فهرست:
ندارد.
منبع:
الیاس،چ. لیندن، ج.، آبرومند،ع.، 1378، بیوشیمی مواد غذایی، انتشارات رامند و علوم کشاورزی، صص.25 تا 31، 52.
دانیال زاده، الف.، زارعیان، خ.، 1374، اصول زیست شیمی، تهران:مرکز نشر دانشگاهی ، جلد اول، ص. 12 تا 13.
دمان، ج. م.، قنبرزاده، ب.، 1382، مبانی شیمی مواد غذایی، آییژ، صص. 105 تا 106، 127 تا 128.
4. داروخانه سبز. انتشارات نشر نی. ص 76 و93 و 114و 155و190و 289 و 427 و435 و442.
صالحی سورمقی، م.ح.، 1385، گیاهان دارویی و گیاه درمانی، انتشارات دنیای تغذیه، صص.125-127.
کریمی ستوده نیاسر، م.، 1381، استخراج و شناسایی بعضی از ترکیبات آلی(هیدراتهای کربن) و معدنی موجود در کتیرای دو گونه گون، پایان نامه کارشناسی ارشد شیمی آلی، ص. 51 تا 61.
7. خواص میوه ها و خوراکی ها. انتشارات خشایار. ص 13و 30 و56 و 85 و 96 .
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ،1366، روش اندازهگیری چربی غلات و فرآوردههای آن ، چاپ اول، استاندارد ملی ایران، شماره 2862.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ،1387، روش اندازهگیری پروتئین خام غلات و فرآوردههای آن ، چاپ دوم، استاندارد ملی ایران، شماره 2863.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ،1389، غلات و فرآوردههای آن- روش اندازهگیری رطوبت- روش مرجع ، تجدیدنظر دوم، استاندارد ملی ایران، شماره 2705.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ،1387، غلات، حبوبات و فرآوردههای جانبی- اندازهگیری خاکستر در کوره ، تجدیدنظر اول، استاندارد ملی ایران، شماره 2706.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1387، شیر-تعیین مقدار فسفر کل- روش جذب مولکولی بوسیله بیناب سنجی- روش آزمون، تجدید نظردوم، استاندارد ملی ایران، شماره 1260.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1386، مواد غذایی کنسرو شده-اندازهگیری مقدارقلع - روش طیف سنجی نوری جذب اتمی با شعله ، چاپ اول، استاندارد ملی ایران، شماره 9265.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1386، مواد غذایی - اندازهگیری مقدار سرب، کادمیوم، مس، آهن و روی - روش طیف سنجی نوری جذب اتمی ، چاپ اول، استاندارد ملی ایران، شماره 9266.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1375، روش تهیه متیل استرهای اسیدهای چرب ، چاپ اول، استاندارد ملی ایران، شماره 4090.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1375، تجزیه متیل استرهای اسیدهای چرب به روش گاز کروماتوگرافی ، چاپ اول، استاندارد ملی ایران، شماره 4091.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1392،روغن زیتون-تعیین مقدار استرول ها و تری ترپن دی الکل ها به روش کروماتوگرافی گازی با استفاده از ستون مویین-روش آزمون ، چاپ اول، استاندارد ملی ایران، شماره 16324.
هروی، م. 1372، جداسازی منوساکاریدهای صمغ کتیرا ، نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران، سال 12، شماره 1، ص.46-51.
ولاک، ژ. 1379. گیاهان دارویی. انتشارات ققنوس. ص 227 و 228.
Afolayan, A. J., Aboyade, O. M., Adedapo, A. A., Sofidiya, M.O., 2010, Anti-inflammatory and analgesic activity of the methanol extract of Malva parviflora Linn (Malvaceae) in rats, African Journal of biotechnology, Vol. 9, No. 8, P. 1225-1229.
AOAC official method 990.23, Sodum and potassium in dried milk flame emission spectrometric method, first action, 1990.
AOAC official method985.35, Mineral in infant formula, enteral products and pet foods, revised first action, 1997.
Aronson, M., Cooper, B. A., 1967, Glucans of oomycete cell walls, Science, Vol. 155, P. 332-335.
Bartkiene, E.,Gakobsone, I., Gyodeikiene, G., Vidmantiene, D., Pugageva, I., Bartkevics, V., 2012, Study on the reduction of acrylamide in mixed rye bread by fermentation with bacteriocin-like inhibitory substance producing lactic acid bacteria in combination with Aspergillus niger glucoamylase, Plant food analysis methods Lithuanian university of health science veterinary academy, P. 22-24.
Boual, Z., Kemassi, A., El Hadj Khelil, A. O., Michaud, P., El Hadj, M.D. O., 2011, Partial characterization of water soluble polysaccharides extracted from one saharian medicinal plant: Malva aegyptiaca L, International conference on biology, environment and chemistry, Vol. 24, P. 420-424.
