پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه

word 302 KB 32362 48
1393 کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی و زراعت
قیمت قبل:۶۹,۹۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۳۱,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • گرایش فیزیولوژی واصلاح درختان میوه

    پایان نامه جهت اخذ مدرک کارشناسی ارشد

    رشته: کشاورزی            گرایش: باغبانی

    چکیده:

    بررسی روش‌های استفاده از عناصر پرمصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه

     

    در این پژوهش، به منظور بررسی اثر منابع و مقادیر مختلف کودهای ماکرو NPK روی عملکرد و کیفیت میوه در درختان کیوی رقم هایوارد، آزمایش در قالب بلوک های کامل تصادفی با 10 تیمار و 3 تکرار به مدت یکسال به اجرا گذاشته شد. صفاتی مانند وزن تر میوه، وزن خشک میوه، درصد ماده خشک، قند میوه، سفتی میوه، اسیدیته میوه، نیتروژن، فسفر و پتاسیم میوه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تأثیر تیمارها بر وزن تر میوه، وزن خشک میوه، درصد ماده خشک، قند میوه، نیتروژن، فسفر، پتاسیم میوه نسبت به تیمار شاهد اختلاف معنی داری نداشتند، اما سفتی بافت میوه و اسیدیته میوه نسبت به تیمار شاهد تأثیر معنی داری داشت.

    نتایج نشان داد که اثر تیمارها بر میزان سفتی بافت میوه اثر معنی دار داشتند و بیشترین سفتی( 3 کیلوگرم بر مترمربع مربوط به تیمار 4 بار تقسیط اوره (175×4)، 500 گرم سوپرفسفات تریپل و 500 گرم سولفات پتاسیم و تیمار 4 بار تقسیط اوره (175×4)، 3 بار تقسیط سولفات پتاسیم (250 × 3)  و 500 گرم سوپر فسفات تریپل بود. به نظر می رسد مقدار زیادی فسفر و پتاسیم  و مواد آلی در خاک بستر کیوی، سبب عدم واکنش مثبت کیوی به مصرف کودهای شیمیایی نیتروژنه، پتاسه و فسفاته شده است. 

    واژه های کلیدی : پتاسیم، فسفر، کوددهی، کیوی فروت،  نیتروژن.

    - اهمیت مصرف میوه‌ها وسبزی‌ها

    میوه­ها و سبزی­ها منابع غنی از کربوهیدرات­ها، ویتامین­ها، آنتی اکسیدان­ها، پلی فنول­ها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی هستند که مصرف آن­ها باعث افزایش سلامتی انسان و جوامع می­شوند. ارزش غذایی بالا این قبیل محصولات، میزان تقاضای آنها را در بین مصرف کنندگان افزایش داده است (فیلر و فیالو[1]، 2010). بررسی­ها نشان داد که رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی، خطر ابتلا به بیماری­های مثل سرطان، قلبی و عروقی و بیماری­های مزمن دیگر را کاهش می­دهد (برتازا[2] و همکاران، 2003). بنابراین، برای اثر بخشی بهتر میوه­ها و سبزی­ها در پیشگیری از بروز بیماری­ها، بهبود ارزش غذایی محصولات تولید شده می­تواند مورد توجه باشد (اناکپورن[3] و همکاران، 2008) .تمایل به مصرف کیوی به عنوان یک میوه با ارزش غذایی بالا در سال­های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است (شری­کائو[4]، 2006؛ هانتر[5] و همکاران، 2010). میوه کیوی منبع غنی از ویتامین C و دارای ترکیبات مفید دیگر شامل ویتامین E، پلی فنل­ها، فلاونوئیدها، موادمعدنی، اسیدهای آلی و همچنین میزان زیادی از رنگیزه­ها به خصوص کلروفیل و کارتنوئیدها برخوردار است (دو[6] و همکاران، 2009).

    1-2- اهمیت مصرف کود ها

    افزایش تولیدات کشاورزی در جهان طی چهار دهه­ی گذشته پس از نزولات آسمانی و آبیاری، عمدتاً مرهون مصرف کودها بوده است. به طور کلی، کودها عناصر غذایی مورد نیاز را برای رشد گیاهان تأمین می‌کنند. در صورت رعایت نکات فنی در مصرف کودها، از استهلاک مجموعه عناصر غذایی خاک جلوگیری شده و به ایجاد توازن مورد نیاز بین عناصر مزبور در خاک منجر می‌گردد. هرگاه افزایش مصرف کود در جهت اهداف یاد شده باشد، وسیله‌ی مؤثری در فزونی تولید محصولات کشاورزی و حصول به امنیت غذایی برای کشور محسوب می‌گردد (ملکوتی و همکاران، 1387). مصرف بهینه کود از مهم‌ترین عوامل افزایش عملکرد، بهبودکیفیت محصولات کشاورزی و ارتقای سطح سلامت جامعه است. همچنین بنا برگزارش سازمان کشاورزی وخواربار جهانی (FAO) بین 44تا60 درصد افزایش تولیدات کشاورزی در جهان طی سه دهه گذشته مرهون مصرف کودهای شیمیایی بوده که در کشورهای با مصرف بهینه‌ی کود، این افزایش در حد بالاترین رقم بوده است. لذا مصرف بهینه‌ی کود، مؤثر‌ترین، آسان‌ترین و اقتصادی‌ترین راه تحقق طرح افزایش عملکرد هکتاری محصولات کشاورزی در دهه‌ی 80 و پایداری در تولید در دهه‌های آینده است (ملکوتی و جلالی، 1382). یکی از دغدغه‌های عمده‌‌ی متخصصان تغذیه‌ی گیاهی در قرن حاضر چگونگی افزایش کارآیی مصرف کودها[7](FUE) می‌باشد. تأمین به موقع یعنی بر اساس نیاز و زمان نیاز گیاه و به نحو صحیح عناصر غذایی سبب بهبود کمیت و کیفیت و جلوگیری از هدر رفت سرمایه و آلودگی های زیست محیطی خواهد شد (ملکوتی و همکاران، 1384).

