پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح

word 2 MB 32243 75
1393 کارشناسی ارشد مهندسی مخابرات
قیمت قبل:۷۳,۷۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۳۴,۱۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد مهندسی برق-مخابرات گرایش موج

    چکیده

    در این پایان­نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به وسیله بهینه ­سازی[1] تابع هزینه[2] با کمک گرفتن از روش تنظیم سطح[3] بررسی و نتایج شبیه­سازی ارائه شده است. در این روش با معرفی شکل مناسبی از سرعت تغییر شکل[4] تابع و اعمال آن در معادله همیلتون-ژاکوبی[5] و حل این معادله و تکرار این روند توانستیم به شکل و موقعیت اجسام دست بیابیم. در روند پردازش برای جلوگیری از قرار گرفتن تابع هزینه در کمینه محلی[6] از جهش فرکانسی[7] استفاده کردیم. روش­های برپایه روش تنظیم سطح دو ویژگی مهم دارند. یکی عدم نیاز به اطلاعات اولیه از اجسام و محیط اطراف و دیگری قابلیت شناسایی چند جسم در یک محیط محاسباتی[8] است. نتایج نشان از شناسایی قابل قبول شکل اجسام فلزی و موقعیت آنها دارد.

     

    کلید واژه: بهینه­سازی، تابع هزینه، روش تنظیم سطح، جهش فرکانسی، معادله همیلتون-ژاکوبی­

    فصل 1-مقدمه

     

    1-1-معرفی

    1-1-1- مسائل مستقیم و معکوس

     

    تقریباً هر مساله­ای که در آن فرض و حکم وجود داشته باشد می­توان با جابجایی فرض و حکم تبدیل به مساله­ی جدیدی کرد. در این حالت مساله اول را مستقیم و دومی را معکوس می­نامیم. به عنوان مثال اگر از پشت پنجره اتاق خود به بیرون بنگریم و مشاهده کنیم که باران در حال باریدن است از خود می­پرسیم علت این بارندگی چیست؟ جواب بدیهی است؛ ابرهای باران­زایی که در آسمان هست دلیل بارش است. اما مساله معکوس چگونه بیان می­شود؟ اکنون آسمان ابری است. در این حالت آیا بارش خواهیم داشت؟ به­سادگی قابل مشاهده است که مساله دومی تشخیص سخت­تری دارد و حل آن نیازمند داشتن اطلاعات بیشتری است. درعین­حال جواب این سوال بسیار پرکاربردتر و هیجان­انگیزتر است. می­توان سوال معکوس را سخت­تر و پرکاربردتر نیز مطرح کرد: آیا دو روز بعد  بارش وجود خواهد داشت؟ تقریباً هیچ شخصی را نمی­توان سراغ داشت که جواب این سوال برای او مهم نباشد. در بسیاری از موارد جواب این سوال با درآمد مالی افراد ارتباط مستقیم دارد. به عنوان مثال کشاورزان و فعالان در زمینه حمل و نقل زمینی و دریایی و هوایی بررسی پیش­بینی وضع هوا را در متن برنامه روزانه و هفتگی خود قرار می­دهند. بنابراین می­بینیم که مساله معکوس در این مورد بسیار پرکاربردتر است. در اکثر موارد یافتن پاسخ مساله معکوس دشوارتر است. ولی به­قدری پرکاربرد است که به صورت جدی در دستور کار محققان قرار می­گیرد.

     

    1-1-2-مسائل خوش رفتار و بدرفتار

    به طور کلی هر مساله ای که سه ویژگی زیر را داشته باشد خوش رفتار[1] نامیده می شود:

    1. مساله دارای جواب باشد(وجود[2])

    2. حداکثر یک جواب برای مساله وجود داشته باشد(یکتایی[3])

    3. جواب به طور پیوسته با تغییر داده تغییر کند(پایداری[4])

    تعریف ریاضی سه مورد بالا در مورد تابع خوش رفتار به این قرار است:

     تعریف: فرض کنیم  و   فضاهای نرمال باشند و  یک نگاشت(خطی یا غیر خطی) باشد به طوری که داشته باشیم . معادله­ی   در صورتی خوش رفتار است که سه ویژگی زیر را داشته باشد:

    1. به ازای هر  حداقل یک  وجود داشته باشد به طوری که  (وجود)

    2. به ازای هر حداکثر یک  وجود داشته باشد به طوری که  (یکتایی)

    3. به ازای هر دنباله­ی   اگر با  ،  در آن صورت  (پایداری)

    هر مساله­ای که خوش­رفتار نباشد(حداقل یکی از سه ویژگی بالا را نداشته باشد) بدرفتار[5] نامیده می­شود.

