پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو

word 379 KB 32367 105
1390 کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی و زراعت
قیمت قبل:۷۲,۹۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۳۳,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان نامه برای اخذ درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم باغبانی

    گرایش میوه کاری

    خلاصه:

    استفاده از ترکیبات سالم و سازگار با سلامت انسان و طبیعت یکی از دغدغه های مهم محققین تکنولوژی پس از برداشت محصولات باغی است. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خصوصیات کیفی میوه هلو رقم زعفرانی بود. تیمار ژل آلوئه ورا در غلظت‌های صفر، 20 ، 25 و33درصد و تیمار کلرید کلسیم در سه سطح صفر و 5/0 و1درصد وهمچنین ترکیبات مختلف این تیمارها اعمال شدند. آزمایش بصورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در 5 تکرار اجرا گردید. صفات مورد بررسی شامل میزان ویتامین ث، مواد جامد محلول، pH آب میوه، اسید های قابل تیتراسیون، سفتی بافت میوه، فنل کل، آنتی اکسیدان کل و میزان فعالیت آنزیم های کاتالاز و پلی فنل اکسیداز بود. نتایج نشان دادند که تیمار کلرید کلسیم 1درصد و ژل آلوئه ورا 33درصد مانع از افزایش pH طی دوره نگهداری گردیدند و تیمار ژل آلوئه ورا 33درصد موجب حفظ اسید های قابل تیتراسیون گردید. روند افزایش مواد جامد محلول در تیمار ژل آلوئه ورا 33درصد و نیز ترکیب این تیمار با کلرید کلسیم 5/0 و 1درصد کند تر بود. تیمارهای ترکیبی ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم  موجب حفظ سطوح ویتامین ث در حد بالاتری نسبت به شاهد گردیدند. تیمار های کلرید کلسیم منجر به افزایش میزان سفتی و تیمار ژل آلوئه ورا 33درصد منجر به حفظ میزان سفتی در پایان دوره نگهداری گردیدند. بالاترین میزان فنل کل مربوط به تیمار ترکیبی ژل آلوئه ورا 25درصد و کلرید کلسیم 1درصد بود و تیمارهای کلرید کلسیم منجر به حفظ ظرفیت آنتی اکسیدانی کل گردیدند. میزان فعالیت آنزیم کاتالاز در تیمار ژل آلوئه ورا 33 درصد همراه با کلرید کلسیم 1درصد افزایش یافت و تیمار ژل آلوئه ورا 33درصد مانع از افزایش فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز گردید.

    کلمات کلیدی: ژل آلوئه ورا – کلرید کلسیم -  هلو رقم زعفرانی – خواص کیفی- عمر انباری– پوشش های خوراکی

     

    فصل اول

    مقدمه

    امروزه علاوه بر افزایش جمعیت، با توجه به پیشرفت های علمی و اقتصادی، مصرف مواد غذایی رو به افزایش گذاشته است. یکی از راه های حفظ سلامتی و کاهش خطر ابتلا به بیماریها این است که روزانه مقادیر کافی از غذاهای سالم مصرف گردد (Kader, 2002). شواهد نشان می دهند که غذای سالم شامل مقادیر کافی از میوه و سبزی است که حاوی انواع ویتامین ها (ویتامین های C، A، B1، B3،  B6و E) فیبرهای غذایی، ایندول ها، گلوکوزینولات ها، تیوسیانات ها، ایزوتیوسیاناتها، کومارین ها، فلاونوئید ها، فنل ها و غیره می باشند. علاوه بر این، میوه ها وسبزی ها تامین کننده 16درصد منیزیم، 19درصد آهن و 9درصد کالری مورد نیاز بدن انسان هستند. ضایعات محصولات کشاورزی در سه مرحله قبل از برداشت، حین برداشت و پس از برداشت روی می دهد، اما به نظر می رسد بخش اصلی ضایعات محصولات کشاورزی فسادپذیر مربوط به مراحل برداشت و پس از برداشت تا رسیدن به دست مصرف کننده باشد. در این میان، هدف متخصصان پس از برداشت شناسایی عوامل موثر بر ضایعات و استفاده از فناوری های مناسب جهت کاهش آنها است ( Kader, 2002).

    میوه ها و سبزی ها، محصولات بسیار فسادپذیری بوده که برای به حداقل رساندن ضایعات نیاز به شرایط مناسب جابجایی و نگهداری می باشند و محصولات باغی به علت داشتن آب زیاد به طور طبیعی آمادگی تخریب را دارند. آنها از لحاظ بیولوژیکی فعال هستند و فرآیندهای تنفس، تبخیر و تعرق و فعالیت های بیوشیمیایی منجر به از دست دادن کیفیت محصول میشود (Thumula, 2006). در کشورهای در حال توسعه، برای محصولات فساد پذیر مانند میوه ها و سبزی ها، تکنولوژیهای انبارداری، بسته بندی، حمل و نقل هنوز توسعه زیادی پیدا نکرده است و بنابراین میزان زیادی از آنها در طول این مراحل از بین می روند ( Thumula, 2006). در هنگام حمل و نقل این محصولات بایستی از ابزارهای مناسب با دما و رطوبت نسبی کنترل شده استفاده نمود. بسته بندی مناسب میوه ها و سبزیهای تازه اثر معنی داری در کاهش ضایعات پس از برداشت آنها دارد (Kader, 2005).

    1-1- مبدا و سابقه کاشت هلو

    مبدا هلو (Prunus persica L) از چین است، جایی که سابقه کشت آن به 3000 سال قبل بر می گردد. احتمال دارد که هلو از راههای تجاری کوهستانی به ایران برده شده و در آنجا به میوه ایرانی[1] شهرت پیدا کرده باشد: این نامگذاری موجب شده که بعضی ها تصور کنند مبدا هلو از ایران است ( Crisosto et al, 1994 ). سیصد و سی سال قبل از میلاد هلو وارد یونان شد و در خلال قرون وسطی، کاشت این درخت در سراسر اروپا گسترش پیدا کرد. ظاهرا پرتغالی ها هلو را به ساحل شرقی امریکای جنوبی وارد کردند. اسپانیایی ها هلو را به فلوریدا و مکزیک، فرانسوی ها به لوئیزیانا و مهاجران انگلیسی به ویرجینیا و ما ساچوستز بردند. ودر اسپانیا هلو هایی با گوشت زرد و سفت معمول بود، در حالی که در فرانسه و انگلیس میوه هایی بیشتر خواهان داشت که گوشت سفید و بافت نرم داشتند. سرانجام این دو منبع ذخایر توارثی با هم مخلوط شدند (اگاوا و همکاران، 1381).