    1-3- نقش عناصر غذایی

    اثر مثبت مصرف عناصر غذایی در کشاورزی بیش از 2000سال است که شناخته شده‌است. به‌طور کلی مواد معدنی برای رشد و نمو گیاهان ضروری می‌باشند که درختان میوه نیز از این امر مستثنی نیستند. مواد معدنی به عنوان سازنده‌ی ساختمانی مواد آلی، فعال کننده‌ی آنزیم‌ها و واکنش‌های آنزیمی، حامل بعضی از مواد و تنظیم کننده‌ی فشارگیاه می‌باشند. بنابراین نحوه‌ی تغذیه‌ی گیاه، رشد و نمو آن را مشخص خواهد کرد. به‌علاوه در مورد استفاده از میوه ها به عنوان مواد غذایی در تأمین مواد معدنی به خصوص در زنان، اهمیت این مواد بیشتر جلوه می‌نماید (ملکوتی، طباطبایی، 1387).

    نظر به اینکه در پرورش درختان میوه غالباً نقش فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی این عناصر در نظر گرفته نمی‌شود و در نتیجه سبب به وجود آمدن ابهامات و توصیه های غیر صحیح کودی می‌شود وضرورت دارد که تحقیقات کاربردی در همه حال برای تغذیه‌ی متعادل و مصرف بهینه‌ی کودی برای تولید بیشتر همراه با افزایش کیفیت محصول صورت می‌گیرد. افزایش کیفیت و کمیت میوه با مصرف آب و کود زیاد به دست نمی‌آید، بلکه مصرف متعادل آنهاست که می‌تواند تولید را بهبود دهد. در توصیه های کودی بایستی فرآیند های انجام گرفته در ریزوسفر در نظر گرفته ‌شود تا سازوکار جذب مواد غذایی مختل نگردد (ملکوتی، طباطبایی، 1387).

     

     

     

     

     

    فصل دوم:

    کلیات و مرور منابع

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
     

     

    2-1- تاریخچه کشت و کار کیوی در ایران و جهان

    منشاء اصلی کیوی جنگل­های مناطق معتدله اطراف رودخانه یانگ تسه[8]در جنوب چین بوده و رقم­های مختلف آن به صورت پراکنده از سیبری تا اندونزی وجود دارند (محمدیان و همکاران، 1378). در اوایل دهه 1920 تولید این محصول در مناطق جنوب شرقی آسیا، ژاپن و نیوزیلند آغاز شد به‌طوری که در حال حاضر این میوه به یکی از مهمترین میوه­های موجود در کشور نیوزیلند تبدیل شده است (استرینگر[9]، 2000).

    در ایران برای اولین بار در سال 1347یک اصله نهال نر از نوع ماتوآو یک اصله نهال ماده از نوع آلیسون، که رقم پرمحصول، زودرس و دارای میوه­های کوچکی است از فرانسه وارد کشور شد و در رامسر کشت شد (محمدی، 1372). این دو اصله نهال کاشته شده، به منظور بررسی­های مقدماتی و اقلیم پذیری تحت نظر ایستگاه تحقیقات کشاورزی رامسر قرار گرفت و اولین نمونه­های میوه آن در سال 1350 بر روی درخت مشاهده شد. در سال­های بعد نیاز به رقم­های دیگر کیوی احساس شد و با همکاری مسئولان طرح مشترک باغبانی فائو[10] و مؤسسه اصلاح و تهیه بذر و نهال وزارت کشاورزی تمام رقم­های ماده کنونی و دو رقم نر از کشور­های فرانسه و ایتالیا وارد ایران شد. محصول کیوی در ایران از سال 1367 به صورت تجاری از باغ­های محدوده ساری تا آستارا به بازار داخلی عرضه شد (محمدیان و همکاران 1378).

    2-2- سطح زیر کشت و مقدار تولید کیوی در ایران و جهان

    بر اساس آمار منتشر شده توسط FAO در سال 2008، سطح زیر کشت کیوی در جهان، 82547 هکتار با تولید سالانه 1313827 تن می­باشد. کشور ایران با سطح زیرکشت 2300 هکتار با تولید سالانه 30000 تن در مقام هفتم دنیا قرار دارد، ولی بر اساس ارزش اقتصادی محصول تولید شده در مقام دهم قرار گرفته است،

    Abstract

    At this study, the effect of CaCl2 foliar spray methods on the growth and postharvest of Kiwifruit (Cv. Hayward) an experiment was conducted base on randomized completely design with 10 treatments and three replications. The traits dry and fresh weight of fruit, dry matter, acidity and concentration of N, P, K and Ca in fruit, stiffness and sugar of fruit were measured and also the stiffness and sugar at 0, 2 and 5 months after harvesting were measured. Results showed that the impact of treatment on dry and fresh weight of fruit, the sugar of the fruit and second time of harvesting, first stiffness, acidity, nitrogen, phosphorus, potassium and calcium were not significant, but it was significant on dry matters, third stage of sugar and second and third stages of stiffness at 5% level. Results showed that the effect of treatments on fruits stiffness was significase and the greatest stiffness (3 kg/m2) related to four times Results showed that the  effect of treatments on fruit stiffness was significant and the greatest stiffness (3kg/m2) is related to four times divided urea (4×175gr/tree), 500gr/tree triple superphosphate and 500 gr/tree K2SO4, and four times divided urea (4×175gr/tree), three divided K2SO4  (3×250 gr/tree) and 500 gr/tree triple superphosphate. It seems that the high amount of K and P and organic matter in soil at Kiwi medium caused to the lack reaction of Kiwi to the use of NPK fertilizer.

