad M., Lim J.J., Shameli K., Ibrahim N.A., Tay M.Y. and Chieng B.W. 2012. Antibacterial activity of silver bionanocomposites synthesized by chemical reduction route. Chemistry Central Journal 2012, 6:101.
Brody A. 2008. Satisfy Your Hunger for Packaging Knowledge. Food Technology Magazine, 122- 125.
Busolo M.A., Fernandez P., Ocio M.J., Lagaron J.M. 2010. Novel silver-based nanoclay as an antimicrobial in polylactic acid food packaging coatings. Food Add Contam 27(11): 1617–26.
Caplenas N.R., Kanarek M.S. 1984. Thermolerant non-fecal source klebsiella peneumoniae: validity of the fecal coliform test in recreactional water. J. PUBLIC HEALTH BRIEFS. 74:1273-1275.
Choudalakis G., Gotsis A.D. 2009. Permeability of polymer/clay nanocom-posites: A review. European Polymer Journal No.45,pp. 967 –984.
Conn R.E., Kolstad J.J., Borzelleca J.F., Dixler D.S., Filer Jr L.J., LaDu B.N., Pariza M.W. 1995. Safety assessment of polylactide (PLA) for use as a food-contact polymer. Food and Chemical Toxicology. Volume 33, Issue 4, Pages 273–283.
Costa C., Conte A., Buonocore G.G., and Del Nobile M.A. 2011. Antimicrobial silver- montmorillonite nanoparticles to prolong the shelf life of fresh fruit salad. International Journal of Food Microbiology 148: 164-167. 12.
Costa C., Conte A., Buonocore G.G., Lavorgna M., and Del Nobile M.A. 2012. Calcium-alginate coating loaded with silver-montmorillonite nanoparticles to prolong the shelf-life of fresh-cut carrots. Food Research International 48: 164-169.
Damm C., Munstedt H., & Rosch A. 2008. The antimicrobial efficacy of polyamide 6/ silver-nano- and microcomposites. Materials Chemistry and Physics, 108, 61 –66.
De Azeredo H.M.C. 2009. Nanocomposites for food packaging applications. Food research international (Barking: Elsevier Science Publ.), Vol. 42, No. 9 (2009), p. 1240-1253.
Del nabile M.A., Cannarsi M., Altieri M.C., sinigaglia M., Favia P., Lacoviello G., and Agostino R.D. 2004. Effect of Ag-containing Nanocomposite Active packaging system on survival of Alicyctobacillus acidoterrestris. Journal of food Science, Volume 69, Issue 8, pages E379–E383.
Duncan T.V. 2011. Applications of nanotechnology in food packaging and food safety: Barrier materials, antimicrobials and sensors. Journal of Colloid and Interface Science. Volume 363, Issue 1, Pages 1–24.
Emamifar A., Kadivar M., Shahedi M. & Solaimanianzad S. 2010. Evaluation of nanocomposite packaging containing Ag and ZnO on the shelf life of fresh orange juice. Innovative Food Science & Emerging Technologies., Vol. 11, No.4, pp. 742–748, ISSN 1466-8564.
Etemadi H. 2005. Silver nanoparticle – polymer nanocomposites.
Feng Q.L., Wu J., Chen G.Q., Cui F.Z., Kim T.N. and Kim J.Q . 2000. A mechanistic study of the antibacterial effect of silver ions on Escherichia coli and Staphylococcus aureus. Journal of Biomedical Materials Research. Volume 52, Issue 4, pages 662–668.
Fernández A., Soriano E., López-Carballo G., Picouet P., Lloret E., Gavara R. 2009. Preservation of aseptic conditions in absorbent pads by using silver nanotechnology. Food Res Int; 42:1105-12.
Floros J.D., Dock L.L., and Han J.H. 1997. Active packaging technologies and applications. Food Cosmetics and Drug Packaging, 20(1), 10–17.
Fortunati E., Peltzer M.C., Armentano I., Jiménez C.A., Kenny J.M. 2013. Combined effects of cellulose nanocrystals and silver nanoparticles on the barrier and migration properties of PLA nano-biocomposites. Journal of Food Engineering 118 , 117–124.
