پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات

word 1 MB 32118 67
1393 کارشناسی ارشد مهندسی برق
قیمت قبل:۷۲,۲۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۳۳,۱۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته برق

    گرایش قدرت

    چکیده :

    تولید انرژی الکتریکی برای سیستم‌‌های قدرت با هدف کمینه‌سازی کل هزینه تولیدی برای واحدهای فعال موجود در شبکه قدرت، از مهمترین مباحث برای سیستم­های مدرن امروزی است. به بیانی دیگر هدف از توزیع اقتصادی بار، برنامه­ریزی بهینه و مناسب برای واحدهای تولیدی با در نظر گرفتن عوامل و محدودیت­های غیر خطی موجود در شبکه قدرت و واحد­های تولیدی می­باشد. در این پایان نامه مساله توزیع اقتصادی بار با در نظر گرفتن محدودیت­های غیر خطی از جمله تلفات شبکه انتقال، معادله توازن تولید و مصرف در سیستم، حدود تولید و نرخ­های افزایشی و کاهشی به یک مساله بهینه‌سازی تبدیل شده و در نهایت با روش الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات به حل آن پرداخته است. از دو روش ضریب لاگرانژ و الگوریتم ژنتیک برای مقایسه استفاده نموده است. الگوریتم ژنتیک به جای کار کردن روی یک جواب بهینه، روی چند جواب که آن را جمعیت می­نامند، کار می‌کند. در الگوریتم ژنتیک هر عضو از جمعیت وابسته به اعضای دیگر نیست و مستقلاً تکامل می­یابد. الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات، یک الگوریتم جستجوی اجتماعی است. از روی رفتار اجتماعی دسته­های پرندگان مدل شده است در این الگوریتم، ذرات در فضای جستجو جاری می‌شوند، تغییر مکان ذرات در فضای جستجو تحت تأثیر تجربه دانش خودشان و همسایگانشان است. ذرات از هم می‌آموزند و بر مبنای دانش بدست آمده به سمت بهترین همسایگان خود می­روند. الگوریتم‌‌های پیشنهادی بر روی سیستم 26 باسه اعمال می­شود و نتایج بدست آمده با دو الگوریتم ذکر شده، مقایسه شده است. در نتیجه خصوصیات و مزایای واقعی این روش مشخص‌تر می­گردد. هم چنین نتایج شبیه سازی نشان می­دهد که روش الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات یک روش سریع با دقت قابل قبول می­باشد.

    واژه‌‌های کلیدی: توزیع اقتصادی بار، تلفات خط، ضریب لاگرانژ، الگوریتم ژنتیک، الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات(PSO)

    -1 بهینه­سازی

    بهینه‌سازی فرآیندی است که برای بهتر کردن چیزی دنبال می­شود. فکر، ایده و یا طراحی که به وسیله یک دانشمند و یا یک مهندس مطرح می­شود، طی روال بهینه‌سازی بهتر می­شود. در هنگام بهینه‌سازی، شرایط اولیه با روش­های مختلف مورد بررسی قرار می­گیرد و اطلاعات به دست آمده، برای بهبود بخشیدن به یک فکر یا روش مورد استفاده قرار می­گیرند. بهینه‌سازی ابزاری ریاضی است که برای یافتن پاسخ بسیاری از پرسش­ها در خصوص چگونگی راه حل مسایل مختلف به کار می‌رود.

    در بهینه­سازی از یافتن بهترین جواب برای یک مساله صحبت به میان می­آید. لفظ بهترین به طور ضمنی یبان می­کند که بیش از یک جواب برای مساله مورد نظر وجود دارد که البته دارای ارزش یکسانی نیستند. تعریف بهترین جواب، به مساله مورد بررسی، روش حل و هم چنین میزان خطای مجاز وابسته است. بنابراین نحوه فرمول بندی مساله نیز بر چگونگی تعریف بهترین جواب تأثیر مستقیم دارد. برخی از مسایل جواب­های مشخصی دارند: بهترین بازیکن یک رشته ورزشی، طولانی­ترین روز سال و پاسخ یک معادله دیفرانسیل معمولی درجه اول از جمله مثال­هایی هستند که می‌توان از آن‌ها به عنوان مسایل ساده نام برد. در مقابل، برخی از مسایل دارای جواب­های بیشینه[1] یا کمینه[2] متعدد هستند که به نام نقاط بهینه یا اکسترمم[3] شناخته می­شوند، و به احتمال بهترین جواب یک مفهوم نسبی خواهد بود. کمترین هزینه تولید نیروگاه، کمترین تلفات خط انتقال و بهترین تولید توان یک نیروگاه از مثال­هایی هستند که می‌توان برای این گونه مسایل نام برد.