    Keywords: Kiwifruit, Stiffness, Fruit Postharvest, Calcium

  • فهرست:

     

    چکیده: 1

    فصل اول: کلیات

    1-1- اهمیت مصرف میوه‌ها وسبزی‌ها 3

    1-2- اهمیت مصرف کودها 3

    1-3- نقش عناصر غذایی.. 4

    فصل دوم: مرور منابع

    2-1- تاریخچه کشت و کار کیوی در ایران و جهان. 6

    2-2- سطح زیر کشت و مقدار تولید کیوی در ایران و جهان. 6

    2-3- گیاه‌شناسی کیوی.. 7

    2-4- واریته‌های معروف کیوی.. 8

    2-4-1- رقم هایوارد. 8

    2-4- 2- رقم برنو. 8

    2-4- 3- رقم آبوت.. 9

    2-4-4- رقم مانتی.. 9

    2-4-5- واریته آلیسون. 9

    2-4-6- رقم گراسی.. 9

    2-5- شرایط تولید کیوی.. 9

    2-6- ارزش غذایی میوه. 10

    2-7- مدیریت تغذیه در باغات کیوی.. 12

    2-8-عناصر غذایی پر مصرف (ازت ، فسفر ، پتاس ) 13

    2-8-1-  نیتروژن. 13

    2-8-2-پتاسیم.. 13

    2-8-3- فسفر. 13

    2-9- روش های مصرف کودهای پر مصرف... 14

    2-9-1- روش پخش سطحی.. 14

    2-9-2- روش محلول پاشی.. 15

    2-9-3- روش تزریق به تنه‌ی درختان. 15

    2-9-4- روش چالکود. 15

    2-9-4-1- چالکود و تأثیر در تسهیل جذب عناصر غذایی.. 15

    2-10- کیفیت در زمان برداشت... 17

    فصل سوم: مواد و روشها

    3-1- مکان و زمان انجام آزمایش.... 19

    3-2- اعمال تیمارها 19

    3-3-کنترل و مبارزه با علفهای هرز 20

    3-4- روش آبیاری.. 21

    3-5- خصوصیات خاک... 21

    3-6- برداشت میوه کیوی.. 21

    3-7- ارزیابی صفتها 22

    3-7-1- اندازه گیری وزن تر میوه. 22

    3-7-2- اندازه گیری اسیدیته(pH)  میوه. 22

    3-7-3-اندازه گیری سفتی میوه. 22

    3-7-4-اندازه گیری قند میوه. 22

    3-7-5-عصاره گیری از میوه. 23

    3-7-6- اندازه گیری وزن خشک میوه. 23

    3-7-7- اندازه گیری ازت میوه. 23

    3-7-8- اندازه گیری پتاسیم میوه. 24

    3-7-9-اندازهگیری فسفرمیوه. 24

    3-8-تجزیه و تحلیل داده‌‌‌‌‌‌‌‌ها 25

    فصل چهارم: نتیجه و بحث

    4-1- اثر تیمارها بر رشد گیاه. 27

    4-1-1- جدول تجزیه واریانس داده ها 27

    4-1-2- اثر تیمارها بر زون تر میوه کیوی.. 28

    4-1-3- اثر تیمار بر وزن خشک میوه کیوی.. 29

    4-1-4- اثر تیمارها بر ماده خشک (درصد) میوه کیوی.. 30

    4-1-5- اثر تیمارها بر قند میوه کیوی.. 31

    4-1-6- اثر تیمارها بر سفتی میوه کیوی.. 32

    4-1-7- اثر تیمارها بر اسیدیته میوه کیوی.. 33

    4-1-8- اثر تیمارها بر غلظت نیتروژن میوه کیوی.. 34

    4-1-9- اثر تیمارها بر فسفر میوه کیوی.. 35

    4-1-10- اثر تیمارها بر غلظت پتاسیم میوه کیوی.. 36

    نتیجه گیری کلی.. 37

    پیشنهادات: 37

    منابع.. 38

     

    منبع:

     

    جمشیدی، ع. 1380. خواص ویژگی­های میوه. انتشارات فن­آوران. 270 ص.

    خوشگفتار ، ا، ح.1384. مبانی تغذیه گیاه ، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان ، اصفهان، ایران

    خزائی پول.یزدان قلی.1382. زیست شناسی گلدهی و گرده افشانی در کیوی. نشرآموزش کشاورزی 183 ص.

    راحمی ، م . 1389.درختان میوه معتدله در اقلیم­های گرم/ویراستار آمنون ارز؛ ترجمه مجید راحمی، مشهد : جهاد دانشگاهی

    راحمی، م. 1382. فیزیولوژی پس از برداشت، مقدمه­ای بر فیزیولوژی و جابجایی میوه، سبزی­ها و گیاهان زینتی. مرکز نشر دانشگاه شیراز. ترجمه. 437 ص.

    فاوست، م.1385. فیزیولوژی درختان میوه مناطق معتدله – انتشارات دانشگاه بوعلی سینا 4860ص

    فتاحی­مقدم، ج.، م. فقیه نصیری، ح. طاهری و م. قاسم­نژاد. 1387. بررسی تیمارهای پس از برداشت روی عمر انبارمانی کیوی­فروت Actinidia deliciosacv Hayward) (رقم هایوارد. گزارش نهایی پروژه تحقیقاتی. موسسه تحقیقات مرکبات کشور. 66 ص.

    محمدی، ج و م. عبدی سنه کوهی. 1372. کیوی و پرورش آن. انتشارات فرهنگ جامع. 160 ص

    محمدیان، م. ا و ر. اسحاقی تیموری. 1378. کشت و پرورش و ارزش غذایی کیوی. شرکت چاپ بانک ملی ایران. 118 ص.

    معاونت امور تولیدات گیاهی. زمستان 88. شناسنامه تصویری کیوی. وزارت جهاد کشاورزی، دفتر امور میوه­ها.