Gajjar P., Pettee B., Britt D.W., Huang W., Johnson W., Anderson A.J. 2009. Antimicrobial activities of commercial nanoparticles against an environmental soil microbe, Pseudomonas putida KT2440. J Biol Engin ; 3(9): 1183-8.
Garlotta D. 2002. A Literature Review of Poly(Lactic Acid). Journal of Polymers and the Environment, Vol. 9, No. 2.
Gennadios A. 2002. Protein – based films & coatings. CRC press , New York, PP : 1-32 , 467-480.
Gennadios A., Rhim J.W., Hanada A., Weller C.L & Hanna M.A.1998.Ultra violet radiation affects physical and, molecular properties of soy proteins film, Journal of food science. 63(2), 225-228.
Gogoi S.K., Gopinath P., Paul A., Ramesh A., Ghosh S.S., Chattopadlyay A. 2006. green fluorescent protein-expressing Escherchia coli as a model system for investigating the antimicrobial activities of silver nanoparticles. Langmuir;22(22):9322-8.
Gong P., Li H., He X., Wang K., Hu J., Tan W., Zhang Sh. and Yang X. 2007. Preparation and antibacterial activity of Fe3O4@Ag nanoparticles. Nanotechnology, 18,604-611.
Govindan S., Nivethaa E.A.K., Saravanan R., Narayanan V., Stephen A. 2012. Synthesis and characterization of chitosan–silver nanocomposite. Applied Nanoscience, Volume 2, Issue 3, pp. 299-303.
Grebler S., Gazsó A., Simkó M., Nentwich M. and Fiedeler U. 2010. Nanoparticles and nanostructured materials in the food industry. Nano trust dossiers. No. 004en.
Gross R.A., Kalra B. 2002. Biodegradable Polymers for the Environment. Science. 2; 297(5582): 803-7.
Han J.H. 2000. Antimicrobial Food Packaging. Food Technology. Vol. 54, No. 3
Haugaard V., Udsen A., Mortensen G., Høegh L., Petersen K. and Monahan F. 2001. potential food application of Biobased materials. Volume 53, Issue 5, pages 189–200.
Henton D.E., Gruber P., Lunt J., Randall J. 2005. Polylactic acid technology. In Natural Fibers, Biopolymers and Biocomposites. Mohanty A.K., editor. CRC Press; p. 528–69.
Holm V.K., Ndoni S., and Risbo J. 2006. The Stability of Poly(lactic acid) Packaging Films as Influenced by Humidity and Temperature. JOURNAL OF FOOD SCIENCE—Vol. 71, Nr. 2.
Incoronato A. L., Conte A., Buonocore G.G. and Del Nobile M.A. 2011. Agar hydrogel with silver nanoparticles to prolong the shelf life of Fior di Latte cheese. J Dairy Sci: 2011 Apr;2094(2014):1697- 2704.
Jamshidian M., Arab Tehrany E., Imran M., Jacquot M. and Desobry S. 2010. Poly-Lactic Acid: Production, Applications, Nanocomposites, and Release Studies.
Jin T. and Zhang H. 2008. Biodegradable Polylactic Acid Polymer with Nisin for Use in Antimicrobial Food Packaging. Journal of Food Science: 73(3): M127-34.
Jokar M., Abdul Rahman R., Ibrahim N.A., Chuah Abdullah L., Tan C.P . 2010. Melt Production and Antimicrobial Efficiency of Low- Density Polyethylene(LDPE)-Silver Nanocomposite Film. Food Bioprocess Technol (2012) 5:719–728.
Jung W.K., Koo H.C., Kim K.W., Shin S., Kim S.H. and Park Y.H. 2008. Antibacterial Activity and Mechanism of Action of the Silver Ion in Staphylococcus aureus and Escherichia coli. Applied and Environmental Microbiology, p. 2171–2178.
Kenneth. R. Berger. 2002. reviewed by B. Welt. 2005. A Brief History of Packaging.
