فهرست:
ندارد.
منبع:
استاندارد ملی ایران، شماره 1028، 1386، گوشت و فرآورده های آن-تعیین pH- روش آزمون مرجع
استاندارد ملی ایران، شماره 16987، 1392، گوشت شترمرغ-نگه داری در سردخانه-آیین کار
استاندارد ملی ایران، شماره 2394، 1371، میکروبیولوژی گوشت قرمز-لاشه، لاشه قطعه بندی شده و گوشت چرخ کرده- ویژگی ها و روش آزمون
اشراقی س س، امین غ ر، فخری س. مطالعه اثرات ضد باکتریایی و فیتو شیمیایی عصاره تام 12 گونه از گیاهان بومی ایران بر سوش های بیماری زای نوکاردیا. 1388. پژوهش های دامپزشکی، شماره 82
امیدبیگی ر. رهیافت های تولید و فرآوری گیاهان دارویی. 1374. جلد 1، فکر روز.
امین غ. مناسب ترین خاستگاه اکولوژیکی گیاهان دارویی. 1373. ماهنامه رازی، شماره 8، سال پنجم. شهریور
باباخانلو پ، میرزا م، سفیدکن ف، احمدی ل، برازنده م م، عسکری ف. بررسی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس گلپر. 1377. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر. جلد 1، شماره صفر
پازوکی ا. ویژگی های منحصربه فرد گوشت شترمرغ. 1386. برزگر، دوره 28، مسلسل 988
بهنام ب، اکبرلو ج ع. اثر آنتی اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد. پژوهش های صنایع غذایی. 1392. شماره 4، جلد 23
پزشک س، رضایی م، راشدی ح، حسینی ه. مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان، 1391، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، شماره 35، دوره 9
پزشکی امروز، شماره 354، سال 10، 18/8/79، صفحه 7
تقی زاده اندواری ق، رضایی م. اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. 1391. دوره 9، شماره 37
ﺟﯿﺮان ع، ﮐﯿﺎﻧﯽ راد ع. ارزﯾﺎﺑﯽ اﻗﺘﺼﺎدی ﻃﺮح ﭘﺮورش ﺷﺘﺮﻣﺮغ در ﮐﺸﻮر، 1386، ﺷﺸﻤﯿﻦ ﮐﻨﻔﺮاﻧﺲ اﻗﺘﺼﺎد ﮐﺸﺎورزی اﯾﺮان
حقیقتی ف، جعفری ش، بیت الهی ج. مقایسه اثرات ضد میکروبی عصاره های ده گونه گیاهی با دهان شویه کلرهگزیدین بر سه نوع میکروارگانیسم آسیب زای دهان در شرایظ آزمایشگاهی. 1382. www.SID.ir ، دوره ششم، شماره سوم
دارونامه رسمی ایران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. معاونت غذایی و دارویی. 1378
دمان ج. 1382. مبانی شیمی مواد غذایی. ترجمه بابک قنبرزاده. انتشارات آییژ. تهران. صفحات 164-159
رکنی ن. 1382. علوم و صنایع گوشت. انتشارات دانشگاه تهران
زراتی م. مقایسه ای بین انواع گوشت سفید، سلامت، 1388. شماره 261
سمرقندی م ر، حسین زاده ا، علیخانی م ی. 1387. بررسی ضریب حساسیت و کینتیک مرگ Escherichia coli و Staphylococcus aurous نسبت به نانو ذرات اکسید روی و اکسید مس، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی همدان
شریعت ا، حسینی ه، پوراحمد ر. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli ، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa. 1392. نوآوری در علوم و صنایع غذایی، سال پنجم، شماره 4
عماد م. شناسایی گیاهان دارویی، صنعتی، مرتعی و جنگلی و موارد مصرف آنها. 1378.جلد 2
قهرمانی ا. ترکیب شیمیایی گوشت، 1390، http://ghahramana.persianblog.ir
کدیور م. صنایع گوشت و شیلات. 1388. دانشگاه صنعتی اصفهان
محمدی م. 1389. بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولی استخراج شده از میوه زرشک بیدانه با استفاده از سیال مادون بحرانی آب. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
مقصودلو ی، اصغرپور ا، آریایی پ. اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر. 1392. نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، جلد 2، شماره 3، صفحه 294-279
مومنی ت خ، شاهرخی ن. اسانس های گیاهی و اثرات درمانی آنها، 1370، دانشگاه تهران
میرزا م، سفیدکن ف، احمدی ل. 1375. اسانس های طبیعی، موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع
ناظمی ع، هاشمی م، خاتمی نژاد م ر، پورشمسیان ک. اولین بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های آبی و متانولی گیاه گلپر (Heraclium persicom)، مجله علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی. 1384. دوره 15، شماره2، صفحات 91 تا 94
نلسون د ال، مایکل ام. ۱۳۸۵. اصول بیوشیمی لنینجر. ترجمه رضامحمدی آ. ، شابک ۹۶۴-۸۳۹۷-۰۵-۸
وب سایت علمی www.tebyan.net
Adams J, Revell B. 2004. Ostrich farming: -A review and feasibility study of opportunities in the EU. School of Management, Harper Adams University College, Newport, Shropshire, UK. Available from:http://www.mluri.sari.ac.uk /mi361 /feasib ility /ostrich.htm. Accessed May15, 2008.