    بهینه­سازی، تغییر دادن ورودی­ها و خصوصیات یک دستگاه، فرآیند ریاضی و یا آزمایشی تجربی است به نحوی که بهترین خروجی یا نتیجه به دست بیاید (شکل 1-1 ).ورودی­ها متغیرهای فرآیند یا تابع مورد بررسی هستند که به نام­های تابع هدف[4]، تابع هزینه[5] و یا تابع برازندگی[6] نامیده می­شود. خروجی نیز به صورت هزینه، سود و یا برازندگی تعریف می­شود. در این نوشتار نیز، مطابق با بسیاری از نوشتارهای مرتبط با موضوع، تمام مسایل بهینه­سازی به صورت کمینه­سازی مقدار یک تابع هزینه در نظر گرفته شده­اند. به راحتی می­توان نشان داد که هر نوع مساله بهینه‌سازی را می­توان در قالب یک مساله کمینه­سازی تعریف نمود [7]. در بهینه­سازی ورودی­ها یا متغیر­ها به نحوی تغییر داده می­شوند که خروجی مطلوب بدست آید.

    شکل (1-1) فرآیند تابعی که بهینه‌سازی می‌شود.

     

    1-2 توزیع اقتصادی بار[7]

    توزیع اقتصادی بار هدفش (ELD)کم کردن هزینه تولید یک واحد تولیدی است. به طوری که تلفات کاهش پیدا کند و بهترین تولید توان حقیقی (اکتیو )[8] را داشته باشد.

     

    1-3 تولید کننده یا ژنراتور

    نیروگاه برق ( که با نام کارخانه برق هم شناخته می‌شود) مجموعه­ای از تأسیسات صنعتی است که از آن برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می­شود. وظیفه اصلی یک نیروگاه تبدیل انرژی از دیگر شکل­های آن مانند انرژی شیمیایی، انرژی هسته­ای، انرژی پتانسیل گرانشی و... به انرژی الکتریکی است. وظیفه اصلی در تقریباً همه نیروگاه­ها بر عهده مولد یا ژنراتور است. در یک نیروگاه برای تأمین قدرت مورد نیاز چندین ژنراتور به طور موازی به شبکه قدرت متصل هستند. آنها به یک نقطه مشترک که شین[9] نامیده می­شود وصل می­گردند. ژنراتور ماشینی دوار است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می­کند. این ماشین از طریق القای الکترومغناطیسی انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می­نماید. انرژی مورد نیاز برای چرخاندن یک ژنراتور از راه­های مختلفی تأمین می‌شود و غالباً به منظور ایجاد حداکثر راندمان و حداقل نمودن هزینه­ها و هم چنین میزان دسترسی به منابع مختلف انرژی در آن منطقه و دانش فنی گروه سازنده بستگی دارد. منبع تامین کننده انرژی مکانیکی ممکن است توربین بخار، توربین آبی، توربین بادی و یا یک موتور احتراق داخلی باشد.

     

    1-4 بیان مساله توزیع اقتصادی بار

    توزیع اقتصادی بار(ED) یکی از مسائل مهم در تولید و برنامه‌ریزی سیستم­های قدرت است. هدف اولیه مساله ED، مشخص کردن ترکیب بهینه خروجی توان واحد­های تولیدی است به نحوی که به تقاضای بار مورد نیاز با کمترین هزینه اجرایی و با رعایت محدودیت­های تساوی و نامساوی سیستم پاسخ داده شود. در مساله توزیع اقتصادی بار متداول، توابع هزینه هر ژنراتور به طور تقریبی با یک معادله درجه دو ساده معادل سازی می­شود. سپس این مساله با استفاده از روش­های بهینه­سازی مختلف حل می­شود. در این روش­ها برای پیاده سازی مساله از فرضیات متفاوتی استفاده می­شود.