Kester J.J., Fennema O.R. 1986. Edible films and coatings: a review. Food Technology, 47-59.
Kholoud M.M., El-Nour A., Eftaiha A., Al-Warthan A., Ammar R.A.A. 2008. Synthesis and applications of silver nanoparticles.
Kim J.S., Kuk E., Yu K.N., Kim J.H., Park S.J., Lee H.J., Kim S.H., Park Y.K., Park Y.H., Huang C.Y., Kim Y.K., Yoon-Sik L., Dae Hong J., Myung-Haing Ch. 2006. Antimicrobial effects of silver nanopartiicles. Nanomedicine: Nanotechnology, Biology, and Medicine 3 (2007) 95 – 101.
Kim K.J., Sung W.S., Moon S.K., Choi J.S., Kim J.G. and Lee D.G. 2008. Antifungal effect of silver nanoparticles on dermatophytes. J Microbiol. Biotechnol:18. 1482-4.
Kim S.H., Lee H.S., Ryu D.S., Choi S.J. and Lee D.S. 2011. Antibacterial Activity of Silver-nanoparticles Against Staphylococcus aureus and Escherichia coli. Korean J. Microbiol. Biotechnol. Vol. 39, No. 1, 77–85.
Kim Y.T., Kim K., Han J.H., Kimmel R.M. 2008. Antimicrobial Active Packaging for Food.
Kubacka A., Cerrada M.L., Serrano C., Fernández- García M., Ferre M., Fernández-García M. 2009. Plasmonic nanoparticle/polymer nanocomposites with enhanced photocatalytic antimicrobial properties. J Phys Chem; 113: 9182–90.
Kumar R., Münstedt H. Silver ion release from antimicrobial polyamide/silver composites. Biomaterials. 2005;26(14):2081-8.
Lasprilla A.J.R., Martinz G.A.R., Lunelli B.H., Jardini A.L., Filho R.M. 2011. poly-lactic acid synthesis for application in biomedical devices -a review.
Li L., Li Y., Li J.S., Yao L., Mak A.F.T., Ko F., Qin L. 2009. Antibacterial properties of nanosilver PLLA fibrous membranes. J Nanomat 2009:1–5.
Lim L.T., Auras R. and Rubino M. 2008. Processing Technologies for poly (Lactic Acid). Progress in polymer science 33(80):P 820-852.
Liu L. 2006. Bioplastics in Food Packaging: Innovative Technologies for Biodegradable Packaging.
Llorens A., Lloret E., Picouet P.A., Trbojevich R. and Fernandez A. 2011. Metallic – based micro and nanocomposites in food contact materials and active food packaging. Trends in Food Science & Technology. Volume 24, Issue 1, Pages 19–29.
Metak M., Ajaal T.T. 2013. Investigation on Polymer Based Nano-Silver as Food Packaging Materials. World Academyof Science, Engineering and Technology International Journal of Agricultural, Biosystems and Engineering Vol:7 No:12, 2013.
Mohammed Fayaz A., Balaji K., Girilal M., Kalaichelvan P.T., and Venkatesan R. 2009. Mycobased synthesis of silver nanoparticles and their incorporation into sodium alginate films for vegetable and fruit preservation. J Agric Food Chem: 2009 Jul 2022; 2057(2014):6246-2052.
Nampoothiri K.M., Nair N.R., John R.P. 2010. An overview of the recent developments in polylactide (PLA) research. Biores Technol;101:8493–501.
Nien Chung Y. and Ming Chu P. 2007. Nanosilver ver-contahning preservation articles, and the preparation process and the uses there of, Ellicott city MD US, International patent number AA01N2512FI.
Paula M.M.D.S., Franco C.V., Baldin M.C., Rodrigues L., Barichello T., Savi G.D., Bellato L.F., Fiori M.A., Silva L.D. 2009. Synthesis, characterization and antibacterial activity studies of poly-{styrene-acrylic acid} with silver nanoparticles. Materials Science and Engineering: C Volume 29, Issue 2 , Pages 647–650.