Alberta agriculture. 1996. Agriculture and Rural Development, toll-free in Alberta at 310-farm (3276), for agricultural information
Alonso-Calleja C, Martinez-Fernandez B, Prieto M, Capita R. 2004. Microbiological quality of vacuum-packed retail ostrich meat in Spain. Food Microbiol 21, 241-246.
AMSA (American Meat Science Association), 1991. Guidelines for Meat Color Recip. Meat Conf. Proceed. 44. Am. Meat Sci. Assoc., Kansas City, Mo.
Athina GN, Vasiliki IG, Ioannis NS. 2010. Combined natural antimicrobial treatments (EDTA, lysozyme, rosemary and oregano
Benson F, Daryl H. 2006. Benchmark Production Target for Ostrich. Ostrich Nutrition E- Bulletin, No.100, February 5
Bird Life International, 2012. "Ostrich Struthio camelus – Bird Life Species Factsheet". Data Zone. Retrived 17 feb 2011.
Blixt Y, Borch E. 2002. Comparison of shelf life of vacuum-packed pork and beef. Meat Science, 60, 371-378.
Burt S. 2004. Essential oils: Their antibacterial properties and potential applications in foods – A review. International Journal of Food Microbiology, 94(3), 223–253.
Capita R, Alonso-Calleja C, Garcia-Fernandez MC, Moreno B. 2001. Microbiological quality of retail poultry carcasses in Spain. J. Food Prot. 64, 1961–1966.
Carbajo E. 2000. Situaci! on actual del avestruzysus productosen Espan˜a. In: Libro de ponencias de las VI Jornadas Profesionales del Avestruz Febrero-Marzo de 2000, Arenysde Mar, Barcelona, Real Escuela de Avicultura, pp. 29.1.1.–29.1.5.
Carraminana JJ, Rota C, Burillo J, Herrera A. 200). Antibacterial efficiency of spanish Satureja montana essential oil against Listeria monocytogenes among natural flora in minced pork. Journal of Food Protection, 71(3), 502–508.
Chambers PG, Grandin T, Heinz G, Srisuvan T. 2004. Effects of stress and injury on meat and by-product quality. In: Guidelines for Humane Handling, Transport and Slaughter of Livestock. FAO Corporate document repository. URL.http:// www.fao.org /DOCREP/003 / X6909E/x6909e04.htm .August 2008.
Cooper RG, Horbanczuk JO, Fujharan N. 2004. Nutrition and feed management in the ostrich (Struthio camelus domesticus). Animal Science Journal 75, 175-181.
Cooper RG, Horbanczuk JO. 2004. Ostrich nutrition: a review from a Zimbabwean perspective. Monography. Revue Scientifique et Technique de L’Office International Des Epizooties 23, 1033-1042.
Doyle ME. 2007. Microbial food spoilage–Losses and control strategies, (A brief review of the Literature), FRI Briefings (www.wisc.edu/fri/).