     

    1-4-1 هدف توزیع اقتصادی بار

    هدف از توزیع اقتصادی بار، تخصیص تقاضا بین واحدهای مشارکت کننده و از پیش تعیین شده با شرط حداقل نمودن هزینه سوخت و تامین ذخیره چرخان می­باشد. بهره‌برداری اقتصادی برای یک سیستم قدرت از نظر برگشت سود سرمایه گذاری انجام شده بسیار مهم بوده و نرخ­های تعیین شده به وسیله ارگان­های دولتی و اهمیت صرفه جویی در سوخت، شرکت­های برق را جهت حصول حداکثر بازدهی ممکن، تحت فشار قرار می­دهد. توزیع اقتصادی بار برای هر شرایط بار پیش‌بینی شده، توان خروجی هر نیروگاه و نیز هر واحد مولد در داخل یک نیروگاه را تعیین می­کند، بطوری که هزینه کلی سوخت مورد نیاز برای تامین بار سیستم را حداقل نماید. عوامل موثر دیگر بر تولید توان با کمترین هزینه عبارتند از: بازده کار ژنراتور­ها، هزینه سوخت و تلفات انتقال می‌باشد.

    تولید کنند توان با بهترین بازده در سیستم، حداقل هزینه را تضمین نمی­کند، زیرا امکان دارد که این تولید کننده توان در جایی قرار گرفته باشد که هزینه سوخت زیاد است. همچنین، اگر فاصله نیروگاه از مراکز بار زیاد باشد، تلفات انتقال می­تواند به طور چشم­گیری زیاد شود و از اینرو امکان دارد که تولید نیروگاه غیر اقتصادی گردد.

    معمولا ورودی نیروگاه حرارتی بر حسب Btu/h و خروجی آن بر حسب MW مگاوات بیان می­شود. منحنی ساده شده ورودی – خروجی یک واحد حرارتی که منحنی نرخ حرارتی نامیده می­شود در نمودار 1-1(الف) نشان داده شده است. اگر مختصات منحنی نرخ حرارتی از Btu/h به $/h تبدیل شود، منحنی هزینه سوخت بدست می‌آید که در نمودار1-1(ب)نشان داده شده است.

    نمودار 1-1 منحنی‌‌های نرخ حرارتی و هزینه سوخت

    (تصاویر و نمودار در فایل اصلی موجود است)

     

    در اکثر موارد هزینه سوخت واحد تولیدی را به صورت زیر با تابع درجه دوم بر حسب توان حقیقی تولید شده آن واحد تولیدی نمایش می­دهند

     

                                                                                                 

     

    همچنین می­توان با رسم مشتق منحنی هزینه سوخت بر حسب توان حقیقی مشخصه زیر را بدست آورد که این منحنی هزینه سوخت افزایشی نامیده می­شود و در نمودار 1-2 نشان داده شده است.

     

                                                          

    (تصاویر و نمودار در فایل اصلی موجود است)

                                                  

     

    نمودار1 -2 منحنی هزینه سوخت افزایشی

    1-4-2 توزیع اقتصادی بار بدون در نظر گرفتن تلفات و محدودیت­های واحد‌‌های تولیدی

    راحت­ترین و ساده­ترین نوع مساله توزیع اقتصادی بار حالتی است که تلفات خطوط انتقال در نظر گرفته نشود، یعنی تلفات خط برابر صفر شود. این مدل فرض می‌کند که سیستم فقط دارای یک شین بوده و تمامی واحد­های تولیدی و بار‌ها به این شین متصل هستند.(مانند شکل 1-2)

    (تصاویر در فایل اصلی موجود است)

     

    در این حالت از تلفات چشم­پوشی شده است در نتیجه تقاضای کل (PD) با مجموع تولید تمامی واحد­های تولیدی برابر است. فرض می­شود که تابع هزینه (Ci) هر یک از نیروگاه‌ها معلوم باشد. مساله مورد نظر بدست آوردن تولید توان حقیقی هر یک از نیروگاه‌ها به نحوی است که هزینه تولید کل که با معادله زیر تعریف شده است