    مهمترین دغدغه در حل مسائل معکوس مورد سوم یا همان مساله پایداری است. در همین مثال حرکت ابرها و بارش باران که در بخش اول بیان شد، فرض کنیم که با مشاهده نقشه­های هواشناسی و مخابره کشورهای اطراف به این نتیجه برسیم که مثلاً به علت عبور سامانه ابری از غرب به شرق، سه روز دیگر در تهران بارندگی خواهیم داشت، در این حالت وزش بادی از شمال به جنوب که پیش­بینی آن صورت نگرفته است و یا این­که غیر قابل پیش­بینی است و جابجایی ابرها به شهر دیگری مانند اصفهان نتیجه­ای که دربر خواهد داشت بارش باران در این شهر است. در این صورت تغییر کوچک در داده ورودی منجر به تغییر اساسی در خروجی شده است. بنابراین در حل مسائل معکوس باید به پایداری یا پایدارسازی  مساله توجه ویژه داشته باشیم.

    1-2-مسائل معکوس در مغناطیس

    در حوزه الکترومغناطیس نیز می­توان مسائل مستقیم و معکوس را متصور بود. اغلب در الکترومغناطیس به دلیل کاربرد بسیار گسترده، مسائل معکوس در حوزه پراکندگی بررسی و طبقه­بندی می­شوند. به این صورت که در مساله مستقیم میدانی را به محیطی می­تابانیم. به طوری که جنس و موقعیت جسم درون محیط برای ما مشخص است. در این صورت محاسبه میدان پراکندگی[6] مطلوب مساله است. اما در حالت معکوس میدانی را با دامنه و فاز مشخص به محیطی می­تابانیم و میدان­های پراکنده شده را جمع­آوری می­کنیم. در این صورت مطلوب ما شناسایی جنس و موقعیت پراکنده کننده­های داخل محیط است. بیایید سه مورد بدرفتاری را درمورد مساله معکوس بررسی کنیم. با این فرض که می­دانیم جنس جسم پراکنده کننده فلز است و ما به دنبال موقعیت آن هستیم.

    وجود جواب: ممکن است میدانی که آنتن گیرنده دریافت می­کند به­قدری تغییر کرده باشد که مقداری که نشان می­دهد ناشی از هیچ نوع جسم پراکنده کننده­ی فلزی نباشد.

    یکتایی جواب: در صورتی که مشاهدات محدود باشد، مثلاً تعداد آنتن گیرنده کم باشد یا به طور 360درجه نتوان میدان­های برگشتی و عبوری را در حالت دوبعدی دریافت کرد، در این حالت ممکن است بازهم به علت دریافت داده­های نویزی یا ناصحیح و البته محدود به جوابی برسیم که ناشی از دو یا چند نوع جسم است.  

    ناپایداری: فرض کنید که میدانی که یک آنتن گیرنده دریافت می­کند برابر یا نزدیک صفر باشد و میدان بقیه نقاط تغییر اندازه پیوسته و آرام حول مقدار 10ولت­برمتر داشته باشند. به عنوان مثال دلیل این باشد که دو موج با دامنه نزدیک به هم و اختلاف فاز 180درجه قبل از برخورد به آنتن گیرنده برهم اثر کرده و اثر همدیگر را در موقعیت آن آنتن خنثی کرده باشند. در این صورت با اندکی جابجایی آنتن به اختلاف قابل توجه می­رسیم. این حالت نمونه­ای از ناپایداری در حوزه دریافت عملی آن است.

    1-3-مشکلات حل مسائل پراکندگی معکوس

    یکی از مشکلات اساسی در این مسائل، غیر یکتا بودن آنهاست. مثلاً میدان­های محوشونده ناشی از محیط با تلفات و یا قسمت­های با ابعاد بسیار کوچک، قابل شناسایی نخواهد بود. مشکلات دیگری را می­توان نام برد از جمله:

    1. از دست دادن داده: به علت محدود بودن فضا و تأثیر امواج پراکنده شده بر هم، یا اطلاعات تکراری در اندازه­گیری داده

    2. داده­ی نویزی: داده­ی گرفته شده در آنتن گیرنده آغشته به نویز تصادفی خواهد بود.

