فهرست:
چکیده. 1
1-1- مقدمه. 2
1-2- مقدمه. 7
1-3- مقدمه. 7
فصل دوم:بررسی منابع. 9
2-1- تاریخچه و منشاء پیدایش... 10
2-2- گیاه شناسی.. 12
2-3- برخی ارقام رزهای معروف و رایج.. 14
2-3-1- رقم Super Star. 15
2-3-2- رقم Evening Star. 15
2-3-3- رقم Taboo. 16
2-3-4- رقم Dr. Benjamin Pal 16
2-3-5- نسترن کوهی.. 16
2-4-شرایط محیط رشد. 17
2-4-1-pHخاک.. 17
2-5-هرس... 18
2-6-تولید. 18
2-7- چالشهای کشورهای بزرگ تولید کننده گل رز 19
2-8-ازدیاد گل سرخ. 20
2-8-1- پیوند. 22
2-9- پیوند در رز 22
فصل سوم: مواد و روش ها 25
3-1- مواد گیاهی.. 26
3-2- روش تحقیق. 26
3-3- صفات اندازه گیری شده در آزمایش... 27
3-4- تجزیه آماری. 28
فصل چهارم: نتایج و بحث.. 29
4-1- ارتفاع پیوندک.. 30
4-2- عمر گل. 33
4-3- قطر گل. 34
4-4- ارتفاع پایه. 36
4-5- تعداد گلبرگ.. 37
4-6- تعداد گل. 38
4- 7- تعداد شاخه. 40
4-8- عرض برگ.. 41
4-9- تعداد کل برگ تولیدی. 43
4-10- ارتفاع پیوندک30 روز بعد از پیوندک.. 45
4-11- نتیجه گیری. 46
4-12- پیشنهاد ها 47
منابع. 48
منبع:
1- امید بیگی، ر.، 1384. تولید و فراوری گیاهان دارویی. جلد اول و سوم. انتشارات استان قدس رضوی، مشهد. 347 و 397 صفحه.
2- ایزدی، ز.، زارعی، ح.، و علیزاده، م. 1390. بررسی تاثیر روش پیوند رومیزی بر تکثیر رز هیبرید سفید رقم (Avalanch) بر پایه رز بومی. نخستین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی.دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان.
3- پرهامی، ف.، حکم آبادی، ح.، و افشاری، ح . 1388. پیوند و کوپیوند در در ختان میوه و گلهای زینتی. انتشارات سروا، 46 صفحه.
4- رشیدی، ا. 1384. راهنمای کامل پرورش و نگهداری گیاه رز. انتشارات زوار. 176 صفحه.
5- دولت خواه، ف . 1387. چالشهای کشورهای بزرگ تولید کننده گل.مجله تحلیلی- پژوهشی- خبری باغدار. 42-43.
6- علیزاده، ا. 1382. بررسی سازگاری پایه های پاکوتاه رویشی با ارقام تجارتی سیب. سومین کنگره علوم باغبانی ایران، کرج.صفحه 14-15.
7- قاسمی قهساره و کافی، م. 1386. گلکاری علمی و عملی. انتشارات گلبن، چاپ دوم، 319 صفحه.
8- گزارش عملکرد سالیانه دفتر امور گل و گیاهان زینتی. 1384. دفتر امور گل و گیاهان زینتی، معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی.
9- محمودی، ش.، و حکیمیان، م. 1379. مبانی خاکشناسی.انتشارات دانشگاه تهران.
10- Barton West, R. 2004. Roses and How to Grow them, Published by BNiotech book.
11- Bhattacharjee, S. K. and Banerji, B. K. 2010. The complete book of roses. Aavaishkar publishers. pp: 531.
12- Bohm, V., Frohlich, K. and Bitsch, R. 2003. Rose-hip- a"new" source of lycopene. Molecular Aspects of Medicine, 24: 385-389.
13- Cai, J. T., Ding, Z. H. 1995. Nutrients composition of Rosa laevigatafruits. Science Technology Food Industry, 3: 26-29.
14- Chevailler, A. 1996. The Encyclopedia of medicinal Plants. Dorling Kindersely, London, pp: 336.
15- Cinar, I., Colakogilu, S. 2005. Potential health benefits of rose hip products. Acta Horticulture, 690:253-257.
16- Dole, J. M. , Wilkins, H. F. 2005. Floriculture principles and species. Prentice Hall, Inc. USA, pp: 1023.
17- Ercisli, S. 2007. Chemical composition of fruits in somerose (Rosa spp) species. Food Chemistry, 104: 1379-1384.
18- Garner, R. J. 1988. The Grafters Handbook (5thedn). Cassel, London.
19- Hartmann, H. T. and Kester, D. E. 1968. "Plant propagation: principles and practices."
20- Hazar, D., Ibrahim, B. 2005. Graft compatibility between two cut rose cultivers and a dog rose rootstock. ActaHorticulturae, 690: 143-148.
21- Hessayon, D. G. 1998. The rose export. Pbi Publications, England.
22- Hodisan, T., Socaiu, C., Rapan, I. and Neamtu, C. 1997. Cartenoid composition of Rosa caninafruits determination by thin-layer chromatography and highperformanceliquid chromatography. Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, 16: 521-528.
23- Hulexy, A., Griffiths, M., Lervy, M. 1992. The New Royal hourticultural dictionary of gradeniny, macmillan press Limited, London, 4:106-134.
24- Jiao, y. , Gradzinski, B. 1998. Environmental influences on photosynthesis and carbon export in greenhouse roses during development of the flowering shoot. Journal of American Society of Horticultural Science, 123:1081-1088.
25- Khan, M.A. 1983. Preservation of scion wood of Rosa. Scientia Horticulturae, 21: 261-266.
26- Khosh-Khui, M. , Zargarian, M. 2010. Effect of four rootstock on growth and development of three rose scion cultuvars. Acta Horticulture. (ISHS) 870:207-212.
27- Kirakosyan, A., Kauffman, P., Warber , S., Zick, S., Aaronson, K., Bolling, S. and Chanc, S. C. 2004. Applied environmental stresses to enhance the levelsof polyphenolics in leaves of hawthorn plants. Physiologia Plantarum, 121:182–6.
28- Kovacs, S., Toth, M. G., d Fascer, G. 2000. Fruitquality of some rose species native in Hungary. Acta Horticulture, 538: 103-108.
29- Kras, N. 1999. Dutch comfort. Floriculture International.
30- Monteiro, J. A., Nell, T. A., Barrett, A. E. 2001. Postproduction of Potted Miniature Rose: Flower Respiration and Single Flower Longevity. Journal of American Society of Horticulture Science. 126: 134-139.
31- Olsson, M. E., Andersson, S., Werlemark, G., Uggla, M. and Gustavsson, K. E. 2005. Cartenoids and Phenolicsin Rose Hips. Acta Horticulture, 690: 249-252.
32- Wright, P. W. 1995. Encyclopedia of hourticulture and gardening. Dayapublishering house Dehlli.
33- Zieslin, N.,Moe, R. 1985. Rosa. In: Harlevy, A. H.(ed). Handbook of flowerings.Vol. 4. Baca Raton, CRC Press, P. 214-225.