    Abstract

    Electrical power generation systems with the aim of minimizing the total cost of power generation units in the power network, is an important issue for modern systems. In other word, the purpose of economic load dispatching, optimum plan for generating units considering of non-linear constraints on the power grid and generation units. In this thesis the economic load dispatching considering non-liner constraints including transmission losses, power balance on system, generation capacity constraints and rising and falling rates, is converted to an optimization problem and ultimately has solved it with Particle Swarm Optimization algorithm. The Lagrange multiplier methods and Genetic algorithm have been used to comparing. Genetic algorithm works on several solutions that are called population instead of one. In Genetic algorithm, each member of the population is not dependent on the other members and evolves independently. Particle Swarm Optimization algorithm is a social search algorithm. It is modeled from social behavior of birds, in this algorithm the particles emanate in search space, Particles move in the search space using their knowledge experience and their neighbors. Particles learn from each other and based on knowledge obtained, run to the best neighbors. The proposed algorithm is applied on a 26 bus system and the results obtained, with two algorithms above are compared. As a result, the charactristics and actual benefits of this approach become more specific. Also, simulation results show that the method of Particle Swarm Optimization is a fast method with feasible accuracy.

     

    Key words: Economic load dispatching, line losses, Lagrange multiplier, Genetic algorithm, Particle Swarm Optimization algorithm (PSO).

  • فهرست:

    فهرست مطالب

    چکیده. 1

    فصل اول کلیات تحقیق..

    1-1 بهینه­سازی. 3

    1-2 توزیع اقتصادی بار 4

    1-3 تولید کننده یا ژنراتور 4

    1-4 بیان مساله توزیع اقتصادی بار 5

    1-4-1 هدف توزیع اقتصادی بار 5

    1-4-2 توزیع اقتصادی بار بدون در نظر گرفتن تلفات و محدودیتهای واحد‌‌های تولیدی. 7

    1-4-3 توزیع اقتصادی بار با چشم پوشی از تلفات و در نظر گرفتن محدودیتهای واحدهای تولیدی. 9

    1-4-4 توزیع اقتصادی بار با در نظر گرقتن تلفات و محدودیتهای واحد‌‌های تولیدی. 10

    1-5 روش‌‌های هوشمند چیست؟. 14

    1-5-1 الگوریتم وراثتی.. 14

    1-5-2 بهینه ساز ازدحام ذرات.. 15

    1-5-2-1 مفاهیم اولیه. 15

    1-5 -2-2 چرخه الگوریتم.. 15

    1-5-2-3 پارامترها 16

    1-5-2-4 مزایا 16

    1-5-2-5 مقایسه با الگوریتم‌‌های تکاملی.. 17

    1-6 اهداف و ساختار پایانامه. 17

    فصل دوم بررسی موضوعی..

    2-1 تاریخچه روش‌‌های هوشمند. 20

    2-2 مقالات مرتبط با مساله توزیع اقتصادی بار 20

    2-3 جمع بندی. 25

    فصل سوم  روش‌‌های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور‌ها با در نظر گرفتن تلفات

    3-1 مقدمه. 27

    3-2 توزیع اقتصادی توان اکتیو. 27

    3-3 فرمول بندی مساله. 28

    3-4 قیود مساله توزیع اقتصادی. 28

    3-4-1توازن تولید و مصرف در سیستم.. 28

    3-4-2 حدود تولید. 29

    3-5 ارائه روش‌ها والگوریتم ها 29

    3-5-1روش ضریب لاگرانژ. 30

    3-5-2 الگوریتم ژنتیک... 31

    3-5-2-1مفاهیم اصلی الگوریتم ژنتیک... 31

    3-5-2-2 عملکرهای الگوریتم ژنتیک... 32

    3-5-2-3 پارامتر‌‌های الگوریتم ژنتیک... 34

    3-5-2-4 مراحل اجرای الگوریتم ژنتیک... 35

    3-5-2-5 فلوچارت الگوریتم ژنتیک... 36

    3-5-3 الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات (PSO) 38

    3-5-3-1 مفاهیم اصلی الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات.. 38

    3-5-3-2 پارامتر‌‌های الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات.. 39