    1-2- رده بندی و مشخصات گیاه شناسی

    هلو متعلق به جنس آلو سانان، زیر جنس آمیگدالوس و تیره گلسرخیان است، ارتفاع تنه این درخت 6-4 متر بوده و فرم تاج آن حالت خمیده دارد. ارقام زینتی هلو پاکوتاه می باشند. تنه درخت صاف و عمودی بوده و ارتفاع تنه به روش تربیت و هدایت آن بستگی دارد. هلو تاج نیمه متراکم دارد و شاخه های اصلی آن به رنگ لاکی مایل به قهوه ای است. شاخه های فرعی نازک یا جوان رنگ تیره تر از بازوهای اصلی دارند. دارای دو نوع جوانه رویشی و زایشی است. جوانه های رویشی کوچک و نوک تیز اما جوانه های بارور متورم و نوک پهن هستند. جوانه های زایشی هلو از نوع جوانه های ساده بوده و از هر جوانه یک عدد گل حاصل می شود. ارقامی از هلو که در ایران پرورش داده می شوند شامل جی،اچ ،هیل، آلبرتا، اسپرینگ تایم، اسپرینگ کرست رد تاپ،سان کرست، دکسی رد، حاج کاظمی، هلوی انجیری، قرمز ارومیه و سرد رود می باشد (جلیلی و همکاران، 1388)

    1-3- وضعیت تولید هلو در جهان

    طبق آمار فائو[2] (2008)، 18میلیون تن هلو و شلیل در سرتاسر جهان تولید شده که کشور چین با تولید هشت میلیون تن در سال بزرگترین تولید کننده این محصول در جهان است. ده کشور اول تولید کننده هلو در جهان در جدول 1-1 ارایه شده اند. میزان تولید سالانه هلو در کشور چین از ۱۹۸۰ به بعد به چندین برابر مقدار قبلی افزایش یافت به طوریکه امروزه میزان تولید آن با سایر کشورهای تولید کننده قابل مقایسه نیست. در ایالات متحده نیز، کالیفرنیا که بزرگترین تولید کننده این محصول در آن کشور به شمار می­آید و ۷۵-۷۰ درصد کل هلوی ایالات متحده را تامین می کند (فائو، 2008

     

    Abstract:

    Use of safe and environmental friendly compounds is one of most important challenges in postharvest research. Current study was conducted to determine the effects of Aloe vera coating and CaCl2 on storage life and quality attributes of Zaferani peach fruits. Aloe vera gel at 0, 20, 25 and 33 percent and calcium chloride at 0, 0.5 and 1 percent and different combinations of these treatments were used in a completely randomized experiment with five replications. Vitamin C content, total soluble solids, pH, total acidity, fruit firmness, total phenolics , total antioxidant capacity, catalase and polyphenol oxidase enzymes activity were measured after 15 and 30 days of cold storage. The results showed that 1% CaCl2 and 33% Aloe vera gel decreased the rate of increase in pH and 33% Aloe vera gel retained fruit TA. Increasing of TSS in 33% Aloe vera gel treatment and in combinations of this treatment with 0/5and 1% CaCl2 were slower. Combinations treatments of Aloe vera gel and CaCl2 retained Vitamin c content in higher level than control. At the end of storage calcium chloride treatments increased and 33% Aloe vera gel retained fruit firmness. Highest level of total phenolics was recorded in combination treatment of 25% Aloe vera gel and 1% CaCl2 and calcium chloride treatments retained total antioxidant. Catalase activity at combination treatment of 33% Aloe vera gel and 1% CaCl2 increased and 33% Aloe vera prevented increasing of polyphenol oxidase activity.

    Key words: Aloe vera gel, Calcium chloride, Edible coatings, Quality attributes, Storage life Zaferani peach  

  • فهرست:

    فهرست مطالب....................................................................................................................................................................................

    خلاصه.........................................................................................................................................................................................................

    فصل اول.. 1

    مقدمه. 1

    1-1- مبدا و سابقه کاشت هلو. 2

    1-2- رده بندی و مشخصات گیاه شناسی.. 2

    1-3- وضعیت تولید هلو در جهان.. 3

    1-4- برداشت و بازار رسانی.. 3

    1-5- خصوصیات کیفی هلو و معیار های آن.. 4

    1-6- شرایط مطلوب نگهداری هلو. 5

    1-7- آسیب شناسی پس از برداشت هلو. 5

    1-8- تاریخچه آلوئه ورا 6

    1-9- خصوصیات گیاه شناسی گیاه آلوئه ورا 6

    1-10- اندام های مورد استفاده گیاه آلوئه ورا 8

    1-11- ژل آلوئه ورا 8

    1-12- لزوم کاربرد تکنولوژی پس از برداشت برای نگهداری هلو. 10

    فصل دوم. 13

    بررسی منابع.. 13

    2-1- کلسیم در فیزیولوژی محصول برداشت شده 13

    2-2- نقش کلسیم در دیواره سلولی.. 13

    2-3- نقش کلسیم در غشاهای سلولی.. 14

    2-4- نقش کلسیم درتوسعه سلول و فرایند های داخلی.. 15

    2-5- نقش کلسیم در تعادل کاتیون _ آنیون و تنظیم اسمزی.. 15

    2-6- نقش کلسیم در میوه 16

    2-7- نحوه نفوذ کلسیم به داخل میوه 17

    2-8- عواملی که تجمع کلسیم را در میوه تحت تاثیر قرار می دهند. 17

    2-9- محلول پاشی کلسیم.. 18

    2-10- کاربرد کلسیم بعنوان راه مؤثر در افزایش عمر پس از برداشت محصولات باغ. 19

    2-11- ژل آلوئه ورا 21

    2-11-1- ژل آلوئه ورا به عنوان واکس پوششی.. 21

    2-11-2- خاصیت قارچ کشی ژل آلوئه ورا 23

    2-11-3- کاربرد ژل آلوئه ورا در پس از برداشت... 25

    فصل سوم. 25

    مواد و روشها 25

    3-1- تهیه میوه 25

    3-2- طرح آزمایشی.. 26

    3-3- تهیه ژل آلوئه ورا 26

    3-4- تیمار میوه ها با ژل آلوئه ورا 26

    3-5- تیمار میوه ها با محلول کلرید کلسیم.. 26

    3-6- تیمار میوه ها با محلول کلرید کلسیم و ژل آلوئه ورا 27

    3-7- آزمون‌های کیفی میوه 27

    3-7-1- تعیین سفتی بافت میوه 27

    3-7-2- اندازه گیری pH آب میوه 27

    3-7-3- اندازه‌گیری میزان اسید آسکوربیک (ویتامین ث) 27

    3-7-3-1- تهیه محلول 025/0 درصد 2و6 دی کلروفنل ایندوفنل.. 28

    3-7-3-2- تهیه اسید آسکوربیک استاندارد. 28

    3-7-3-3- استخراج عصاره میوه 28

    3-7-4- اندازه‌گیری مواد جامد قابل حل کل عصاره میوه (SSC) 29

    3-7-5- اندازه‌گیری اسیدهای قابل تیتراسیون (TA) 29

    3-7-6- اندازه گیری محتوای فنل کل.. 30

    3-7-6-1- تهیه محلول کربنات سدیم.. 30

    3-7-6-2- رسم منحنی استاندارد اسید گالیک... 31

    3-7-7- تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدان کل عصاره میوه 32