Chambers, C.,[et.al]., 2007, Opinion on phenyl methyl pyrazolone, Scientific committee on consumer products(SCCP), P. 1-27
Codex standard 210-1999, Codex standard for named vegetable oils, 2011, P. 1-16.
Cui, S. W., 2005, Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties, and Applications, Copyright by Taylor & Francis Group, LLC, chapter 3.
Dubois, M., Gilles, K. A., Hamilton, J. K., Rebers, P. A., Smith, F., 1956, Colorimetric method for determination of sugars and related substances, Analytical chemistry, Vol. 28, No.3, P. 350-356.
Fadavi, Gh., Mohammadifar, M. A., Zargaran, A., Azadnia, E., 2013, The study of composition, molecular weight and rheological characteristics of zedo gum exudates from amigdalus scoparia, Iranian jurnal of nutrition sciences & food technology, Vol.7, No. 5, P.35-41.
Fadavi, G., Mohammadifar, M. A., Zargaran, A., Mortazavian, A. M., Komeili, R., 2014, Composition and physiochemical properties of zedo gum exudates from amygdalus scoparia, Carbohydrate polymers, Vol.101, P.1074-1080.
Fournier, E., 2001, Current protocols in food analytical chemistry, P. E1.1.1.-E1.1.3.
Glyad, V., M., 2002, Determination of monosaccharides, disaccharides and oligosaccharides in the same plant sample by High –Performance Liquid Chromatography, Russian journal of plant physiology, Vol. 49, No. 2, P. 277-280.
Goeij, S., 2013, Quantitative analysis methods for sugars, MSc Chemistry, Analytical sciences, P.1-43
Gomis, D., B., Tamayo, D., M., Alonso, J., M., 2011, Determination of monosaccharides in cider by reversed-phase liquid chromatography, Analytica chimica acta, Vol. 436, P. 173-180.
Hyok, S. K., Nam, P. U., Sarkar, C., Bhadra, R., 2005, Sensitive assay of red blood cell sorbitol level by high performance liquid chromatography: potential for diagnostic evaluation of diabetes, Clinica chimica acta, Vol, 354, P. 41– 47.
Islam, M., Ali, E., Saeed, A., Jamshaid M., Javed Khan, M. T., 2010, Antimicrobial and irritant activity of the extracts of Malva parviflora L. Malvastrum coromandelianum L. and Amaranthus viridis L, A preliminary investigation Pakistan Journal Pharmacy, P. 20-23.
Jahanbin, K., Moini, S., Gohari, A.R., Emam-Djomeh, Z., Masid, P., 2012, Isolation, purification and characterization of a new gum from Acanthophyllum bracteatum roots, Food hydrocolloids, Vol. 27, P. 14-21.
Ko, J. H., Huang, H., Kang, G. W., Cheong, W.J., 2005, Simultaneous Quantitative Determination of Monosaccharides Including Fructose in Hydrolysates of Yogurt and Orange Juice Products by Derivatization of Monosaccharides with p-Aminobenzoic Acid Ethyl Ester Followed by HPLC, Korean chemistry, Vol.26, No.10, P.1533- 1538.
kuang, H., Xia, Y.K., 2013, Separation and Quantification of Component Monosaccharides of cold water-soluble Polysaccharides from Ephedra sinica by MECC with photodiode array detector, recent advances in theories and practice of Chinese medicine, Vol. 24, P. 461- 472.
Laine, C., Tamminen, T., Vikkula , A., Vuorinen, T., 2002, Methylation analysis as a tool for structural analysis of wood polysaccharides, Holzforschung, Vol.56, P.607– 614.
Ligai, L. V., Rakhimov, D. A., Bandyukova, V. A., 1989, Carbohydrates of malva neglecta, brief communications, P. 244- 245.
Lin, L., Zhuang, M., Zou, L., Lei, F., Yang, B., Zhao, M., 2012, Structural characteristics of water-soluble polysaccharides from Rabdosia serra (MAXIM.) hara leaf and stem and their antioxidant capacities, Food chemistry, Vol.135, P. 730–737.
Lv, Y., Yang, X., Zhao, Y., Ruan, Y., Yang, Y., Wang, Z., 2009, Separation and quantification of component monosaccharides of the tea polysaccharides from Gynostemma pentaphyllum by HPLC with indirect UV detection, Food chemistry, 112, P. 742-746.
Masuko, T., Mianami, A., Iwasaki, N., Majima, T., Nishimura, S.I., Lee, Y.C, 2005, Carbohydrate analysis by a phenol–sulfuric acid method in microplate format, Analytical biochemistry, Vol. 339, P. 69-72.
Megazyme, Phenol-sulfuric acid; total carbohydrate, P.1
Mikkelson, S. R., Corton, E., 2004, Spectroscopic methods for matrix characterization total carbohydrate, Bianalytical chemistry, P. 11-13.