    3-5-3-3 فرمول بندی اولیه. 40

    3-6 الگوریتم پیشنهادی برای حل مساله. 42

    3-6-1 اجرای الگوریتم پیشنهادی. 44

    3-6-2 فلوچارت الگوریتم پیشنهادی. 44

    3-7 جمع بندی. 46

    فصل چهارم نتایج حل مساله توزیع اقتصادی بار

    4-1 مقدمه. 48

    4-2 مساله نمونه مورد مطالعه. 48

    4-3 توابع هزینه واحد‌‌های تولیدی سیستم.. 52

    4-5 حل مساله مورد نظر با روش‌‌های هوشمند. 56

    4-5-1 نتایج عددی حاصل از روش الگوریتم ژنتیک... 56

    4-5-2 اجرای الگوریتم پیشنهادی و نتایج شبیه سازی. 60

    4-6 مقایسه نتایج.. 63

    فصل پنجم  نتیجه‌گیری و پیشنهادات..

    5-1 نتیجه گیری. 68

    5-2 پیشنهادات.. 68

    فهرست منابع. 70

    پیوست‌ها 72

     

     

    منبع:

     

     

    امینی ا، فلقی ح، رمضانی م.1391. توزیع بار بین نیروگاه‌ها به منظور کاهش هم زمان هزینه ی سوخت و آلایندگی‌‌های زیست محیطی. نشریه علمی و پژوهشی مهندسی و مدیریت انرژی، سال سوم، بهار، صفحه 2-15.

    اوحدی کارشک م.1390. نگاهی به الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات. دانشگاه فردوسی، اردیبهشت.

    بی جامی ا، ابراهیمی ا، عسکری ج.1390. حل مساله توزیع اقتصادی بار نامحدب با استفاده از الگوریتم ترکیبی جدید جهش قورباغه ها.سیستم‌‌های هوشمند در مهندسی برق، سال دوم، پاییز.

    رفیعی م.1383.پخش بار بهینه با رعایت قیود امنیت سیستم قدرت با استفاده از برنامه‌ریزی درجه دوم و روش سیمپلکس.نهمین کنفرانس شبکه‌‌های توزیع نیروی برق، دانشگاه زنجان، 9و10اردیبهشت.

    قاسمی مرزبالی ع، سید شنوا ج، بازیار ر، عابدی نیا ا، یوسفی ع، علی تبار ح .1391. پخش بار اقتصادی مبتنی بر روش بهبود یافته ABC با اعمال محدودیت‌‌های غیر خطی. مجله علمی و پژوهشی کیفیت و بهره وری در صنعت ایران، 16 فروردین.

    کاشکی م، خرامان ف.1384.توزیع اقتصادی بار میان نیروگاه‌‌های حرارتی با استفاده از الگوریتم ژنتیک با در نظر گرفتن کمینه‌سازی آلودگی زیست محیطی. شرکت خدمات مهندسی برق، مشانیر ایران. دانشگاه تبریز.

    مسکنی ح، فلقی ح، رمضانی م، روحبخش م. 1389.توزیع اقتصادی بار با در نظر گرفتن تلفات شبکه با استفاده از الگوریتم جستجوی گرانشی.سومین کنفرانس نیروگاه‌‌های برق،محمودآباد، 1و2 بهمن.

    مطیع قادر ح، لطفی ش، سید اسفهلان م.1389. مروری بر برخی از روش‌‌های بهینه‌سازی هوشمند.شبستر: دانشگاه آزاد اسلامی (شبستر)،215 صفحه.

    نیستانی م، مغفوری فرسنگی م، نظام آبادی پور ح.1388. الگوریتم ممتیک برای توزیع اقتصادی بار با توابع هزینه نامحدب.نشریه مهندسی برق و کامپیوتر ایران، پاییز.

    هادی س.1385.بررسی سیستم‌‌های قدرت.تهران : دانشگاه علم و صنعت ایران، 438 صفحه.

    هوشمند ر، پرستگاری م.1387. کاربرد الگوریتم PSO در پخش بار اقتصادی و پخش آلودگی برای توابع هزینه ناصاف با وجود تلفات خطوط انتقال و محدودیت‌‌های عملی سیستم. نشریه مهندسی برق و کامپیوتر ایران، پاییز.