    3. داده­ی غیرقابل مشاهده: یعنی اینکه حل مسئله­ی بهینه­سازی، منجر به اطلاعات غیر فیزیکی می­شود. به عبارت دیگر اطلاعاتی که از طریق مدل مستقیم قابل مدل­سازی نباشد.

    4. روش غیر دقیق: روش های بهینه سازی ممکن است منجر به ناپایداری شود.

    1-4-کاربردهای پراکندگی و پراکندگی معکوس

    پراکندگی امواج صوتی و مغناطیسی نقش اساسی در علوم کاربردی ایفا می کند. پاره­ای ازموارد استفاده­ی آن به قرار زیر است:

    1. عکس­برداری از بدن بیماران برای مصارف پزشکی: مانند استفاده از امواج مغناطیسی برای تشخیص سرطان مغز استخوان در افراد

    2. عکس­برداری زیر سطحی: برای کاربردهایی چون مین­زدایی، اکتشاف نفت، تحقیقات باستان شناسی و...

    3. کاربردهای راداری: شناسایی تعداد، شکل و ابعاد اجسام متحرک همچون هواپیما، کشتی و...

    4. انجام تست­های غیر مخرب مانند تشخیص ترک­خوردگی داخل اجسام، تشخیص حضور مواد خطرناک مثلاٌ قابل احتراق در داخل اجسام و...

    1-5-روش های کلی حل مسائل معکوس

    بسته به نیازی که در حل مسئله معکوس وجود دارد می­توان صورت سوال را تنظیم کرد.  مثلاً در تعیین میزان فلز به کار رفته داخل یک بلوک بتونی قطعاً جنس برای ما مهم نیست و چیزی که اهمیت دارد شکل و موقعیت فلزات داخل بتون است. یا در تشخیص ترکیدگی لوله در آزمایش­های غیر مخرب فقط شکل داخلی برای ما اهمیت دارد که ببینیم آیا ترکی وجود دارد یا خیر.

     

    1-5-1-روش های بازسازی کیفی

    همانطور که از اسمش بر می­آید با عدد و رقم کاری ندارد و کیفیت جسم را مشخص می­کند. یعنی موقعیت و شکل کلی اجسام را مشخص می­کند. روش­هایی مانند روش نمونه­برداری خطی[7]، روش تنظیم سطح، معکوس­سازی زمانی[8] و... از جمله این روش­ها هستند که فرایند آنها شناسایی موقعیت و شکل کلی اجسام است و در دسته روشهای کیفی[9] شناسایی جسم قرار می­گیرند. 

     

    1-5-2-روش های بازسازی کمی

    روش بازسازی کمی جنس جسم را مشخص می­کند. پارامترهایی از قبیل  به کمک این­دسته از روش­ها شناسایی می­شوند. از جمله مهمترین روش­های پراکندگی معکوس[10] که در این شاخه جای می­گیرند روش­های برمبنای بهینه­سازی است. به این شکل که تابعی تعریف می­شود که بهینه کردن آن منجر به شناسایی مقادیر   در محیط مطالعه می­شوند. روش­های متنوعی در زمینه بهینه­سازی وجود دارد. از جمله می­توان به الگوریتم ژنتیک[11]، روش تکامل تفاضلی[12]، روش هجوم ذرات[13] و جست­وجوهای هارمونی اشاره کرد.

    Abstract

    In this thesis, we presented a shape reconstruction algorithm based on Levelset theory. For this purpose we used a form of deformation velocity that negative the derivative of the cost function with respect to evolution time. The cost function is absolute of the mismatch between the measured field and calculated field. With this deformation velocity and take it in the Hamilton-jacobi equation and in a iterative algorithm, we can reconstruct the shape of a two dimensional conducting cylinder(s). frequency hopping technic is used to avoid the cost function fall in local minima. Simulations show good reconstruction results in different positions and shapes.