    3-7-8- اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم کاتالاز 33

    3-7-8-1- نحوه تهیه بافر فسفات: 34

    3-7-9- اندازه گیری فعالیت پلی فنل اکسیداز(PPO) 34

    3-7-10- تجزیه و تحلیل داده‌ها 35

    فصل چهارم. 36

    نتایج.. 36

    4-1- pHآب میوه 37

    4-2- مواد جامد محلول.. 39

    4-3- اسیدهای قابل تیتراسیون.. 40

    4-4- ویتامین ث(اسید آسکوربیک) 43

    4-5- سفتی بافت میوه 46

    4-6- فنل کل.. 49

    4-7- ظرفیت آنتی اکسیدانی کل.. 53

    4-8- آنزیم کاتالاز 56

    4-9- آنزیم پلی فنل اکسیداز 60

    فصل پنجم.. 64

    بحث... 64

    5-1- pHآب میوه 64

    5-2- مواد جامد محلول(TSS ) 65

    5-3- اسیدهای قابل تیتراسیون(TA ) 66

    5-4- سفتی بافت میوه 67

    5-5- ویتامین ث : 70

    5-6- فنل کل میوه ها 72

    5-7- ظرفیت آنتی اکسیدانی کل.. 73

    5-8- آنزیم کاتالاز 74

    5-9- آنزیم پلی فنل اکسیداز: 75

    5-10- نتیجه گیری کلی.. 78

    5-11- پیشنهادات... 79

     منابع.. 80

     

    منبع:

    اصغری ،م. (1385). تاثیر استفاده از اسید سالیسیلیک بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی، تولید اتیلن و فرایند پیری، آلودگی‌های قارچی و برخی صفات کیفی میوه توت‌فرنگی رقم سلوا‏‏. رساله دکتری، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران، 171ص.

    اشکان،س.م .(1381)، بیماری های درختان میوه هسته دار (ترجمه).مرکز نشر دانشگاهی، تهران

    راحمی، م .(1384). فیزیولوژی پس از برداشت (مقدمه‌ای بر فیزیولوژی و جابجایی میوه‌ها و سبزی‌ها و گیاهان زینتی). (تالیف: ویلس، مک گلاسون، گراهام و جویس). چاپ سوم. انتشارات دانشگاه شیراز، 437 ص.

    زرگری، ع.(1362). ، گیاهان دارویی جلد سوم. انتشارات دانشگاه تهران.

    جلیلی مرندی،ر.(1388)، پرورش میوه های مناطق معتدله.انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه

    حامدی،م ومحمدزاده میلانی،ج.(1381) حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن.مجله علوم کشاورزی ایران، جلد ٣٤ ، شماره ١، سال2 ١٣٨.(96-91)

    ملکوتی،م.ج؛ طهرانی،م.م. (1378)، نقش ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی« عناصر خرد با تاثیر کلان».انتشارات دانشگاه تربیت مدرس

    موسوی،ف؛ استکی،م: (1389)،آلوئه ورا گیاه هزار درما ن.چاپ اول.نشر اصفهان،نصوح

    میر دهقان،س.ح.(1388).تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیک های نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار.ششمین کنگره علوم باغبانی ایران،دانشگاه گیلان

    میدانی، ج. و س. ا. هاشمی دزفولی. (1376). فیزیولوژی پس از برداشت. نشر آموزش کشاورزی. 370 صفحه

    وحدت،ش.فتوحی،ر.قاسم نژاد،م.(1388).تاثیر ژل آلوئه ورا در حفظ کیفیت میوه های توت فرنگی. ششمین کنگره علوم باغبانی ایران،دانشگاه گیلان

    Aboot, J.A. and Conway, W.S (1989). Postharvest calcium choloride infiltration affects textural attributes of apples. J. Amer. Hort. Sci. 114: 932- 936.

    Aguayo, E., Jansasithorn, R and Kader, A.A (2006). Combined effects of 1-methylcyclopropene, calcium chloride dip, and/or atmospheric modification on quality changes in fresh-cut strawberries. Postharvest Biology and Technology 40:269–278

    Agarry, O.O., Olaleye, M.T and Bello-Michael, C.O (2005).Comparative antimicrobial activities of aloe vera gel and leaf. African Journal of Biotechnology 12: 1413-1414

    Arthey, D. and Ashurst, P.R. (1996). Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management. Chapman and Hall.London, 248p.

    Jiang, Y. M., Duan, X. W., Joyce, D., Zhang, Z. Q and Li, J. R. (2004). Advances inunderstanding of enzymatic browning in harvested litchi fruit. Food Chemistry, 88:443–446.

    Ainsworth, E. A and Gillespie, K. M. (2007). Estimation of total phenolic content and other oxidation substrates in plant tissues using Folin–ciocalteu reagent. NatureProtocols, 4: 875–877.

    Ali, M. I. A., Nagwa Shalaby, M.M., Elgamal, M.H. A. and Mousa, A.S. M.)1999( Antifungal effects of different plant extracts and their major components of selected Aloe speciese .Postharvest Biology and Technology. 13:401-407.

    Almeida, M. E. M and Nogueira, J. N. (1995). The control of polyphenoloxidase activity in fruits and vegetables. Plant Foods for Human Nutrition, 47: 245–256.

    Amiot, M. J., Tacchini, M., Aubert, S and Nicolas, J. (1992). Phenolic composition and browning susceptibility of variousapple cultivars at maturity. Journal of Food Science, 57: 958–962.

    Andrea, L.B.D.S., Scalon, D.P.Q.S., Chitarra, M.I.F.C and Chitarra, A.B (1999) Post-Harvest application of Cacl2 in Strawberry (Fragaria ananassa Dutch cv.Sequoia): Evaluation of fruit quality and postharvest Life. Ciênc. e agrotec., Lavras,.4: 841-848

    Angulo-Sanchez, J.L.( 2005). Antifungal activity in vitro of Aloe vera pulp and liquid fraction against plant pathogenic fungi. Ind. CropProd. 21: 81–87.

    Ayala-Zavala, J.F., Wang, S.Y., Wang,C.Y and Gonzales-Aguilar, A.G (2004) . Effect of Storage temperature on Antioxidant Capacity and aroma compounds in Strawberry fruit.Lebens.wiss.Technol., 37:367-695

    Antunes, M. D. C., Correia, M. P., Miguel, M. G., Martins, M. A and Neves, M. A. (2003). The effect of calcium chloride postharvest application on fruit storage abilityand quality of ‘Beliana’ and ‘Lindo’ apricot (Prunus armeniaca L.) cultivars. ActaHorticulturae, 604: 721–726.

    Ayranci, E and Tunc, S(2004).The effect of edible coating on Water and vitaminC loss of apricots (Armeniaca vulgaris L) and green peppers(Capsicum annum L).Food Chem; 87:339-342

    Bai,R.K., Huang, M.Y and Jiang, Y.Y (1988) selective permeabilities of Chitosan acetic acid complex membrane and chitosan polymer complex membrane for oxygen and carbon dioxide.Polym Bull,20:83-88

    Beers, Jr., R.F and Sizer, I.W. (1952).A spectrophotometric method for measuring the breakdown of hydrogen peroxide b catalase. J. Biol. Chem. 95: 133–140.