Miyagi, M., Yokoyama, H., Hibi, T., 2007, Improvement via introduction of a C-8 cartridge and a high efficiency ODS column, Journal of chromatography B, Vol. 854, P. 286–290.
Nozawa, Y., Uesaka, H., Suzuki, H., Ito, Y., 1969, an evaluation of methanolysis for thin layer chromatography analysis of the monosaccharides in an immunologically active polysaccharide-peptide complex, J. chromatog, Vol. 43, P. 528- 530.
Pakravan, M., Abedinzadeh, H., Safaeepur, J., 2007, Comparative studies of mucilage cells in different organs in some species of Malva, Althaea and Alcea , Pakistan Journal of Biological Sciences, Vol.10, No.15, P. 2603- 2605.
Pirbalouti, A.G., Azizi, S., Koohpayeh, A., Hamedi, B., 2010, Wound healthing activity of Malva sylvestris and Punica Granatum in alloxan-induced diabetic rats, Acta poloniae pharmaceutica in drug research, Vol. 67, No. 5, P. 511-516.
Quemener, B., Marot, C., Mouillet, L., Da Riz, V., Diris, J., 2000, Quantitative analysis of hydrocolloids in food systems by methanolysis coupled to reverse HPLC. Part 1. Gelling carrageenans, Food hydrocolloids, Vol. 14, P. 9–17.
Schmid, K.M., Patterson, G.W., 1988, Distribution of cyclopropenoid fatty acids in malvaceous plant parts, Phytochemistry, Vol. 27, No.9, P.2831-2834.
Silva, A., S., Valente, I., M., Nunes, C., Coimbra, M., A., Guido, L., F., 2013, Determination of aldose, deoxy-aldose and uronic acids content in a pectin-rich extract by RP-HPLC-FLD after ρ-AMBA derivatization, Chromatographia, Vol. 76, P. 1117-1124
Spiller, G., A., 2001, Hand book of dietary fiber in human nutrition, Chemical Rubber Company press, P. 18- 50.
Srichamroen, A., Chavasit, V., 2011, N vitro retardation of glucose diffusion with gum extracted from malva nut seeds produced in Thailand, Food chemistry, Vol.127, P. 455- 460.
Srichamroen, A., Chavasit, V., 2011, Rheological properties of extracted malva nut gum (scaphium scaphigerum) in different conditions of solvent, Food hydrocolloids, Vol.25, P. 444-450.
Stepan, H., Staudacher,E., 2011, Optimization of monosaccharide determination using anthranilic acid and 1-phenyl-3-methyl-5-pyrazolone for gastropod analysis, Analytical biochemistry, Vol. 418, P. 24-29.
Tabaraki, R., Yosefi, Z., Asadi Gharneh, H.A., 2012, Chemical composition and antioxidant properties of Malva sylvestris L, Journal of research in agricultural science,Vol.8, No. 1, P. 59-68.
Van Wychen, S., Laurens, L. M. L., 2013, Determination of total carbohydrates in algal biomass laboratory analytical procedure (LAP), National Renewable Energy Laboratory, P. 1-13
Veshkurova, O., [etal]., 2006, A phytoalexin found in Malva sylvestris (family Malvaceae), Phytochemistry, Vol.67, P. 2376–2379.
Vivanti, V., Finotti, E., Friedman, M., 2006, Level of Acrylamid Precursors Asparagine, Fructose,Glucose and Sucrose in Potatoes sold at Retail in Italy and in the United states, Journal of food science, Vol 71, No 2, P. 81- 86.
Xi, X., Wei, X., Wang, Y., Chu, Q., XIAO, J., 2010, Determination of tea polysaccharides in camillaia sinensis by a modified phenol-sulfuric acid method, Archive of biological science., Belgrade, 62, 2, P. 671-678
Zahedi, S. M., Ansari, N. A., 2011, Allelopathic Potential of Common Mallow (Malva sylvestris) on the Germination and the Initial Growth of Tomato, Cucumber and Cress, Asian journal of agricultural sciences, Vol.3, No. 3, P. 235-241.
Zare, P.,[et.al]., 2012, Efficacy of chloroform, ethanol and water extracts of medicinal plants, Malva sylvestris and Malva neglecta on some bacterial and fungal contaminants of wound infections, Medicinal plants research, Vol. 6, No. 29, P. 4550- 4552.
Zhang, J., Zhang, Q., Wang, J., Shi, X., Zhang, Z., 2009, Analysis of the monosaccharide composition of fucoidan by precolumn derivation HPLC, Chinese journal of ocean logy and limnology, Vol. 27, No. 3, P. 578-582.
Ziderman, I., Dimant, E., 1966, Some derivatives of 2, 4-O- ethylidene-D- erythrose and erythritol, Journal of organic chemidtry, Vol. 31, P. 223-226.