فهرست:
ندارد.
منبع:
منابع فارسی
1- جوردن اف.تی.دبیلیو و پاتیسون، ام ،(1377) بیماریهای طیور ترجمه بزرگمهری فرد، محمد حسن و فتوتی و همکاران. انتشارات واحد آموزش وپژوهش معونت کشاورزی سازمان اقتصاد کوثر.
2- ساینز بری ، دیوید(1384) بهداشت و مدیریت طیور ، ترجمه ی محمدحسن بزرگمهری فرد و همکاران ،چاپ اول، انتشار پریور.
3- مظفری، شهلا و اوردوخانیان، ژولیست(1387). آزمایشگاه اصول تصفیه آب و پساب های صنعتی ، چاپ اول، انتشارات دانشگاه پیام نور.
4- فاطمی ،حسین.(1381)شیمی مواد غذایی ، چاپ سوم ،شرکت سهامی انتشار.
5- زهری، مرادعلی.(1370) اصول پرورش طیور ، چاپ هشتم انتشارات دانشگاه تهران .
6- میر منوچهری ، حامد. (1387)شیمی موادغذایی ، چاپ اول ، مرکز نشر دانشگاهی .
7- کرامت ، جواد. (1387)مبانی شیمی مواد غذایی چاپ اول نشر دانشگاه صنعتی اصفهان.
8- خلیلی، هادی . (1389)بررسی باکتریولوژیکی عفونت مفاصل در طیور گوشتی شهرستان ارومیه. پایان نامه جهت اخذ دکتری حرفه ای دامپزشکی دانشگاه آزاد ارومیه.
9- صالحی، علیرضا (1379)برسی آلودگی آب آشامیدنی شهرستان میاندوآب به اشریشیاکلی . پایان نامه جهت اخذ دکتری حرفه ای دامپزشکی دانشگاه آزاد ارومیه.
10- استون لسون ،جون سامرز ، ویرایش چهارم (1387) تغذیه مرغ اسکات ، ترجمهی پوررضا ، جواد و صادقی ، انتشارات پریور.
11- نوروزی ، ج؛ (1387).مروری بر میکروبیولوژی جاوتز 2007.انتشارات تیمور زاده ، نشر طبیب . صفحات:131-128،143-148،197-198.
12- شهبازی، پرویز، ملک نیا، ناصر1383.بیوشیمی ، چاپ بیست وسوم ، انتشارات دانشگاه تهران.
13- نیریز نقدهی ، مسلم . (1390)، جزوه درس دستورالعمل آزمایشهای میکروبی مواد غذایی . دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه.
14- سیگارودی ، تقی خلیقی ، فرخوی،محسن و نیک نفس، فریدون ، (1387) راهنمای کامل طیور ، چاپ پنجم، انتشارات شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر .
2- منابع انگلیسی
Belay,T.and R.G. Teeter.(1993):Broiler water balance and thermobalance during thermoneutral and high ambient temperature exposure. Poultry sci.72:116-124.
Bennett, C.D. and s.leeson ,(1989):water usage of broiler breeders. Poultry sci.68:617-621
Brake, J.D., T.N.chamblee ,C.D. Schultz, E.D. peebles and j.p.thaxton,(1992): Daily feed and water consumption of broiler chicks from 0-21.j.appl.poultry res.1:60-163
Budgell,P.,(1970):theeffect of changes in ambient temperature on water intake and evaporative water loss.psychon .sci.20:275-278
Dicker,S.E.and J.Haslam ,(1972): Effects of exteriorization of the ureters on the water metabolism of the domestic fowl. J.physiol.224:4515-4517 .
Herrick, J.B., (1971): Water quality for livestock and poultry .feedstuffs 43:28.
Hocking, P.M., (1993): Welfare of broiler breeder and layer females subjected to food and water reatriction. Br.poultry Sci. 34:53-64.
Kerstens, R., (1964): Investigation of the production of heat and water vapour and the influvance of environment on the growth rate of broiler chicks. Funki information funki, Ltd.Acrhus, Denmark.
May, J.D., and B.D. Lote ,(1992): Feed and water patterns of broilers at high environmental tramperatures. Poultry Sci .71:331-336 .
Medway, W. And M.R. kare ,(1959): Water metabolisn of the growing domestic fowl with special reference to water balance ,poultry sci. 38:631-637.
Wagner, M.J., (1964): Thirst in the regulation of body water .florida st.univ. Tallahassee , (1963): pergamon press.
Vandyousefi, j., Arabi, I. And narimani A.(1989): investigation of different types of e.coli in poultry farms in iran. Arch inst razi,49:125-130.
Terzich , mak. And vanhooser ,s. (1993):postmortem finding of ostriches submirred to the aklahoma animal disease diagnostic laboratory. Avian diseases ,37:1136-1141.
Messier, s., Quessy, S.,Robinson ,Y.,Devriese, L.A., hommez ,j.,and fairbrother, J.M. (1993): Focal dermatitis and cellulitis in broiler chickens:bacteriological and pathological finding . avian diseases.pp:37:839-844 .
Wooley, R.E., Nolan, L.K., brown ,j., gibbs, p.s.,giddings C.W.,turner, K.S. (1996): Association of k-1 capsul ,smooth lipopolysaccharrides, tra t gene , and colicin v production with complement resistance of avian e.coli. avian diseases.37:1092-1096.
Quinn, P.J.; Carter, M.E., Markey, B., and carter. G.R., (1994): Clinical veterinary microbiology. Published by wolfe publishing an imprint of mosbay .pp:118-127,209-236,254-258,320-326.
Wray, c., and davies, R.H., (2002): Enterobacteriaceae. Poultry diseases.5th edn. Frank gordan ., et al. Harcourt publishers. Pp:95-109,111-116,125,130 .
Droul, R., et al., (1996): Synovitis, osteomylelitis and greenliver in turkey associated with Escherichia coli ,avian .Dis.40(2):24-417.
Barnes, H. Johan ., Nolan, lisa, k., and jean-pierre vaillancourt., (2008): Colibacillosis. Diseases of poultry. 12th edn.Y.M., saif., et al. Lowa state university press. Blackwell publishing.pp:691-716.
Mack O.North / Donald D.Bell, (1990:((301-310).
Noroozi , R , Mehdinezhad, MH , zafarzadeh A . Photocatalytic Removal of Escherichia Coli by ZnO Activated by Ultraviolet-C Light from AqueousSolution.Mljgoums.(2011):5(2):52-61.