    Benzie, I. F. F., Strain, J. J. (1996).The ferric reducing ability of plasma (FRAP) as a measure of ‘Antioxidant Power’: The FRAP assay. Anal. Biochem, 239: 70-76.

    Biggs, A. R., El-Kholi, M. M., El-Neshawy, S and Nickerson, R. (1997). Effects of calcium salts on growth, polygalacturonase activity, and infection of peach fruit by Monilinia fructicola. Plant Disease, 81: 399–403.

    Bower, J.H., Biasi, W.V., Mitcham, E.J, (2003). Effects of ethylene and1-MCP on the quality and storage life of strawberries. PostharvestBiol. Technol. 28: 417–423

    Bowler, C., Van Montagu, Mand Inze, D.( 1992). Superoxide dismutase and stress tolerance. Ann. Rev. Plant Physiol. Plant Mol. Biol., 43: 83-116.

    Brandelli , A andLopes,C.H.G(2004)Polyphenoloxidase Activity,Browning Potential and Phenolic Content of Peaches During Postharvest Ripening. Journal of Food Biochemistry 29: 624–637

    Burg, S.P and Burg, E.A (1962).Role of ethylene in fruit ripening.Plant physiol.37:179-189

    Bustamante, C. A., . Rosli, H. G., Anon, M. C., Civello, P. M. and Martınez, G. A. (2006). β-Xylosidase in strawberry fruit: Isolation of a full-length gene and analysis of its expressionand enzymatic activity in cultivars with contrasting firmness. Plant Sci. 171: 497-504.

    Cantos, E., Tudela, J. A., Gil, M. I and Espín, J. C. (2002). Phenolic compound and related enzymes are not rate-limiting in browning development of fresh-cut potatoes. Journal of Agriculture and Food Chemistry, 50: 3015–3023.

    Ceponis, M.J., R.A. Cappellini, J.M. Wells and G.W. Lightner (1987). Disorders in plum, peach and nectarine shipments to the New York marketm, 1972-1985. Plant Dis. 71:947-952.

     Chiou, A., Karathanos, V. T., Mylona, A., Salta, F. N., Preventi, F and Andrikopoulos, N. K. (2007). Currants (Vitis vinifera L.) content of simple phenolics and antioxidantactivity. Food Chemistry, 102: 516–522.

    Crisosto, C. H., Mitcham, E. J and Kader, A. A. (1996). Peaches and nectarines. Recommendations for maintaining postharvest quality. Perishables Handling Newsletter, 86: 17–18.

    Chamel, A.R. (1989). Permeability characteristics of isolated ‘Golden Delicious’ apple fruit cuticles with regard tocalcium. J. Am. Soc. Hort. Sci. 114: 804–809.

    Chardonnet, C. O., Charron, C. S., Sams, C. E and Conway, W. S. (2003).Chemical changes in the cortical tissue and cell walls of calcium infiltrated’Golden Delicious’ apples during storage. PostharvestBiology and Technology, 28: 97–111

    Chengl, G. W and Crisosto C, H. (1995). Browning Potential, Phenolic Composition, and Polyphenoloxidase Activity of Buffer Extracts of Peach and Nectarine Skin Tissue. J. AMERS.O C. HORTS. a. 120: 835-838.

    Cheour, F., Willemot, C and Arul, J (1991) Postharvest response of two strawberry cultivars to foliar application of CaCl2, HortScience, Alexandria,.9: 1186-1188.

    Chiou, A., Karathanos, V. T., Mylona, A., Salta, F. N., Preventi, F and Andrikopoulos, N. K. (2007). Currants (Vitis vinifera L.) content of simple phenolics and antioxidantactivity. Food Chemistry, 102: 516–522.

    Choi, S., Son, BW and Son, YS. (2001)The wound-healing effect of a glycoprotein fraction isolated from aloe vera. Br J Derm145:535-545.

    Choi, S and Chung, M. (2003) A Review on The relationship Between Aloe vera Component and Their biologic Effects. Seminars in Integrative Medicine, 1: 53-62

    Conway, W. S. (1991). Postharvest calcium treatment of apple fruit to provide broad-spectrum protection against postharvest pathogens. Plant Dis. 75: 620 - 622.

    Conway, W. S. and C. E. Sams. (1983). Calcium infiltration of Golden Delicious, apple and its effects on decay.Phytopathology 73: 1068 - 1071.

    Conway, W. S. (1982). Effects of post harvest calcium treatment of decay of delicious apple. Plant Dis. 66: 402 - 403.

    Conway, W.S., G.M. Greene and K.D. Hickey (1987). Effects of preharvest and postharvest calcium treatments of peaches on decay caused by Monilinia fructicula.Plant Dis. 71:1084-1086.

    Cordenunsi, B., Genovese ,M., Nascimento ,J., Hassimotto, N., Santos, R. and Laiolo, F.( 2005) Effects of temperature on the chemical composition and antioxidant activity of three strawberry cultivrs. Food Chemistry. 91: 113–121.

    Coseteng, M. Y and Lee, C. Y. (1987). Changes in apple polyphenol oxidase and polyphenol concentrations in relation to degree of browning. Journal of Food Science, 52: 985–989.

    Crisosto, C.H (1994). Stone fruit maturity indices: a descriptive review. Postharv. News Info. 5:65N-68N.

    De souza, A.L.B., S.D.P.Q. Scalon., M. Chitarra and I.F.A.B. Chitarra. (1999). Postharvest application of CaCl2 in strawberry fruits. Cienc. E. Agrotec. 23:841-848.

    Del-Valle, V., Hernandez-Munoz P., Guardda, A and Galotto, M. J.( 2005) Development of a cactus-mucilage edidle coating (Opuntia ficus indica ) and its application to extend strawberry(Fragaria ananassa) shelf life.Food Chem. 91: 751-756.

    Drake, M., Bramlage, W.J., Baker, J.H. (1974). Correlations of calcium content of ‘Baldwin’apples with leafcalcium, tree yield, and occurrencesof physiological disorders and decay. J. Am. Soc. Hort. Sci. 99: 379–380.

    Elstner, E.F.( 1987). Metabolism of activated oxygen species. In: Biochemistry of plants. D.D. Davies (Ed.). London, Academic Press. pp 253-315.

    Eyranee-Raqeeb,A.Al., Mahmud,T.M.M., Syed Omar,S.R.,Mohamed zaki,A.R and Al Eryani,A.R(2009).Effect of Calcium and Chitosan on controlling Anthracnose and Postharvest Quality of Papaya(Carica papaya L).International journal of Agriculture research.4:53-68

    FAO. (2008). [Online], URL:Http://www.fao.org/es/ess/top/commodity.html?lang=en.

    Fischer, R.L and Bennett, A.B. (1991). Role of cell wall hydrolysis in fruit ripening. Annual Review of Plant Physiology and Plant Molecular Biology, 42: 675–703.