     

    Key Words: Levelset theory, Deformation velocity, Cost function, Hamilton-jacobi equation, frequency hopping  

  • فهرست:

    فهرست شکل‌‌ها ‌ج

    فصل 1-    مقدمه... 1

    1-1-    معرفی.... 1

    1-1-1-     مسائل مستقیم و معکوس.... 1

    1-1-2-     مسائل خوش رفتار و بدرفتار 1

    1-2-    مسائل معکوس در مغناطیس.... 2

    1-3-    مشکلات حل مسائل پراکندگی معکوس.... 3

    1-4-    کاربردهای پراکندگی و پراکندگی معکوس.... 4

    1-5-    روش های کلی حل مسائل معکوس.... 4

    1-5-1-     روش های بازسازی کیفی.. 4

    1-5-2-     روش های بازسازی کمی.. 5

    فصل 2-   روش های کمی و کیفی پراکندگی معکوس.... 7

    2-1-    فرم کلی یک مسئله پراکندگی معکوس.... 7

    2-2-    روش های پراکندگی معکوس.... 9

    2-2-1-     تقریب برن.. 9

    2-2-2-     روش تکرار برن.. 10

    2-2-3-     روش بهینه سازی.. 10

    2-2-4-     روش نمونه برداری خطی.. 11

    2-2-5-     روش تنظیم سطح.. 11

    2-2-6-      سایر روشها. 12

    فصل 3-   تئوری روش تنظیم سطح و پیاده سازی آن جهت شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دوبعدی برای مد انتشاری TM... 13

    3-1-    تئوری..... 13

    3-1-1-     تابع علامت فاصله. 13

    3-1-2-     معادله همیلتون-ژاکوبی.. 16

    3-1-2-1-  حل معادله همیلتون-ژاکوبی.. 18

    3-1-2-2-  شرط پایداری............ 19

    3-1-2-3-  شرایط مرزی محیط محاسبه. 20

    3-2-    پیاده سازی روش تنظیم سطح در شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دوبعدی.. 20

    3-2-1-     تعیین مقادیر مناسب سرعت تغییر شکل یا همان ضریب معادله همیلتون-ژاکوبی.. 22

    3-2-2-     الگوریتم شناسایی موقعیت و شکل جسم فلزی با کمک گرفتن از روش تنظیم سطح.. 24

    3-2-2-1-  روش مربعات پیش رونده 26

    فصل 4-   نتایج شبیه سازی.. 29

    4-1-    دیاگرام کلی روند شناسایی شکل و موقعیت جسم فلزی دوبعدی به کمک روش تنظیم سطح.. 30

    4-1-1-     شناسایی استوانه با سطح مقطع مربع.. 32

    4-1-2-     شناسایی استوانه با سطح مقطع مستطیل.. 34

    4-1-3-     شناسایی استوانه با سطح مقطع مثلث... 36

    4-1-4-     شناسایی استوانه دایروی؛ حدس اولیه خارج از مرکز جسم.. 38

    4-1-5-     شناسایی استوانه دایروی؛ حدس اولیه دور از جسم.. 40

    4-1-6-      شناسایی دو استوانه فلزی دایروی.. 41

    4-1-7-     شناسایی دو استوانه فلزی مربعی.. 43

    4-1-8-     شناسایی چهار استوانه فلزی.. 45

    فصل 5-   نتیجه گیری و کارهای آینده. 49

    5-1-    نتیجه گیری.. 49

    5-2-    کارهای آینده 50

    پیوست........... 51

    روش ممان برای محاسبه میدان ناشی از جسم فلزی در دو بعد(مدTM) 51

    مرجع ها......... 57

    واژه نامه فارسی به انگلیسی.. 59

    واژه نامه انگلیسی به فارسی.. 60

     

     

    منبع:

     

    [[1]]  Y. M. Wang and W. C. Chew “An iterative solution of two­­­­­­­­ dimensional      electromagnetic inverse scattering problem. Int. J. Imaging Syst. Technol. Vol. 1. no. 1. pp. 100-108. 1989.

    [2]  A.Semnani and I. T. Rekanos and M. Kamyab and T. G. Papadopoulos “Two-     dimensional microwave imaging based on hybrid scatterer representation and differential evolution” IEEE Transactions on Antennas and Propagation, vol. 58, no. 10, pp 3289-3298, July. 2010.

    [3]  D. Colton, H. Haddar and M. Piana, “The linear sampling method in inverse electromagnetic scattering theory,” Inverse Problems, vol. 19, pp. 105–137, 2003.

    [4]  M. R. Hajihashemi and M. El-Shenawee, “Shape Reconstruction Using the Levelset Method for Microwave Applications,” IEEE Antennas and wireless propagation letters, vol. 7, pp. 92-96, 2008.