    ملکوتی، م. ج.، م. نفیسی و م. متشرع زاده. 1380. عزم ملی برای تولید کود در داخل کشور. نشر آموزش کشاورزی، کرج

    ملکوتی، م ج. و طباطبایی، ج.1380. مدیریت تغذیه بهینه در باغهای میوه کشور ،انتشارات سنا، تهران، ایران بای بوردی، م.، م. ج.

    ملکوتی، م، ج. و طهرانی، م، م. 1387. نقش ریز مغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت  محصولات کشاورزی در عناصر خرد با تأثیر کلان، انتشارات دانشگاه تربیت مدرس، تهران ، ایران.

    14- ملکوتی، ه. امیرمکری و م. نفیسی. 1379. تولید و مصرف بهینه کود شیمیایی در راستای اهداف کشاورزی پایدار. دفتر خدمات و تکنولوژی آموزشی. 282 ص.

    15- ملکوتی، م. ج. 1379. کشاورزی پایدار و افزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود در ایران. نشر آموزش کشاورزی. تهران. 289 ص.

    16-ملکوتی، م ج و علی اصغر شهابی.1379. محلول پاشی کلرو کلسیم ضرورتی انکار ناپذیر در بهبود خصوصیات کیفی سیب . معاونت ترویج سازمان تات. وزارت کشاورزی، تهران .

    17- ملکوتی، م ج و طباطبایی، ج.1376. تغذیه گیاهان از طریق محلول پاشی ، نشر آموزش کشاورزی سازمان تات، وزارت کشاورزی

    18-Abou El, M.M., A.M. El-Bassiony and Z.F. Fawzy.2006. Effect of Organic Manure with or Without Chemical Fertilizers on Growth, Yield and Quality of Some Varieties of Broccoli Plants. Journal of Applied Sciences Research. 2(10): 791-798

    19-Abu-Zahra, T.R and A.B. Tahboub.2008. Effect of Organic Matter Sources on Chemical Properties of the Soil and Yield of Strawberry under Organic Farming Conditions. World Applied Sciences Journal. 5 (3): 383-388.

    20-Adame, D. 2001. Nutritionists question stugy of organic food. Nature .412-666.

    21-Amodio, M. L., G. Colelli., J. K. Hasey and A. A. Kader. 2007. A comparative study of composition and postharvest performance of organically and conventionally grown kiwifruits. Sci Food Agric. 87:1228–1236.

    22-Amzad Hossain, M., S. M. Salehuddin, M. J. Kabir, S. M. M. Rahman and H. P. Vasatha Rupasinghe. 2009. Sinensetin, rutin 3΄-hydroxyl- 5, 6, 7, 4΄-tetramethoxy flavone and rosmarinic acid content and antioxidative effect of the skin of apple fruit. Journal of Food Chemistry. 113: 185- 190.

    23-Anne, W., H. nihal., R. Cecilia and R. Harker. 2005. Evaluation of softening characteristics of fruit from 14 spcies of Actinidia. Postharvest Biology and Technology. 35: 143-151.

    24-Ano, O.A. and J.A. Agwn. 2005. Effect of animal manure on selected soil chemical properties. J.Soil Sci. 15:14-19.

    25-Anokpornm, P. O., P. Puwastien., A. Nitithamyong and P. Sirichakwal. 2008. Changes of antioxidant activity and total phenolic compounds during storage of selected fruits. Journal of Food Composition and Analysis. 21: 241–248.

    26-Asami, D.K., Y.J. Hong., D.M. Barrett and A.E. Mitchell. 2003. Comparison of the total phenolic and ascorbic acid content of freeze-dried and air dried marionberry, strawberry and corn grown using conventional, organic and sustainable agriculture, practices. J. Agric. Food Chem. 51: 1237-1241.

    27-Awad, M.A and A. de Jager. 2002. Relationships between fruit nutrients and concentration of flavonoids and chlorogenic acid in Elstar apple skin. Scientia Hort. 92:265-276.

    28-Awad, M. A., P.S. Wagenmakers and A. de Jager. 2001. Effects of light on flavonoid and chlorogenic acid levels in the skin of `Jonagold' apples. Scientia Horticulturae 88: 289-298.

    29-Bakhshi, D. and O. Arakawa. 2006. Induction of phenolic compound biosynthesis with light irradiation in the flesh of red and yellow apples. The Journal of Applied Horticulture. 8(2):101-104.

    30-Bazzoffi, P., S. Pellegrini., A. Rocchini., M. Morandi and O. Grasselli. 1998. The effect of urban refuse compost and different tractors tires on soil physical properties, soil erosion and maize yield. Soil & Tillage Research. 48: 275- 286.

    31-Beltran, F. G., A. J. Perez-Lopez., J.M. Lopez-Nicola and A. Carbonell-Barrachina. 2008. Effects of agricultural practices on instrumental colour, mineral content, carotenoid composition, and sensory quality of mandarin orange juice, cv. Hernandina. Sci Food Agric. 88: 1731–1738.

    32-Beninger, C.W. and G.L., Hosfield. 2003. Antioxidant activity extracts, condensed tannin fractions, and pure flavonoids from Phaseolus vulgaris L. seed coat color genotypes. Journal of Agricultural and Food chemistry. 51:7879–83.

    33-Benge, J.R., N.H. Banks., R. Tillmann and S. H. Nihal. 2000. Pairwise comparison of the storage potential of kiwifruit from organic and conventional production system. HortScience. 28:147–152.

    34-Berenike, A., E. Corinna., P. Franco., B. Achim and W. Bernharp. 2009. Three-Year Comparison of the polyphenol contents and antioxidant capacities in organically and conventionally produced apple (Malus domestica Bork .cultivar Golden Delicious. J.Agric.Food chem. 57:4598-4605.