    Fischman, M. L., Levaj, B., Scorza, R., and Gillespie, D. (1993). Changes in the physico-chemical properties of peach fruit pectin during on-tree ripening and storage. Journal of the AmericanSociety for Horticultural Sci: e, 118: 343–349.

    Fridovich, I. (1988). Oxygen Radicals and Tissue Injury. In: Proceedings of an Upjohn Symposium. (Eds.): B. Halliwell and M.D. Bethesda. Fed. Amer. Soc. Expt. Biol.

    Gil, M.I., F.A. Tomas-Barberan, B. Hess, D.M. Holcroft and A.A. Kader. (2000). Antioxidant activity of pomegranate juice and its relationship with phenolic composition and processing. J. Agri. Food Chem., 48: 4581-4589.

    Glenn,G.M., Poovaiah, B.W.(1985).Cuticular permeability to calcium compounds in ‘Golden Delicious’ apple fruit. J. Am. Soc. Hort. Sci. 110:192–195.

    Grantely, R., Chaplin and K. J. Scott. (1980). Association of Calcium in chilling injury susceptibility of stored Avocados. HortScience. 15: 514-515

    Harker, F.R and Maindonald, J. H. (1994). Changes in the cell, vacuole, and membranes detected using electrical impedance measurements in ripening of nectarine. Plant Physiology, 106: 165–171.

    Han, C., Zhao, Y., Leonard, S. W and Traber, M. G (2004). Edible coatingsto improve storability and enhance nutritional value of fresh and frozen strawberries (Fragaria ananassa) and raspberries (Rubus ideaus).PostharvestBiology & Technology, 33: 67–78.

    Hernandez,J.A.,Ferrer,M.A.,Jimenez,A.,Barcelo,A.RandSevilla,F.(2001)Antioxidant systems and O2-/H2O2 production the appoplast of pea leaves.Its relation with salt induced necrotic lesions in minorveins.Plant physiol., 127:827-831

    Hernandz- Munoz, P., E. Almenar., M.J. Ocio and R. Gavara. (2006). Effect of calcium dips and chitosan coatings on postharvest life strawberries. (Fragaria × ananassa). Postharvest Biol. Technol. 39: 247-253.

    Hewajulige,I.G.N.,Wijeratnam,R.S.W.,Wijesundera,R.L.CandAbeysekere,M(2003)Fruit calcium concentrationand chilling injury low temperature storage of pineapple.J.Sci.Food Agric.,83:1451-1454

    Hodges, D.M. (2003) Postharvest Oxidative stress in Horticultural crops.Food Products/The Howerth Press, Binghampton, New York

    Huigang, H., Xueping, Li., Chen, D and Weixin, C (2011) Effects of wax treatment on quality and postharvestphysiology of pineapple fruit in cold storage. African Journal of Biotechnology 39: 7592-7603

    Janovitz-Klapp, A. H., Richard, F. C., Goupy, P. M and Nicolas, J. J. (1990). Inhibition studies on apple polyphenol oxadase. Journal of Agricultural Food Chemistry, 38: 926–931

    Javeri, H., Toledo, R., Wicker, L. (1991). Vacuum infusion of citrus pectinmethylesterase and calcium effects on firmness of peaches. J. Food Sci. 56: 739–742.

    Jiang, Y. M and Li, Y. B. (2001). Effects of chitosan coating on postharvest life and quality of longan fruits. Food Chemistry, 73: 139–143.

    Joyce, D.C., A.J. Shorter and P.D. Hockings.( 2001). Mango fruit calcium levels and the effect of postharvest calcium infiltration at different maturation. Sci. Hort. 91:81-99

    Kader, A.A. and F.G. Mitchell. (1998). Postharvest Physiology. In: J.H. LaRue and R.S. Johnson (eds) Peaches, plums nectarines: growing and handling for fresh market. Univ. of Calif. DANR 3331: 154-164.

    Kader, A.A (2002). PostharvestTechnology of Horticultural Crops.University of California.Division of Agriculture and Natural Resources. 535- 543

    Kang, R. Y and Yu, Z. F. (2005). Effects of chitosan and calcium chloride coating treatments on the enzyme activities of Yangshan peach during refrigerated storage. Changjiang Fruits, 1: 12–14.

    Karabulut, O.A., Cohen, L., Wiess, B., Daus, A., Lurie, S., and Droby, S., (2002). Control of brown rot and blue mold of peach and nectarine by short hot water brushing and yeast antagonists. Postharvest Biol. Technol. 24:103–111.

    Khwaldia, K. S., Banon., S. Desobry and J.Hardy. (2004). Milk proteins for edible filmsand coatings.Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 44: 239-251.

    Kittur, F., Saroja. N., Habibunnisa and Tharanathan,R(2001) Polysachharide based composite coating formulations for shelf life extension of fresh banana and mango.Eur.Food Res.Technol.,206:44-47

    Klien, J.D and Lurie, S (1994).Time, Temperature and calcium eract in scald reduction and firmness retention in heated apples.Hort science. 29:194-195

    Knorzer,O.C.,ledere,B.,Durner,J.,Boger,P(1999)Antioxidativedefenseactivation in Soybean cells.Physiol.Plantarum,107:294-302

    Leja, M., Mareczeka, A and Benb, J. (2003). Antioxidant properties of two apple cultivars during long-term storage. Food Chemistry. 80: 303-307.

    Lester, G.E and Grusk, M.A (1999). Postharvest application of calcium and magnesium to honeydew and netted muskmelons: Effects on tissue ion concentrations, quality and senescence.J.Am.Soc.Hort.Sci., 124;545-552

    Li,H and Yu.T(2001) Effect of chitosan on incidence of brown rot, quality and physiological attributes of postharvest peach fruit.J.Sci.Food Agric.,81:269-274

    Lill, R.E., E.M. O'Donoghue and G.A. King. (1989). Postharvest physiology of peaches and nectarines. Hort. Rev. 11:413-452.

    Li-Quiun, Z., Jie, Z., Shu-Hua, Z and Lai-Hui, G.(2009) Inhibition of browning on the surface of peach slices by short-term exposureto nitric oxide and ascorbic acid. Food Chemistry 114: 174–179

    Liu, H., Chen, F., Yang, H., Yao, Y., Gong, X., Xin, Y and Ding, CH (2009). Effectofcalciumtreatmentonnanostructureofchelatesolublepectinandphysicochemical and textural properties of apricot fruits. Food Research International 42: 1131–1140

    Lozano, J. E., Drudis-Biscari, R and Ibarz-Ribas, A. (1994). Enzymatic browning in apple pulps. Journal of Food Science, 59: 564–567.

    MacDougall, A. J., Parker, R and Selvendran, S.S (1995). Non-aqueous fractionation to assess the ionic composition of the apoplast during fruit ripening. Plant Physiology, 108:1679–1689.

    Mali, S and Grossmann, M.V.E (2003). Effects of yam starch on storabilityand quality of fresh strawberries (Fragaria ananassa). J. Agric. FoodChem. 21: 7005–7011.