Doyle MP, Erickson MC. 2006. Emerging microbiological food safety issues related to meat. Meat Sci 74, 98–112.
Du H, Li H. 2008. Antioxidant effect of cassia essential oil on deep-fried beef during the frying process. Meat Science, 78, 461–468.
FAO (Food and Agriculture Organization). 1999. Ostrich production system. Report of the Food and Agriculture Organization (FAO) of the United Nations. Food and Agriculture Organization, Rome.
Gill AO, Gill CO. 2005. Preservative packaging for fresh meats, poultry and fin fish. In: J.H. Han, Innovations in Food Packaging. Pp.204-226. Amsterdam: Elsevier.
Gill CO, Bryant J, Brereton DA. 2000. Microbiological conditions of sheep carcasses from conventional or inverted dressing processes. J Food Prot. 63 (9): 1291-1294.
Gill CO. 2007. Microbiological conditions of meats from large game animals and birds. Meat Science, 77, 149-160.
Gomes HA, Silva EN, Nascimento MRL, Fukuma HT. 2003. Evaluation of the 2-thiobarbituric acid method for the measurement of lipid oxidation in mechanically deboned gamma irradiated chicken meat. Food Chem, 80: 433–437.
Gouws PA, Visser M, Brozel, VS. 1998. A polymerase chain reaction procedure for the detection of Salmonella spp. within 24 hours. J Food Protect, 61, 1039-1042.
Gray JI, Monahan FJ. 1992. Measurement of lipid oxidation in meat and meat products. Trends Food Sci. Technol. 3:315–319.
Harris SD, Morris CA, Jackson TC, May SG, Lucia LM, Hale SD, Miller RK, Keeton JT, Savell JW, Acuff GR. 1993. Ostrich meat industry development, Final report to: American Ostrich Association. Texas Agricultural Extension Service 348, Kleberg. Pp. 14.
Hayouni EA, Chraief I, Abedrabba M, Bouix M, Leveau JY, Mohammed H, et al. 2008. Tunisian Salvia officinalis L. and Schinus molle L. essential oils: Theirchemical compositions and their preservative effects against Salmonella inoculated in minced beef meat. International Journal of Food Microbiology,125(3), 242–251.
He L, Liu Y, Mustapha A, Lin M. 2010. Antifungal activity of zinc oxide nanoparticles against Botrytis cinerea and Penicillium expansum. Microbiological Research.;166(3):207-15.
Hoffman LC, Joubert M, Brand TS, Manley M. 2005. The effect of dietary fish oil rich in n-3 fatty acids on the organoleptic, fatty acid and physicochemical characteristics of ostrich meat. Meat Science 70, 45-53.
Hoffman LC, Botha StC, Britz TJ. 2006. Sensory properties of hot-deboned ostrich. Meat Science, 72, 734-740.
Hoffman LC, Fisher P. 2001. Comparison of meat quality characteristics between young and old ostriches. Meat Science, 59, 335-337.
Hoffman LC. 2005. A review of the research conducted on ostrich meat. In Proceedings of the 3rd International Ratite Science Symposium & ΧΙΙ World Ostrich Congress ed. Carbajo, E. pp.107-119. Madrid, Spain.
Hoffman LC. 2008. Value adding and processing of Ratite meat: a review. Australian Journal of Experimental Agriculture, 48, 1-6.
Hoffman LC. 2009. The Microbiology of ostrich meat with reference to pervalent microbial growth and bruises on caracasses. Department of Food Science Faculty of AgriScience.
Horbanczuk JO, Kawka M, Sacharczuk M, Cooper RG, Boruszewska K, Parada P, Jaszczak K. 2007. A search for sequence similarity between chicken (Gallus domesticus) and ostrich (Struthio camelus) microsatellite markers. Animal Science Papers and Reports 25, 283-288.
Horbanczuk JO, Sales J. 1998. Lipid and cholesterol content and fatty acid composition of meat obtained from ostriches reared on a commercial farm. Animal Science Papers and Reports 16, 51-55.
Horbanczuk JO, Tomasik C, Cooper RG. 2008. Ostrich farming in Poland - its history and current situation after accession to the European Union. Avian and Poultry Biology Reviews 1(2), 65-71.