Peng Y., Wu Y., Li Y. 2013. Development of tea extracts and chitosan composite films for active packaging materials. Int J Biol Macromol 59:282-9.
Quintavalla S. & Vicini L. 2002. Antimicrobial food packaging in meat industry. Meat Scienc, 62, 73 –380.
Rai M. and Yadav A. 2009. Silver nanoparticles as a new generation of antimicrobials, Biotechnology Anvances, Volume 27Issue1, 76-83.
Ramos M., Fortunati E., Peltzer M., Dominici F., Jiménez A., del Carmen Garrigós M., Kenny J.M. 2014. Influence of thymol and silver nanoparticles on the degradation of poly(lactic acid) based nanocomposites: thermal and morphological properties. Polymer Degradation and Stability. Volume 108, October 2014, Pages 158–165.
Rhim J.W., Hong S.I., Ha C.S. 2009. Tensile, water vapor barrier and antimicrobial properties of PLA/nanoclay composite films. LWT- Food Science and Technology 42:612–620.
Rhim J.W., Wang L.F., Hong S.I. 2013. Preparation and characterization of agar/silver nanoparticles composite films with antimicrobial activity. Food Hydrocolloids, Volume 33, Issue 2, Pages 327-335
Risch S.J. 2009. Food Packaging History and Innovations. J Agric Food Chem., 57, 8089–8092.
Ru Li W., Xie X.B., Shi Q Sh., Zeng H.Y., OU-Yang Y Sh., Chen Y.B .2009. Antibacterial activity and mechanism of silver nanoparticles on Escherichia coli. Appl Microbiol Biotechnol (2010) 85:1115–1122.
Ruparelia J.P., Chatterjee A.K., Duttagupta S.P., Mukherji S. 2007. Strain specificity in antimicrobial activity of silver and copper nanoparticles. Acta Biomater;4(3):707-716.
Salmieri S., Islam F., Khan R.A., Hossain F.M., Ibrahim H.M.M., Miao Ch., Hamad W.Y., Lacroix M. 2014. Antimicrobial nanocomposite films made of poly(lactic acid)–cellulose nanocrystals (PLA–CNC) in food applications—part B: effect of oregano essential oil release on the inactivation of Listeria monocytogenes in mixed vegetables. Cellulose, Volume 21, Issue 6, pp 4271-4285.
Saravanan S., Nethala S., Pattnaik S., Tripathi A., Moorthi A., Selvamurugan N. 2011. Preparation, characterization and antimicrobial activity of a bio- composite scaffold containing chitosan/nano- hydroxyapatite/nano-silver for bone tissue engineering. International Journal of Biological Macromolecules: 49(2):188-93.
Sarkar S., Jana A.D., Samanta S.K., Mostaf G. 2007. Facile synthesis of silver nano particles with highly efficient anti-microbial property. Polyhedron 26 (2007) 4419–4426.
Sattari Najaf Abadi M., Minaee S., Azizi M.H., Afshari H. 2009. Effect of application of nano films maked in country on bread staling with shear test method. Proceeding of the Fifth student congress of nano technology.
Se´bastien F., Ste´phane G., Copinet A., Coma V. 2006. Novel biodegradable films made from chitosan and poly(lactic acid) with antifungal properties against mycotoxinogen strains. Carbohydrate Polymers, 65, pp.185–193.
Shahverdi A.R. Fakhimi A., Shahverdi H.R., Minaian S. 2007. Synthesis and effect of silver nanoparticles on the antibacterial activity of different antibiotics against Staphylococcus aureus and Escherichia coli. Nanomedicine: Nanotechnology, Biology and Medicine, Volume 3, Issue 2 , Pages 168-171.
Shameli K., Bin Ahmad M., Yunus W.M.Z.W., Ibrahim N.A., Abdul Rahman R., Jokar M., Darroudi M. 2010. Silver/poly(lactic acid) nanocomposites: preparation, characterization, and antibacterial activity. International Journal of Nanomedicine:5 573–579.