    Mali, S., Grossmann, M. V. E. (2003) Effects of yam starch onstorability and quality of fresh strawberries (Fragaria ananassa). J. Agric. Food Chem. 21: 7005-7011.

    Manganaris, G. A., M. Vasilakakis, M. Diamantidis and I. Mignani.(2007). The effect of postharvest calcium application, quality attributes incidence of flesh browning and cellwall physicochemical aspects of peach fruits. FoodChem. 100:1985-1392.

    Martınez-Romero, D., Alburquerque, N., Valverde, J.M., Guillen, F., Castillo ,S., Valero ,D and Serrano ,M.( 2005). Postharvest sweet cherry quality and safety maintenance byAloe vera treatments: A new edible coating. Postharvest Biol and Tech. 39: 93-100.

    Martinez-Romero, D., E. Dupille., F. Guillen., J. M. Valverde., M. Serrano and D. Valero. (2003). 1-methylcyclopropene increases storability and shelf life in climacteric and nonclimacteric plums. J. Agric. Food Chem. 51: 4680-4686.

    Mayer, A. M. (1987). Polyphenol oxidase and peroxdase in plants recent progress. Phytochemistry, 26: 11–20.

    Meng,x., Han,J., Wang,Q and Tian,SH.(2009) Changes in physiology and quality of peach fruits treated by methyljasmonate under low temperature stress. Food Chemistry 114: 1028–1035

    Mohamed, S., Kyi, K.M.M and Sharif, Z.M (1993) Protective effect of cysteine HCL on vitamin C in dehydrayed pickled candied pineapples and guava.J.Sci.Food Agric., 61:133-136

    Moldao-Martins, M., Beirao-da-Costa, S.M and Beirao-da-Costa, M.L (2003). The effects of edible coatings on postharvest quality of the ‘Bravo de Esmolfe’ apple. Eur. Food Res. Technol. 217: 325–328.

    Morillon, V., Debeaufort, F., Blond, G., Capelle, M and Voilley, A. (2002). Factors affecting the moisture permeability of lipid-based edible films: a review. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 42: 67–89.

    Muhammad, J.A., Sigh, Z., Ahmad, S.KH (2009) Postharvest Aloe vera gel-coating modulates fruit ripening and quality of ‘Arctic Snow’ nectarine kept in ambient and cold storage. International Journal of Food Science and Technology 44: 1024–1033

    Naradisorn, M., A. Klieber., M. Sedley., E. Scott and A.J. Able. (2006). Effect of preharvest calcium application on grey mould development and postharvest qualitystrawberry. Acta. Hort. 708. International Strawberry Symposium.

    Nunan, K. J., Sims, I. M., Bacic, A., Robinson, S. P., Fincher, G. B (1998) Changes in cell wall composition during ripening of grapeberries. Plant Physiol., 118: 783-792.

    Perez-Gago, M. B., C. Rojas and M. A, Del-Rio. (2003) Effect of hydroxypropyl methylcellulose-lipid edible compositecoatings on plum quality during storage. J. Food Sci. 68: 879-883.

    Perkins-Vaezie,P.(2007)Blueberry fruit response to postharvest application of ultraviolet radiation.Postharvest biology,Technology.,10:1005-1016

    Pizzocaro, F., Torreggiani, D and Gilardi, G. (1993). Inhibition of apple polyphenoloxidase (PPO) by ascorbic acid, citric acid andsodium chloride. Journal of Food Processing and Preservation, 17: 21–30.

    Poovaiah, B.W., G. Clenn and A.S.N. Reddy.(1988). Calcuim and fruits softening. Physiol. Biochem. Rev. 10: 107-52.

    Pooviah, B.W. (1986) Role of Calcium in prolonging storage life of fruits and vegetables.Food Tech., 40:86-89

    Reynolds, T and A.C. Dweck. (1999). Aloe vera leaf gel. A review updatr. Journal ofEthnopharmacology. 21: 68- 3.37.

    Ju, Z.G., Yuan, Y.B., Liu, C.L., Zhan, S.M., Wang, M.X (1996). Relationships among simplephenol, flavonoid and anthocyanin in apple fruit peel at harvest and scaldsusceptibility. Postharvest Biol. Technol. 8: 83–93.

    Robertson, J. A., Meredith, F. I., Horvart, R. J., and Senter, S. D. (1990). Effect of cold storage and maturity on the physical and chemical charectristics and volatile constituents of Peaches (cv.Redthaven). Journal of Agricultural and Food Chemistry, 38: 620-624

    Rodriguez, J. D and Hernandez-Castillo, D. (2004). Antifungal activity in vitro of Aloevera pulp and liquid fraction against plant pathogenic fungi. Industrial Crops and Products. 21: 81-87.

    Rohani, M.Y., Zaipun, M.Z and Norhayati, M. (1997) Effect of modified atmosphere on the storage life and quality of Eksotika papaya.J.Trop.Agric.Food Sci., 25:103-113

    Ruoyi, K., Zhifang, Y and Zhaoxin, L. (2005) Effect of coating and intermittent warming on enzymes, solublepectin substances and ascorbic acid of Prunus persica (Cv. Zhonghuashoutao) during refrigerated storage. Food Research International 38 :331–336

    Saftner, R. A., Conway, W. S and Sams, C. E. (1998). Effects of postharvest calcium and fruit coating treatments on postharvest life, quality maintenance, and fruit-surface injury in ‘Golden Delicious’apples. Journal of the American Society for Horticultural Science, 123: 294–298.

    Salukha, D. K., S. J. Jadhar and M. H. Yu. (1974). Quality and nutritional composition of tomato fruits influenced by certain biochemical and physiological changes. Qualitasplantarum. 24: 85-113.

    Saka, Y. and Barkai-Golan, R.) 1994(. Aloe vera gel activity against plant pathogenic fungi . Postharvest Biol and Tech. 6: 159-165.

    Salukha, D. K., Jadhar. S. J and Yu. M. H (1974). Quality and nutritional composition of tomato fruits influenced by certain biochemical and physiological changes. Qualitasplantarum. 24: 85-113.

    Sams, C. E., Conway, W. S., Abbot, J. A., Lewis, R. J and Ben-Shalom, N. (1993) Firmness and decay of apples following postharvest pressure infiltration of calcium and heat treatment. J. Am. Soc. Hortic. Sci. 1993:118, 623-627.

    Serrano.M., Martinez-Romero.D., Castillo,S., Guillen,F and Valero., d.(2004) Role of calcium and heat treatments in alleviating physiologicalchanges induced by mechanical damage in plum. Postharvest Biology and Technology 34: 155–167

    Shirzadeh,E and Kazemi,M.(2011) Effect of Malic Acid and Calcium treatments on quality charectristics of apple fruits during Storage.American Journal of Plant Physiology 3:176-162

    Singh, S.P. and P.C. Kesavan. (1992). Post-irradiation modification of oxygen, nitrogen and nitrous oxide-mediated damage in dry barley seeds by catalase and superoxide dismutase: Influence of post-hydration temperature. Environ. Expt. Bot., 32: 329-342.