Horbanczuk JO. 2000. Improvement of the technology of artificial incubation of ostrich eggs (Struthio camelus) with special references to biological aspects. In Polish, summary in English. Prace i Materiały Zootechniczne, Special Issue 10, 1-90.
Huffman RD. 2002. Current and future technologies for the decontamination of carcasses and fresh meat. Meat Science, 62, 285-294.
Hui YH, Nip WK, Rogers RW, Young OA. 2001. Meat Science and Applications. Marcel Dekker, Inc. New york.
Hwang IH, Thompson JM. 2001. The interation between pH and temperature decline early post-mortem on the calpain system and objective tenderness in electrically stimulated beef longissimus dorsi muscle. Meat Sci. 58, 167-174.
Kawka M, Horbanczuk JO, Sacharczuk M, Zieba G, Lukaszewicz M, Jaszczak K, Parada R. 2007. Genetic characteristics of the ostrich population using molecular methods. Poultry Science 86, 277-281.
Kokoska L, Polesny Z, Resa V, et al. Screening of some Siberian medicinal plants for antimicrobial activity. Journal of Ethanopharmacology 2002;82:51-3.
Komba EVG, Komba EM, Mkupasi AO, Mbyuzi S, Mshamu D, Luwumbra Z, Busagwe, Mzula A, 2012. Sanitary practices and occurrence of zoonotic conditions in cattle at slaughter in Morogoro Municipality, Tanzania: implications for public health. Tanzania J Health Res. 14 (2): DOI: http://dx.doi.org/10.4314/thrb.v14i2.6
Kosugi H, Kojima T, Kikugawa K. 1989. Thiobarbituric reactive substance from peroxide lipids. Lipids 24:873–881.
Krzywicki K. 1979. Assessment of relative content of myoglobin, oxymyoglobin and metmyoglo-bin at the surface of beef. Meat Sci. 3:1-10.
Krzywicki K. 1982. The determination of haem pigments in meat. Meat Sci. 7:29-36.
Lawrie RA, Ledward DA. 2006. Lawrie’s Meat Science, Seventh Edition. Woodhead Publishing Limited, Cambridge. Pp. 179-180.
Ledward DA. 1984. Haemoproteins in meat and meat products. In Developments in Food Pro- teins-3 (B.J.F. Hudson, ed.) pp. 33-75. Elsevier Applied Science Publishers, New York.
Mandenova I. 1987. Heracleum. In: Rechinger KH, editor. Flora Iranica, Umbelliferae, No, 162.; p:492-502.
Marks J, Stadelman W, Linton R, Schmieder H, Adams R. 1998. Tenderness analysis and consumer sensory evaluation of ostrich meat from different muscles and different againg times. J.Food Quality 21, 369-381.
Mellett FD. 1985. The ostrich as meat animal–anatomical and muscle characteristic [M.Sc.Thesis]. South African University of Stellenbosch. Available from: Univ. of Stellenbosch Library, B-TES-2310B. p.246.
Moreira MR, Ponce AG, Dell vella CE, Roura SI. 2005: Inhibitory parameters of essential oils to reduce a foodborne pathogen. LWT, 38: 565-570.
Moriera MR, Ponce AG, Del Valle CE, Roura S. 2007. Effects of clove and tea tree oils on Escherichai coli O157:H7 in blanching spinach and minced cooked beef. Journal of Food Processing and Preservation, 31, 379–391.
Natseba AI, Lwalinda E, Kakura CK, Muyonga JH. 2005. Effect of pre-freezing icing duration on quality changes in frozen Nile perch (Lates niloticus). Food Res Int. 38: 469-474.
Ohira T, Yamamoto O, Iida Y, Nakagawa Z-e. 2008. Antibacterial activity of ZnO powder with crystallographic orientation. Mater Sci: Mater Med;19:1407–12.
oil) on semi cooked coated chicken meat stored in vacuum packages at 4 °C:
Otremba MM, Dikerman ME, Boyle EAE. 1999. Refrigerated shelf life of vacuum-packaged, previously frozen ostrich meat. Meat Sci. 52, 279–283.