    [5]  Krishna Agarwal and Xudong Chen, “Applicability of MUSIC-Type Imaging in Two-Dimensional Electromagnetic Inverse Problems,” IEEE Transaction On Antennas and Propagation, vol. 56, no. 10, October 2008.

    [6]  J. C. Curlander and R. N. McDonough, Synthetic aperture radar: systems and signal processing, Wiley Press, 1991.

    [7]  A. T. Vouldis, C. N. Kechribaris, T. A. Maniatis, K. S Nikita and N. K. Uzunoglu, “Investigating the enhancement of three-dimensional diffraction tomography by using multiple illumination planes,” Journal of Optical Society of America, vol. 22, issue 7, pp. 1251-1262, July 2005.

    [8]  A. Roger, “Newton-Kantorovitch Algorithm Applied to an Electromagnetic Inverse Problem,” IEEE Transactions on Antennas and Propagation, vol. 29, no. 2, pp. 232 – 238, March 1981.

    [9]  P. Kosmas and C. Rappaport, “Use of the FDTD method for time reversal:  Application to microwave   breast cancer detection,” in Proc. SPIE Computer  Imaging, vol. 5299, San Jose, CA, Jan. 2004, pp. 1–9.

    [10]  S. Osher and J. A. Sethian, “Fronts propagating with curvature-dependant speed:        algorithms based on Hamilton–Jacobi formulations,” J. Computational. Phys., vol.     79, pp. 12–49, 1988.

     [11] Stanley J. Osher and Ronald P. Fedkiw, Level Set Methods and Dynamic Implicit     Surfaces, Springer-Verlag 2003.

    [12]  Ralph Ferrayé, Jean-Yves Dauvignac, and Christian Pichot, “An Inverse Scattering Method Based on Contour Deformations by Means of a Level Set Method Using Frequency Hopping Technique,” IEEE Transactions On Antennas and Propagation, Vol. 51, No. 5, May 2003.

    [13]  J. A. Sethian, Level Set Methods and Fast Marching Methods, Cambridge University   Press, 1999.

    [14] M. R. Hajihashemi and M. El-Shenawee, “TE versus TM for the Shape      Reconstruction of 2-D PEC Targets Using the Level-Set Algorithm,” IEEE Trans. on      Geo. and Rem. Sen. , vol. 48, no. 3, pp. 1159-1168, March 2010.

    [15]  R. F. Harrington, Field Computation by Moment Method, IEEE Press, 1993.

    [16]  A. Roger, “Reciprocity theorem applied to the computation of functional derivatives    of the scattering matrix,” Electro-Magnetics, vol. 2, no. 1, pp. 69–83, 1982.

    [17]  Carsten Maple, “Geometric Design and Space Planning Using the Marching squares    and Marching cubes Algorithms,” Proc. of International conference on Geometric      Modeling and Graphics, pp. 90-95, July 2003.

    [18]  Walton C. Gibson, The Method of Moments in Electromagnetics, Chapman &           Hall/CRC Press, 2007.


موضوع پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, نمونه پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, جستجوی پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, فایل Word پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, دانلود پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, فایل PDF پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, تحقیق در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, مقاله در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, پروژه در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, پروپوزال در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, تز دکترا در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, پروژه درباره پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, گزارش سمینار در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح, رساله دکترا در مورد پایان نامه شناسایی موقعیت و شکل اجسام فلزی دو بعدی به کمک روش تنظیم سطح

پايان نامه مقطع کارشناسي رشته مهندسي مخابرات -1 مقدمه رادار يک سيستم الکترومغناطيسي است که کاربردهاي مختلف مي تواند داشته باشد اما مهم ترين مزيت رادار توانايي آن در محاسبه مسافت مي باشد در ا

پايان نامه جهت اخذ درجه کارشناسي مهندسي مکانيک در گرايش طراحي جامدات   تابستان 86 مقدّمه : در15ژانويه1919، در خيابان تجاري بوستون واقعه اي وحشتناک رخ داد. مخزن بزرگي با27 متر قطر و

پایان نامه‌ی دوره‌ی کارشناسی ارشد در رشته‌ی مهندسی برق (میدان) چکیده تحلیل، شبیه سازی و ساخت آنتن میکرواستریپ بهینه شده یا رولایه متامتریال و استفاده از الگوریتم بهینه سازی تجمع ذرات (PSO) آنتن های میکرواستریپ به دلیل ویژگی منحصر به فردی مانند هزینه ساخت مناسب و وزن کم دارند، به ویژه در سیستم های بی سیم بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از معایب این آنتن بهره نامناسب آن است. ...