    Smimoff,N.(1995).Antioxidant system and Plant response to the environment.in:Smimoff,N.(Ed).Enviroment and plant Metabolism,Bios scientific publisher,oxford,united kingdom.,217-234

    Souty, M., Reich, M., Breuils, L., Chambroy, Y., Jacquemin, G and Audergon, J. M. (1995). Effects of postharvest calcium treatments on shelf-life and qualityof apricot fruit. Acta Horticulturae, 384: 619–624.

    Spinardi, A.M (2005).Effect of harvest date and Storage on antioxidant systems in pears.Acta Horticulturae.682:7international Postharvest symposium

    Su, X. G., Zheng, Y. H., Zhang, L., Wang, F and Zhaig, Y. M. (2001). Effects of chitosan coating on postharvest quality and decay of vegetable soybean pods. Acta Phytophysiologica Sinica, 27: 467–472.

    Tanda-palmu, P and Grosso, C. R. F. (2005). Effect of edible wheat gluten-based filmsand coatings on refrigerated strawberry (Fragaria ananassa) quality. Postharvest Biology andTechnology . 36: 199–208.

    Tausz, M., Ircelj, H and Grill, H. (2004). The glutathione system as a stress marker in plant ecophysiology: is a stress-response concept valid. J. Expt. Bot., 55: 1955-1962.

    Tian, SP., Fan, Q., Xu, Yand Wang, Y. (2001). Effects of Trichosporonsp in combination with calcium and fungicide on biocontrolof postharvest diseases in apple fruits. Acta Botanica Sinica43: 501–5.

    Toivonen, P.M. and A.S. Stan. (2006). Effect of preharvrest CaCl2 sprays on the postharvest quality of “Rainien and Totem” strawberries. Acta. Hort. 564.

    Tsantili, E., Konstantinidis, K., Athanasopoulos, P. E and Pontikis, C. (2002). Effects of postharvest calcium treatments on respiration andquality attributes in lemon fruit during storage. Journal of HorticulturalScience and Biotechnology, 77: 479–484.

    Tsantili, E., Shin, Y., Nock, J.F and Watkins, Ch.B. (2010) Antioxidant concentrations during chilling injury development in peaches. Postharvest Biology and Technology 57: 27–34

    Tsantili, E., Konstantinidis, K., Athanasopoulos, P. E and Pontikis, C. (2002). Effects of postharvest calcium treatments on respiration andquality attributes in lemon fruit during storage. Journal of HorticulturalScience and Biotechnology, 77:479–484.

    Thumula, P. (2006). Studies on Storage Behaviour of tomatoe coated with chitosan-lysozyme films. Journal of Food Science, 22: 35-43.

    Valero, D., A. Perez-vicente, D. Martinez-romero, S. Castillo, F. Guillen and M. Serrano.( 2002). Plum storability improved after calcium and heat postharvest treatments: role of polyamines. J. Food Sci. 7:2571-2575.

    Valero, D., Mart´ınez-Romero, D., Serrano, MandRiquelme, F. (1998). Polyamine response to external mechanicalbruising in two mandarin cultivars. HortScience 33: 1220–1223.

    Valero, D., Martinez-Romero, D and Serrano, M. (2002). The role of polyamines in the improvement of shelf life of fruits. Trend. Food Sci. Technol. 13:228-234.

    Valverde, J. M., Valero, D., Martinez-Romero ,D., Guillen, F., Castillo, S and Serrano , M.( 2005). Novel edible coating based on Aloe vera gel to maintain table grape quality and safety. Agricultural and Food Chemistry. 53: 7807-7813.

    Vamos-Vigyazo, L. (1981). Polyphenol oxidase and peroxidase in fruits and vegetables. CRC Critical Review of Food Nutrition, 15: 49–127.

    Vang-Petersen, O (1980). Calcium deficiency of ‘Cox’s Orange’ apple trees during the fruit growth period. Sci. Hort. 12: 163–168.

    Vaz, R.L and Richardson, D.G (1984).effect of Calcium on Respiration rate, ethylene production and occurrence of cork spot in Anjou Pears(Pyrus communisi L).Acta horticulturae.157:227-236.

    Wang, C. Y., Conway, W. S., Abbott, J. A., Kramer, G. F and Sams, C. E. (1993). Postharvest infiltrationof polyamines and calcium influences ethylene production and texture changes in ‘Golden Delicious’ apples. J. Amer. Soc. Hort. Sci. 118:801-806.

    Wang, C.Y)1994(. Combined treatment of heat shock and low temperature conditioning reduces chilling injury in zucchinisquash. Postharvest Biol. Technol. 4: 65–73.

    Wang, C.Y., Conway, W.S andAbbot, J.A.(1993). Postharvest infiltration of polyamines and calcium influences ethylene production and texture changesin “Golden Delicius” apples. Journal of AmericanSociety of Horticultural Science, Alexandria.6:801-806,

    Wang,Y.S., Tian,S.P., Xu,Y., Qin,G.Zand Yao,H.(2004) Changes in the activities of pro- and anti-oxidant enzymesin peach fruit inoculated with Cryptococcus laurentii or Penicillium expansum at 0 or 20 ◦C. Postharvest Biology and Technology 34: 21–28

    Watada, A. E. (1987). Vitamins. In J. Weichmann (Ed.), Postharvest physiology of vegetables. New York: Dekker

    Waterhouse, A.L. (2002). Determination of total phenolics. In: Wrolstad, R.E. (Ed.), Current Protocols inFood Analytical Chemistry. JohnWiley and Sons, New York, 1:.1.1.1–I.1.1.8.

    Wasker, D. P., Damame, S. V., Masalker ,S. D and Gaikwad,R. S (1994). Effect of preharvest spray of calcium on extending the shelf life of grape. Orissa J.Hort.22:50-54. White, P.J and Broadley, M.R (2003). Calcium in plants.Ann.Bot., 92:487-511

    Wisniewski, M., Wilson, C., Ghaouth, A .EL. and. Droby, S. (2001). Non-chemicalapproaches to post harvest disease control.Acta Hort. 407-412.

    Wisniewska, H and Chelcowaski, J (1999). Influence of exogEnic salicylic acid on Fusarium sedling blight reduction in barley. 21(1).

    Wu, Y., Weller, C. L., Hamouz F., Cuppet, S. and Schnepf, M.(2002). Development and application of multicomponent edible coating and films: A review. Adv. Food& Nutr. Res. 34-44.

    Yagi, A., Egusa, T and Arase ,M.(1997): Isolation and characterizationof the glycoprotein fraction with a proliferation-promotingpromoting activity on human and hamster cells in vitro from Aloevera gel. Planta Med 63:18-21

    Yahia, E.M., Contreras-Padilla, M and Gonazalez-Aguilar, G (2001). Ascorbic acid content in relation to ascorbic acid oxidase activityand polyamine content in tomato and bell pepper fruits during development, maturation and senescence. Lebensmittel-Wissenschaftund-Technologie, 34: 452–457.