     

    35-Bertazza, G.1., C. Bignami., and G. Cristoferi. 2003. Fruit Composition and Quality of Apple, Apricot, and Pear Cultivars Organically and Conventionally Grown in the Veneto region (Northern Italy).Abstact.

    36-Birgitte, H., E. S. Kristensen., R. Grant., c. H. Jensen., S. E. Simmelsgaard and J. E. Olesen. 2000. Nitrogen leaching from conventional versus organic farming systems a systems modelling approach. European Journal of Agronomy. 13: 65–82.

    37-Boldingh, H., G.S. Smith and K. Klages. 2000. Seasonal Consentrations of Non- Structural Carbohydrates of Five Actinidia Species in Fruit, Leaf and Fine Root Tissue. Annals of Botany. 85: 469-476.

    38-Bourn, D and J. Prescott. 2002. A Comparison of the Nutritional Value, Sensory Qualities, and Food Safety of Organically and Conventionally Produced Foods. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 42(1):1–34.

    39-Brussard, L and R. F.Cenato. 1997. Soil ecology in sustainable arrigultural systems. New York: Lewis publishers, U. S. A. 168 P.

    40-Brown,N.S and  Brash ,D.W.(1991).EFect   of  various  irrigation  on   kiwi Fruit  storge  quality, The second  IN  Ternational  symposiumon   kiwi Fruit , Massey  university, palmerston, New   Zealand .127.(abstract)

     

    41-Burdon, J and C. Clark. 2001. Effect of postharvest water loss on ‘Hayward’ kiwifruit water status. Postharvest Biology and Technology. 22: 215–225.

    42-Burdon, J., D. McLeod,. N. Lallu,. J. Gamble., M. Petley and A.Gunson. 2004. Consumer evaluation of Hayward kiwifruit of different at-harvest dry matter contents. Postharvest Biology and Technology. 34: 245-255.

    43-Capitani, D., L. Manninab., N. Proietti., A.P. Soboleva., A. Tomassinic., A. Micchelic., M.E. Di Coccoc., G. Capuanic., R. De Salvadord., M. Delfini. 2010. Monitoring of metabolic profiling and water status of Hayward kiwifruits by nuclear magnetic resonance. Talanta. 82 : 1826–1838.

    44-Carbonaro, M., M. Mattera., S. Nicoli., P. Bergamo and M. Cappelloni. 2002. Modulation of antioxidant compounds in organic vs conventional fruit (peach, Prunus persica L., and pear, Pyrus communis L.). J Agric Food Chem. 50:5458–5462.

    45-Cardoso P. C., A.B. Tomazini., P. C. Stringheta ., S. M.R. Ribeiro and H. M. Pinheiro-Sant Ana. 2011. Vitamin C and carotenoids in organic and conventional fruits grown in Brazil.Food chemistry. 126:411-416.

    46-Carlos, H.C and A.Kader. 1999. Kiwifruit Postharvest Quality Maintenance Guidelines. Department of Pomology University of California.

    47-Caro, A., A. Piga., V. Vacca and M. Agabbio. 2003.  Changes of flavonoids, vitamin C and antioxidant capacity in minimally processed citrus segments and juices during storage. 8146(03):180-188.

    48-Carman, H. F., K. M. Clonskyl. 2004. California handlers describe marketing issues for organic kiwifruit. Californiaagticulture.169-175.

    49-Chassy, A., W. L. Bui., E. N. C. Renaud., M V. Horn and A. E. Mitchell. 2006. Three-Year Comparison of the Content of Antioxidant Microconstituents and Several Quality Characteristics in Organic and Conventionally Managed Tomatoes and Bell Peppers. J. Agric. Food Chem. 54: 8244-8252.

    50-Chinnici, F., A. Bendini., A. Gaiani and C. Riponi. 2004. Radical scavenging activities of peels and pulps from cv. Golden Delicious apples as related to their phenolic composition. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 52: 4684-4689.

    51-Cooke, G. W. 1997. Long-term fertilizer experiment in England, the significance of their results for agriculture science and for practical farming .Annals of Agronomy.27:503-536.

    52-Costa S. B., A. Steiner, L. C. Correia, J. Empis and M.M. Martins. 2006. Effects of maturity stage and mild heat treatments on quality of minimally processed kiwifruit. Journal of Food Engineering. 76: 616-625.

    53-Courtney, R.G and G.J. Mullen. 2008. Soil quality and barley growth as influenced by the land application of two compost types. Bioresource Technology. 99:2913–291.

    54-Coy, M. S. 2006. Organic horticulture, Strategic opportunities for Western Australia. Bulletin. 4622.

    55-Cicco, N., B. Dichio., C. Xiloyannis., A. Sofo and V. Lattanzio. 2007. Influence of calcium on the activity of enzymes involved in kiwifruit ripening. ISHS Acta Horticulturae 753, 433-438.

    56-Dawes, H. M. and J. B. Keene.1999. Phenolic Composition of Kiwifruit Juice. J. Agric. Food Chem. 47: 2398-2403.

    57-Doran, J.W., D.G. Fraser., M.N. Gulik and W.C. Liebhalt. 2001. Influence of alternative and conventional agriculture management on soil microbial processes and nitrogen availability. American Journal of Agriculture. 2: 99-106.

    58-Do Amarante, C.T., C.A. Steffens., A. Luiz Mafra and J.A. Albuquerque. 2008. Yield and fruit quality of apple from conventional and organic production systems. Pesq. Agropec. Bras. Brasilia. 43: 333–340.

    59-Du. G., M. Li., F. Ma and D. Liang. 2009. Antioxidant capacity and the relationship with polyphenol and Vitamin C in Actinidia fruits. Food Chemistry. 113: 557–562.