Oxford Biomedical Research Inc., 2011, FR40, Page 1 of 5
Paleari MA, Camisasca S, Beretta G, Renon P, Corsico P, Bertolo G, Crivelli G. 1998 Ostrich meat: physico-chemical characteristics and comparison with turkey and bovine meat. Meat Sci 48, 205–210.
Paleari MA, Corsico P, Beretta G. 1995. The ostrich: breeding, reproduction, slaughtering and nutritional value of the meat. Fleischwirtschaft 75, 1120-1123.
Pearson AM, Young RB. 1989. Post-mortem changes during conversion of muscle to meat. In: Food Science and Technology, Muscle and Meat Biochemistry. Eds. Schweigert, B.S. & Taylor, S.L., Academic Press, Inc., New York, USA. Pp. 391-425.
Polawska E, Marchewka J, Krzyzewski J, Bagnicka E, wojcik A. 2011. The ostrich meat – an updated review. I. Physical characteristics of ostrich meat, Animal Science 29, 1, 5-18.
Roots, Clive. 2006. Flightless Birds. Westport, CT: Greenwood Press. p. 26. ISBN 0-313-33545-1,.
Sales J, Horbanczuk JO, Dingle J, Coleman R, Sensik S. 1999. Carcase characteristics of emus (Dromaius novaehollandiae). British Poultry Science 40, 145-147.
Sales J, Horbanczuk JO. 1998. Ratite Meat. World’s Poultry Science Journal 54, 59-67.
Sales J, Mellett FD, Heydenrych HJ. 1996. Ultrastructural changes in ostrich muscle during post-mortem aging. S. Afr. J. Food. Sci. Nutr. 8, 23-25.
Sales J, Mellett FD. 1996. Post-mortem pH decline in different ostrich muscles. Meat Science 42, 235-238.
Sales J. 1994. Identification and improvement of quality characteristics of ostrich meat. Ph.D dissertation, University of Stellenbosch, South Africa
Sales J. 1996. Histological, biophysical, physical and chemical characteristics of different ostrich muscles. J. Sci. Food Agric. 70, 109-114.
Sales, J., Horbanczuk J.O., 1999. Cold-shortening in different ostrich muscles. Czech Journal of Animal Sciene .44, 273-275.
SAOBC (2005, May 9) The South African ostrich industry. Available from : http://www.saobc.co.za/modulesphp?name=News&file=articles&sid=19 . Accessed July 14, 2005.
SAOBC, (2005, May 20) Dominance of the industry by SA. Available from : http://www.saobc.co.za/modulesphp?name=News&file=articles&sid=22 . Accessed July 14, 2005.
South African Ostrich Business Chamber (SAOBC), 2007. General information on the ostrich industry.
South African Ostrich Business Chamber (SAOBC), in conjunction with the National Council of Societies for the Prevention of Cruelty to Animals (SPCA) and the ARC – Animal Nutrition and Animal Products Institute 2001. Code of Practice for the Transport, Handling and Slaughter of Ostriches.
Sutmoller P. 1997. Contamination of Animal Products: Prevention and Risks for Public Health. 16(2).
Thiollay JM. 2006.Severe decline of large birds in the Northern Sahel of West Africa: a long-term assessment. Bird Conservation International 16: 353-365.
Trent N, Ormel P, Garcia de Siles JL, Heinz G, James M. 2003. The state of meat production in developing countries: 2002. In: The state of the animals ΙΙ: 2003. Available from: http://files.hsus.org/web-files/PDF/soa_iichp12.pdf . Accessed July 27, 2006.
Walter JM, Soliah L, Dorsett D. 2000. Ground ostrich: a comparision with ground beef. Journal of the American Dietary Association 100, 244-245.
Wang G, Doyle MP. 1998. Survival of enterohemorrhagic Escherichia coli 0157:H7 in water. J Food Protect 61, 662-667.
Yoon K-Y, Byeon J-H, Park J-H, Hwang J. 2007. Susceptibility constants of Escherichia coli and Bacillus subtilis to silver and copper nanoparticles. International Biodeterioration & Biodegradation.;47:23-6.
Zhang L, Ding Y, Povey M, York D. 2008. ZnO nanofluids A potential antibacterial agent. Progress in Natural Science.;18(8):939-44.