Shameli K., Bin Ahmad M., Yunus W.M.Z.W., Ibrahim N.A., Jokar M., Darroudi M. 2010. Synthesis and Characterization of Silver/Polylactide Nanocomposites. World Academy of Science, Engineering and Technology. Vol 4.
Södergard A, Stolt M. Properties of lactic acid based polymers and their correlation with composition. Pro Polym Sci;27:1123–63.
Sondi I., Salopek-Sondi B. 2004. Silver nanoparticles as antimicrobial agent: a case study on E. coli as a model for Gram-negative bacteria. Journal of Colloid and Interface Science 275 (2004) 177–182.
Sorrentino A., Gorrasi G and Vittoria V. 2007. potential perspectives of bio-nanocomposites for food packaging applications. Food Science & Technology 18: 84-95.
Stoimenov P.K., Klinger R.L., Marchin G.L., Klabunde K.J. 2002. Metal oxide nanoparticles as bactericidal agents. 18(6):6679-86.
Tharanathan R.N. 2003. Biodegradable films and composite coatings: past / present and future. Food science and technology, 14 , 71-78.
Theivasanthi T., Alagar M. 2013. Titanium dioxide (TiO2) Nanoparticles XRD Analyses: an insight.
Tran Q.H., Nguyen V.Q., and Le A.T. 2013. Silver nanoparticles: synthesis, properties, toxicology, applications and perspectives. Advances in Natural Sciences: Nanoscience and Nanotechnology, Volume 4, Number ; Page(S) 1 to 20.
Urayama H., Kanamori T., Kimura Y. 2002. Properties and Biodegradability of Polymer Blends of Poly (L- lactide)s with Different Optical Purity of the Lactate Units. Macromol Mater Eng. 287:116-21.
Vivekanandhan S., Christensen L., Misra M., Mohanty A.K. 2012. Green Process for Impregnation of Silver Nanoparticles into Microcrystalline Cellulose and Their Antimicrobial Bionanocomposite Films. Journal of Biomaterials and Nanobiotechnology Vol.3 No.3(2012), Article ID:20556,6 pages.
Wankhede Y.B., Kondawar S.B., Thakare S.R., More P.S. 2011. Synthesis and characterization of silver nanoparticles embedded in polyaniline nanocomposite. Advanced Materials Letters 4(1), 89-93.
Wu Y., Qin Y., Yuan M., Li L., Chen H., Cao J. and Yang J. 2014. Characterization of an antimicrobial poly(lactic acid) film prepared with poly(ε-caprolactone) and thymol for active packaging. Polymers for Advanced Technologies. Volume 25, Issue 9, pages 948–954.
Xiaoyi Xu., Yang Q., Wang Y., Yu H., Chen X., Jing X. 2006. Biodegradable electrospun poly(L-lactide) fibers containing antibacterial silver nanoparticles. European Polymer Journal 42:2081–2087.
Yuan M.W., Wu Y., Qin Y.Y., Yuan M.L., Li Li H. 2014. Physical Properties and Antimicrobial Activity of a Poly(lactic acid)/ poly(ε-caprolactone) Film Antimicrobial Coating with Chitosan. Edited by Seung-Bok Choi and Yun-Hae Kim. Advanced Materials and Processing Technologies. Pages : 320-323.
Zarei M., Jamnejad A., and Khajehali E. 2014. Antibacterial Effect of Silver Nanoparticles Against Four Foodborne Pathogens. Jundishapur J Microbiol. 2014 Jan; 7(1): e8720.
Zhou K., Fu P., Li P., Cheng W. and Liang Zh. 2008. Predictive Modeling and Validation of Growth at Different Temperatures of Brochothrix Thermosphacta. Journal of Food Safety. Volume 29, Issue 3, pages 460–473.
Zhou Y., Kong Y., Kundu S., Cirillo J. and Liang H. 2012. Antibacterial activities of gold and silver nanoparticles against Escherichia coli and bacillus Calmette-Guérin. Journal of Nanobiotechnology 2012, 10:19.
Zwietering M.H., Jongenburge I., Rombouts F.M., Van 'T Riet K. 1990. Modeling of the Bacterial Growth