    60-Eduardo V., B. Vilas-Boas., A. A. Kader. 2007.  Effect of 1-methylcyclopropene (1-MCP) on softening of fresh-cut kiwifruit, mango and persimmon slices. Postharvest Biology and Technology. 43: 238–244.

    61-Eghbal, B. 2002. Soil properties as influenced by phosphorus and nitrogen –Based Manure and Compost Application. 94:128-135.

    62-Fallahi, E., W. M. Colt., C. R. Baird., B. Fallahi and I. Chon. 2001. Influence of Nitrogen and bagging on Fruit Quality and mineral concentration of 'Fuji' Apple Trees. Hort Technology. 11: 462-466.

    63-Faller A.L.K and E. Fialho. 2010. Polyphenol content and antioxidant capacity in organic and conventional plant foods. Journal of Food Composition. 1-24page.

    64-Fao. http://www.fao.org/organicag/oa-faq/oa-faq2/en/.

    65-Feng, J., K. M. Maguire and B. R. MacKay. 2006. Discrimination batches of Hayward kiwifruit for storage potential. Postharvest Biology and Technology. 41: 128-134.

    66-Ferguson, A.R., and Ferguson, L.R. 2003. Are kiwifruit really good for you? Acta Hortic. 610: 131-138.

    67-Ferreyra, M.R., S.Z. Vina., A. Mugridge., A.R. Chaves. 2007. Growth and ripening season effects on antioxidant capacity of strawberry cultivar Selva. Sci. Hort. 112: 27–32.

    68-Fiorentino, A., B. D. abrosca., S. Pacifico., C. Mastellone., M. Scognamiglio And P. Monaco. 2009. Identification and Assessment of Antioxidant Capacity of Phytochemicals from Kiwi Fruits. J. Agric. Food Chem. 57: 4148–4155.

    69-Fisk, C. L., A. M. Silver., B .C. Strik and Y. Zhao. 2008. Postharvest quality of hardy kiwifruit (Actinidia arguta ‘Ananasnaya’) associated with packaging and storage conditions. Postharvest Biology and Technology. 47: 338–345.

    70-Flores, P., H. pilar and F. Jose. 2009. Effect of manure and mineral fertilization on pepper nutritional quality. Sci Food Agric. 89:1581-1586.

    71-Foust,M.1986.physiology of temperate   zone  fruit  . trees , John  wiley  and  sons , inc  ,New  York.

    72-Francis, C.A., F.C. Bulter and L.D. King. 2004. Sustainable agriculture in temperate zones.New York: John Wiley and Sons, U.S.A., 487p.

    73-Fraser, D.G., G.W. Doran., W.W. shashs and G.W. lesoing. 1998. Soil microbial populations and activities under conventional and organic management. journal of environmental qual.7:67-75.

    74-Freese, L., R. Friedrich., D. Kendall and S. Tanner. 2000. Variability of Deoxynivalenol measurements in barley. Journal of AoAC International. 83:1259-1263.

    75-Gaur, A.C. 2001. Organic manure: a basis input in organic farming. Indian Farming, v. 51(3) June.

    76-Gerasopoulos, D and P. D. Drogoudi. 2005. Summer-pruning and preharvest calcium chloride sprays affect storability and low temperature breakdown incidence in kiwifruit. Postharvest Biology and Technology. 36 : 303–308.

    77-Glover, J. D., J. P. Reganold and P. K. Andrews. 2000. Systematic method for rating soil quality of conventional, organic and integrated apple orchards in Washington State. Agriculture Ecosystems and Environment. 80: 29-45.

    78-Go mez-Mı´guez, M. J., M. Go´mez-Mı´guez., I.M. Vicario and F.J. Heredia. 2007. Assessment of colour and aroma in white wines vinifications: Effects of grape maturity and soil type. Journal of Food Engineering. 79: 758–764.

    79-Goldman, B.J. and K.L. Clancy. 2002. A survey of organic produce purchases and related attitudes of food cooperative shoppers. Am. J. Altern. Agric. 6: 89- 96.

    80-Gorinstein, S., R. Haruenkit., S. Poovarodom., Y.Park ., S. Vearasilp., M. Suhaj., K.Ham., B.Heo ., J.Cho., and H. Jang. 2009.  The comparative characteristics of snake and kiwi fruits. Food and Chemical Toxicology. 47: 1884–1891.

    81-Hargreaves, J.C., M.S. Adl and P.R. Warman. 2008. A review of the use of composted municipal solid waste in agriculture. Agriculture, Ecosystems and Environment. 123: 1–14.

    82-Hasey, J. K.; R. S Johnson., R. D, Meyer and K. Klonsky. 1996: An organic versus a conventional farming system in kiwifruit. Ada Horticulturae. 444: 223-228.

    83-Hasey,I.K.H.Wiliam and R.B.Elkins. 1994. Sammer Pruning. Pp:33-34 .In: Hasey ,J.K.R.S.Tohnson and  Grant(e.d).kiwi Fruit:Growng   and    Handing. University   OF     caliFornia.134p.

     

    84-Hodges, D. M. 2003. Postharvest Oxidative Stress in Horticulturral Crops. New York Food Production Press. 284p.

    85-Hossain. M. A and K. Gottschalk. 2009. Effect of moisture content, storage temperature and storage period on colour, ascorbic acid, lycopene and total flavonoids of dried tomato halves. International. Journal of Food Science and Technology. 44: 1245–1253.

    86-Hugh, R., R. Pommeresche., R. Eltun., S. Hansen and A. Korsaeth .2008. Soil structure, organic matter and earthworm activity  in a comparison of cropping systems with contrasting tillage, rotations, fertilizer levels and manure use Agriculture, Ecosystems and Environment. 124: 275–284.

    87-Hunter, D. C., M. A. Skinner, A. R. Ferguson, and L. M. Stevenson .2010. Kiwifruit and Health. Bioactive Foods in Promoting Health: Fruits and Vegetables. 