    Yaman, O and Bayindirh, L. (2002). Effects of an edible coating and cold storage on shelf-life and quality of cherries. Lebensm. -Wiss. u. - Technol. 35: 146–150.

    You, Y. L., Jiang, Y. M., Duan, X. W., Su, X. G., Song, L. L., Liu, H., Sun, J., and Yang, H. M. (2007). Browning inhibition and quality maintenance of fresh-cut chinese waterchestnut by anoxia treatment. Journal of Food Processing and Preservation, 31: 595–606.

    Zhang, L., Chen, F., An, H., Yang, H., Sun, X., Guo, X. (2008). Physicochemical properties, firmness, and nanostructures of sodium carbonate-soluble pectin of 2 Chinese cherry cultivars at 2 ripening stages. Journal of Food Science, 73: N17–22.

    Zheng, X., Tian.SH., Meng, X and Li, B. (2007) Physiological and biochemical responses in peach fruit to oxalicacid treatment during storage at room temperature. Food Chemistry 104: 156–162

    Zheng, X. L and Tian, S. P. (2006). Effect of oxalic acid on control of postharvest browning of litchi fruit. Food Chemistry, 96: 519–523.

    Zhu, S. H and Zhou, J. (2007). Effect of nitric oxide on ethylene production instrawberry fruit during storage. Food Chemistry


موضوع پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, نمونه پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, جستجوی پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, فایل Word پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, دانلود پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, فایل PDF پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, تحقیق در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, مقاله در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, پروژه در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, پروپوزال در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, تز دکترا در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, پروژه درباره پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, گزارش سمینار در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو, رساله دکترا در مورد پایان نامه تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو

پایان نامه برای اخذ درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم باغبانی خلاصه: استفاده از ترکیبات سالم و سازگار با سلامت انسان و طبیعت یکی از دغدغه های مهم محققین تکنولوژی پس از برداشت محصولات باغی است. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خصوصیات کیفی میوه هلو رقم زعفرانی بود. تیمار ژل آلوئه ورا در غلظت‌های صفر، 20 ، 25 و33درصد و تیمار کلرید ...

پایان‌نامه برای دریافت درجه‌ کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی علوم باغبانی- گرایش میوه کاری چکیده انگور میو ه‌ای نافرازگرا با فعالیت فیزیولوژیکی کم بوده و در طول دوره پس از برداشت در انبار و در طی حمل و نقل و همچنین بازاریابی به کاهش آب و آلودگی‌های قارچی به ویژه قارچ عامل کپک خاکستری بسیار حساس است. در پژوهش حاضر تاثیر تیمار آب گرم و ژل آلوئه ورا در سطوح مختلف بر ماندگاری و ...

پایان‌نامه برای دریافت درجه‌کارشناسی‌ارشد در رشته مهندسی‌علوم‌و‌صنایع غذایی گرایش: علوم و صنایع غذایی چکیده با توجه به موارد مختلف استفاده از سبزی­ها در تغذیه انسان­ها و نیز به دلیل خصوصیات طعم و مزه و مفید بودن آنها در حفظ سلامتی و تندرستی روز به روز بر اهمیت آنان افزوده می­شود. با توجه به عمر پس از برداشت اندک و آلودگی میکروبی سبزی­ها لزوم تحقیقات در این زمینه ضروری به نظر ...

گروه: تولیدات گیاهی پایان نامه کارشناسی ارشد رشته تولیدات گیاهی-باغبانی چکیده گل رز(Rosa hybrida) یکی از محبوب ترین گل ها در سطح جهانی محسوب می شود و شاخه گل بریده آن بیشترین مصرف را در بین سایر گل ها داراست. شاخه گل بریده رز به دلایل فیزیولوژیکی و فرازگرا بودن، در دوره عمر قفسه ای، شدیداً مستعد پژمردگی و کاهش طراوت و شادابی بوده و لازم است طول عمر شاخه بریده آن را تا حد امکان ...

پایان‌نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته‌: مهندسی کشاورزی- علوم باغبانی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه چکیده قهوه‌ای شدن آنزیمی مهم‌ترین ناهنجاری فیزیولوژیکی است که به‌شدت کیفیت پس از برداشت و عمر انباری ازگیل ژاپنی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به‌منظور بررسی اثر آب مقطر و تعدادی از عوامل ضد قهوه‌ای شدن آنزیمی از جمله اسید آسکوربیک (1 و 2 درصد)، اسید سیتریک (5/0 و 1 ...

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی چکیده زمینه: افزودن اسید های خوراکی به مواد غذایی علاوه بر اثرات مهاری بر میکروارگانیسم­ها، موجب ایجاد طعم و رنگ مناسب در آن­ها می­گردد. هدف: مطالعه حاضر به منظور تاثیر اسیدهای آلی بر برخی شاخص‌های میکروبی و شیمیایی وارگانولپتیکی گوشت مرغ و افزایش عمر ماندگاری آن انجام شد. مواد و روش­ها: این مطالعه به‌صورت ...

چکیده گوشت شتر مرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است. Heracleum Persicum یا گیاه گلپر ایرانی(از خانواده Apiaceae) یکی از 10 گونه جنس هراکلوم در ایران است. پژوهش حاضر، با توجه به خواص ضدمیکروبی گیاه گلپر و همچنین فراوانی آن در کشور، به بررسی امکان ...

پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی،گرایش علوم و صنایع غذایی/تکنولوژی موادغذایی چکیده در این کار پژوهشی تولید و ارزیابی ویژگی های فیلم­های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی حاوی اسانس مرزه مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور­ اسانس مرزه در نسبت­های مختلف (0%، 10%، 20% و 30%) و پلاستی­سایزر40% به 3 گرم نشاسته سیب زمینی اضافه شده و فیلم­های نشاسته­ای به ...

چکیده سیر(Allium sativum L.) یکی از مهم ترین گیاهان دارویی و صنعتی خانواده Alliaceae می باشد. پیاز سیر مانع از تکثیر سلول‌های سرطانی می شود و دارای قدرت ضدعفونی کنندگی، حشره کشی، ضدقارچ و باکتری ، کاهش دهنده فشار و قند خون، ضد اسهال، تقویت کننده سیستم گوارش و همچنین به عنوان عطر و طعم دهنده مورد استفاده صنایع دارویی و غذایی قرار می‌گیرد تاریخ کاشت و تراکم بوته دو مولفه اصلی و ...

پایان­نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته­ی مهندسی علوم و صنایع غذایی چکیده هر ساله میلیون­ها تن ضایعات پلاستیکی از جمله کیسه­ها، پاکت­های پلاستیکی و مواد بسته­بندی وارد محیط­زیست گردیده و به علت برگشت­ناپذیر بودن به چرخه محیط­زیست مشکل ایجاد می­نمایند و در نتیجه نیاز به پلاستیک­های قابل تجزیه در طبیعت روز به روز در حال افزایش است. امروزه آلودگی­های ناشی از پلیمر­های ...

ثبت سفارش