پایان نامه­ ی کارشناسی ارشد در رشته­ ی مهندسی عمران گرایش خاک و پی در این تحقیق ظرفیت باربری گروه شمع‌های مخروطی و گروه شمع‌های استوانه‌ای با حجم یکسان محاسبه شده و مورد مقایسه قرار می‌گیرند. با توجه به کم بودن بررسی‌های عددی و مدلسازی‌ها توسط نرم افزار برای شمع‌های مخروطی نسبت به آزمایش‌های آزمایشگاهی در این زمینه، در این تحقیق مدلسازی گروه شمع‌ها توسط نرم‌افزار سه بعدی2012 ...

فصل اول 1-1-مقدمه: سیالات رایج نظیر آب، روغن ها و اتیلن گلیکول که معمولاً به عنوان واسط انتقال حرارت مورد استفاده قرار می گیرند، توانایی محدودی از لحاظ خواص حرارتی دارند که اولین مانع برای فشرده کردن و بالا بردن راندمان مبدلهای حرارتی می باشد .یکی از روش های بهبود انتقال حرارت افزودن ذرات به سیال است .این روش در مورد سیالاتی که از ذرات با اندازه میلیمتر یا میکرومتر استفاده می ...

چکیده در سال­های اخیر، پیشرفت­های گسترده­ای در زمینه­ی سنسورهای تصویر و سیستم­های تصویربرداری دیجیتال صورت گرفته­است، اما هنوز محدودیت­های تئوری و عملی بر روی وضوح تصاویر گرفته شده با این دوربین­ها اثر می­گذارد. تکنیک­های فراتفکیک­پذیری (سوپر رزولوشن) به منظور غلبه بر این محدودیت­ها در سال­های اخیر گسترش یافته­اند. این تکنیک­ها با استفاده از یک و یا چند تصویر کم وضوح، تصویری با ...

پایان­نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر (M.Sc) چکیده: امروزه کنترل خودکار در سیستم های حمل و نقل به طور گسترده ای به کار می رود. دلایل متعددی برای بکارگیری این روش وجود دارد که اهم آن عبارتند از کاهش هزینه، قابلیت سبک تر ساختن وسایل، امنیت بیشتر سرنشینان و یا دور از خطر ماندن آنها. دو مورد آخر در سیستم هایی که قابلیت پرواز دارند بیشتر به چشم می خورد. در این پایان نامه یک ...

پایان نامه کارشناسی ارشد دررشته مهندسی مکانیک (گرایش طراحی کاربردی) چکیده بررسی زوال ورق های غیرایزوتروپیک TWB تحت فرآیند هیدرو فرمینگ دراین تحقیق شکل پذیری و زوال TWB ها دردوگروه همجنس وغیرهمجنس بررسی شده است. درطی تحقیق ازچهارفلزمختلف آلیاژهای آلومینیوم 6111-T4، 5083-H18، 5083-O وفولاد دوفازی DP590 وازدو تست کشش کروی وتست کشش ساده تک محوره استفاده شده است. سپس روش نوین شکل دهی ...

پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک چکیده ما در این پایان­نامه، برای اولین بار از نانو نوار گرافن به عنوان لایه­­ی فعال یک سلول خورشیدی استفاده نموده­ایم. برای شبیه­سازی این سلول از روش تابع گرین غیرتعادلی در فضای مود بهره برده و­ محاسبه­ی اثر درهمکنش­های الکترون-فوتون به وسیله­ی تقریب خود-سامان­ده بورن صورت گرفته ­است. برای بالا بردن سرعت شبیه­سازی، پروفایل ...

پایان نامه دریافت درجه کارشناسی ارشد ( M.S ) گرایش برق قدرت چکیده با گسترش روزافزون مصرف انرژی در جهان، توسعه شبکه های قدرت امری ضروریست. اما ایجاد خطوط انتقال جدید، مستلزم صرف زمان وهزینه های گزاف بوده ولذا درصورت امکان استفاده ازهمان خطوط با ظرفیت انتقال بالاتر بسیار مقرون به صرفه می باشد. امروزه سیستم شبکه های قدرت با مشکلاتی از قبیل ناپایداری ولتاژ با ریسک بالا و تلفات توان ...

ثبت سفارش