    88-Jin P, S., Y. Wang., C. Y. Wanga and Y. Zheng. 2010. Effect of cultural system and storage temperature on antioxidant capacity and phenolic compounds in strawberries. Food Chemistry. xxx (2010) xxx–xxx.

    89-Johnson, R.S.; F.G. Mitchell and G. Costa. 1997. Nitrogen influences kiwifruit storage life. Acta Hort. 444: 285-291.

    90-Juroszek, P., M. Heidi., R. Y Yang., R. Dolores and C. Huama. 2009. Fruit Quality and Bioactive Compounds with Antioxidant Activity of Tomatoes Grown On-Farm: Comparison of Organic and Conventional Management Systems. J. Agric. Food Chem. 57: 1188–1194.

    91-Kalt, W. 2005. Effects of production and processing factors on major fruit and vegetable antioxidants. Journal of Food Science. 70: 11–19.

    92-Kumar, A., B. S. Ghuman and A. K. Gupta. 1999. Non-refrigrerated storage of tomatoes effect of hydroponically grown tomato. Journal of Food science and Tecnology. 36: 438-440.

    93-Lampila, P., M.V. Lieshout., B. Gremmen and L. Lahteenmaki. 2009. Consumer attitudes towards enhanced flavonoid content in fruit. Food Research International. 42:122-129.

    94-Lara, I., P. Garcıa and M. Vendrell. 2004. Modifications in cell wall composition after cold storage of calcium-treated strawberry (Fragaria × ananassa Duch.) fruit. Postharvest Biology and Technology. 34: 331–339.

    95-Lata, B. 2008. Apple peel antioxidant status in relation to genotype, storage type and time. Scientia Horticulturae. 117: 45-52.

    96-Lee, S.K and A. A. Kader. 2000. Preharvest and postharvest factors influencing vitamin C content of horticultural crops. Postharvest Biology and Technology. 20: 207–220.

    97-Lemoine. M. L., P. M. Civello, G. A. Mart´ınez and A. R Chaves. 2007. Influence of postharvest UV-C treatmenton refrigerated storage of minimallyprocessed broccoli (Brassicaoleracea var.Italica). Journal of the Science of Food and Agriculture. 87: 1132–1139.

    98-Lester, G. E., J. A. Manthey and B. S. Buslig. 2007. Organic vs Conventionally Grown Rio Red Whole Grapefruit and Juice: Comparison of Production Inputs, Market Quality, Consumer Acceptance, and Human Health-Bioactive Compounds. Food Chem. 55: 4474-4480.

    99-Li, W.X., Y.T. Chen., D. Yu and G. Jin. 2001. Study on harvest maturity of kiwifruit for wine. China South Fruit. 38-56.

    100-Lichtenthaller, H.K. 1987. Chlorophylls and Carotenoids, Pigments of Photosynthetic Biomembranes. Methods in Enzymology 148: 350-382.

    101-Lima, G. P., T. Cardoso Lopes., M. M. Rossetto and F. Vianello. 2009. Nutritional Composition, Phenolic Compounds, Nitrate Content In Eatable Vegetables Obtained By Conventional And Certified Organic Grown Culture Subject To Thermal Treatment. International Journal of Food Science and Technology. 44: 1118–1124.

    102-Lind, K., G. Lafer,. K. Schloffer,. G. Innerhofer and H. Meister. 2003. Organic Fruit Growing. 297pp.

    103-Lotter, D.W. 2003. Organic agriculture. J. Sustain. Agric. 21(4).

    104-Lombardi-Boccia G., M. Luccarini., S. Lanzi., A. Aguzzi and M. Cappelloni. 2004. Nutrients and antioxidant molecules in yellow plums (Prunus domestica L.) from conventional and organic productions: a comparative study. J. Agric. Food Chem. 52:90-94.

    105-Lombardi G. B., M. Lucarini., S. Lanzi., A. Aguzzi., and M. Cappelloni. 2004. Nutrients and Antioxidant Molecules in Yellow Plums  (Prunus domestica L.) from Conventional and Organic Productions: A Comparative Study. J. Agric. Food Chem. 52: 90-94.

    106-Macheix, J.J., A. Fleuriet and J. Billiot. 2002. Changes and metabolism of phenolic compounds in fruits. CRC Press, Boca Raton FL, pp. 149–221.

    107-Mader, L., u. Pfiffner and N. Niggli. 2003. Effect of three farming systems on yield and quality of beetroot (Beta vulgare) in a seven year crop rotation. Acta horticulture. 339: 11-31.

    108-Malusa, E., E. Laurenti., E. Ghibaudi and L. Rolle. 2004.  Influence of organic and conventional management on yield and composition of grape cv. ‘Grignolino’. Acta Hort. 640:135–141.

    109-Marsh, K., S. Attanayake., S. Walker., A. Gunson., H. Boldingh and E. MacRae. 2004. Acidity and taste in Kiwifruit. Postharvest Biology and Technology. 32: 159-168.

    110-Mcghie, T.K. and G. D. Ainge. 2002. Color in Fruit of the Genus Actinidia: Carotenoid and Chlorophyll Compositions. J. Agric. Food Chem. 50: 117-121.

    111-Monokrousos, N., E.M. Papatheodorou., J.D. Diamantopoulos and G.P. Stamou. 2006. Soil quality variables in organically and conventionally cultivated field sites. Soil Biology & Biochemistry. 38:1282–1289.

    112-Montefiori, M., T. K. McGhie., I. C. Hallett and G. Costa. 2009. Changes in pigments and plastid ultrastructure during ripening of green-fleshed and yellow-fleshed kiwifruit. Scientia Horticulturae. 119: 377–387.

    113-Mosel, H. D. and K. Herrmann. 1974. Changes in catechins and hydroxynnamic acid derivatives during development of apple and pear. J. Sci. Food Agric. 25: 251-256.

    114-Moretti, C.L., L.M. Mattos., A.G. Calbo., S.A. Sargent. 2010. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruit and vegetable crops: A review. Food Research International. 43: 1824–1832.

    115-Moreira, M. R., S I. Roura and C E. del Valle. 2003. Quality ofSwiss chard produced by conventional and organic methods. Lebensm.-Wiss. U.-Technol. 36: 135–141.


موضوع پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, نمونه پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, جستجوی پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, فایل Word پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, دانلود پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, فایل PDF پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, تحقیق در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, مقاله در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, پروژه در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, پروپوزال در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, تز دکترا در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, پروژه درباره پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, گزارش سمینار در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه, رساله دکترا در مورد پایان نامه بررسی روش‌ های استفاده از عناصر پر مصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه

پایاننامهبرایدریافتدرجهکارشناسیارشددررشته کشاورزی(M.Sc) گرایش: زراعت چکیده: این آزمایش به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب بلوک‎های کامل تصادفی در 3 تکرار در شهرستان کرج (شهرک مهندسی زراعی) در اواخر اسفند ماه 1392 در کرج اجرا شد. این آزمایش شامل 3 فاکتور، آبیاری در 2 سطح (شرایط دیم و آبیاری تکمیلی در مرحله غلاف بندی)، باکتری‎های محرک رشد در 4 سطح (ازتوباکتر، سودوموناس، تلقیح توأم ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته زراعت و اصلاح نباتات چکیده به منظور بررسی اثر کود اوره و اوره پوشش دار گوگردی بر روندرشد و عملکرد کمی و کیفی ذرت علوفه ای به صورت قالب دو طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار کود اوره در چهار سطح 0 و50،100، 150 کیلوگرم در هکتار و کود اوره پوشش دار گوگردی در چهار سطح 0و50و100و150کیلو گرم در هکتار، در سال زراعی91-92 در منطقه دامغان ...

پایان­نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی اکولوژیک چکیده به­منظور بررسی اثر دوره غرقابی و مقادیر مختلف فسفر و پتاسیم بر تثبیت زیستی نیتروژن در مرحله رویشی (V4) گیاه سویا رقم دی­پی­ایکس (کتول) آزمایشی به­صورت گلدانی در سال 1392 در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل با سه تکرار انجام شد. فاکتورها شامل: 1) ...

چکیده این آزمایش به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن (50، 100، 150 و 200کیلوگرم در هکتار) و محلول پاشی عناصر کم مصرف روی، بور و اثرات متقابل روی و بور بر عملکرد کنجد، رقم محلی پلدشت در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوی در سال زراعی 1392 انجام شد. نتایج نشان داد که کاربرد کود اوره، روی ارتفاع بوته، ارتفاع اولین شاخه زایشی از زمین، تعداد شاخه جانبی، تعداد کپسول در ...

چکیده این تحقیق به منظور بررسی اثر تیمارهای مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر ویژگی­های کمّی و کیفی گیاه دارویی مرزه تابستانه و مقدار اسانس آن به صورت آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح پایه بلوک کاملاً تصادفی با چهار تکرار و 7 تیمار شامل: تیمار نمونه شاهد (بدون مصرف کود)، تیمار ورمی کمپوست، تیمار کود گوسفندی کاملا پوسیده شده و چهار تیمار کود شیمیایی با ترکیب عناصر اصلی ازت، فسفر و ...

پایان‌نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد زراعت چکیده آویشن‌ها، گیاهانی چند ساله از خانواده نعناعیان و از جمله گیاهان دارویی با ارزش در دنیا می‌باشند. در جنس آویشن، 215 گونه در دنیا و 18 گونه در ایران پراکنش دارند که آویشن دنایی (Thymus daenensis L.) از گونه انحصاری در کشور ایران می‌باشد. به منظور بررسی تأثیر نانو کود کلات آهن و کود آهن (سولفات آهن) بر محتوای کلروفیل a، b، کل، ...

چکیده تنش شوری یکی از مهمترین تنش­های غیر زیستی در جهان بوده وآثارمنفی آن بر رشد گیاهان زراعی باعث افزایش تحقیقات در زمینه تحمل به شوری باهدف بهبود تحمل گیاهان شده است. کودهای پتاسه علاوه بر افزایش رشد به بهبود کیفیت محصول و افزایش مقاومت گیاه در برابر عوامل نامساعد محیطی (شوری، خشکسالی، سرما و …) کمک می‌کند. از آنجایی که قارچهای میکوریز با اکثرخانواده های اصلی گیاهان زراعی ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی (M.Sc) گرایش: زراعت چکیده به ‌منظور بررسی تاثیر منابع مختلف کود ازته و آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس 704 در منطقه دهلران آزمایشی در تابستان سال 1392 بصورت آزمایش کرتهای خردشده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار مورد مطالعه قرار گرفت.عامل اصلی ترکیب کود نیتروژنه و کمپوست در 5 سطح شامل A1 ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد"M.sc" رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت چکیده به هدف بررسی تاثیر مواد آلی بر رشد و عملکرد ارقام سیب‌ زمینی به هدف تولید محصول پاک آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 3 تکرار در منطقه سراب نیلوفر استان کرمانشاه اجرا گردید. تیمارها شامل دو رقم سیب‌زمینی مارفونا و سانته به عنوان سطوح فاکتور اول و 7 سطح کودی به عنوان ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc. ) گرایش : زراعت چکیده به منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید روی عملکرد و اجزای عملکرد جو رقم (والفجر) در شرایط تنش خشکی آزمایشی در گلخانه دانشگاه آزاد ارسنجان، در سال زراعی (1390-1389) به اجرا درآمد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. فاکتور اول شامل سالیسیلیک اسید در چهار سطح 0، 1، 2 و 3 میلی ...

ثبت سفارش