    Alsumait J.S, Sykulski J.K.2008. Solving economic dispatch problem using hybrid GA-PS-SQP method. Page(s): 333 – 338

    Bakdwin TL , Makram EB.1989. Economic Dispatch of electric power systems with line losses.

    Bharathi, R. ; Kumar, M.J. ; Sunitha, D. ; Premalatha, S.2007. optimization of combined Economic and Emission Dispatch problem -A comparative study. The 8th International Power Engineering Conference (IPEC 2007). Page(s): 134 – 139.

    Chen, C.L. and S.C. Wang. 1993. “Branch-and bound scheduling for thermal generating units”, IEEE Trans. On Energy Conversion, Vol. 8, No. 2, pp. 184-189, June.

    Chowdhury B.H , Rahman S.1990.A review of recent advances in economic dispatch.IEEE Transactions on Power Systems,vol.5 , No.4 .November.

    Jaini, A. ; Musirin, I. ; Aminudin, N. ; Othman, M.M. ; Rahman, T.K.A. 2010. Particle swarm optimization (PSO) technique in economic power dispatch problems. Power Engineering and Optimization Conference (PEOCO), 2010 4th International. Page(s): 308 – 312.

    Liao O, Lee J.2010. Application Novel Immune Genetic Algorithm for Solving Bid-Based Dynamic Economic Power Load Dispatch. International Conference on Power System Technology.

    Man Sour W.M, Salama M.M, Abdelmaksoud S.M, Henry H.A.2013.Dynamic economic load dispatch of thermal power system using genetic algorithm. IRACST – Engineering Science and Technology: An International Journal (ESTIJ), ISSN: 2250-3498, Vol.3, No.2, April.

    Swain S.C, Panda S, Mohanty A.K, Ardil C.2010. Application of Computational Intelligence Techniques for Economic Load Dispatch. World Academy of Science, Engineering and Technology International Journal of Electrical, Computer, Electronics and Communication Engineering Vol:4 No:3.

    Yoshimi M, K. S. Yoshio Izui S.1993.Optimal Economic Power Dispatch using genetic algorithms.

    Zadeh A.K, Nor K.M, Zeynal H. 2010. Multi-thread security constraint economic dispatch with exact loss formulation. Power and Energy (PECon), 2010 IEEE International Conference. Page(s): 864 – 869.

    Zhou L , Liu D ,Dong F , Chen Q.2010. Research on Economic Dispatch Model of Combined Power System. Power and Energy Engineering Conference (APPEEC), 2010 Asia-Pacific. Page(s): 1 – 3.


موضوع پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, نمونه پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, جستجوی پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, فایل Word پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, دانلود پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, فایل PDF پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, تحقیق در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, مقاله در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, پروژه در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, پروپوزال در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, تز دکترا در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, پروژه درباره پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, گزارش سمینار در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات, رساله دکترا در مورد پایان نامه روش های هوشمند توزیع اقتصادی توان اکتیو بین ژنراتور ها با در نظر گرفتن تلفات

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته برق گرایش قدرت چکیده : تولید انرژی الکتریکی برای سیستم‌‌های قدرت با هدف کمینه‌سازی کل هزینه تولیدی برای واحدهای فعال موجود در شبکه قدرت، از مهمترین مباحث برای سیستم­های مدرن امروزی است. به بیانی دیگر هدف از توزیع اقتصادی بار، برنامه­ریزی بهینه و مناسب برای واحدهای تولیدی با در نظر گرفتن عوامل و محدودیت­های غیر خطی موجود در شبکه ...

پایان نامه کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته برق قدرت چکیده: در شبکه­های الکتریکی، هزینه­های ناشی از تلفات سیستم و عیوب ناشی از انحراف ولتاژ از حدود مجاز از بزرگترین معضلاتی هستند که گریبان­گیر تولید، انتقال و توزیع نیرو می­باشد. از این رو کاهش هزینه­های برنامه­ریزی و بهره­برداری سیستم­های قدرت، و در عین حال، رعایت حدود و قیود آن از اهداف اصلی طراحان سیستم­های قدرت بوده است. استفاده ...

پایان نامه دریافت درجه کارشناسی ارشد ( M.S ) گرایش برق قدرت چکیده با گسترش روزافزون مصرف انرژی در جهان، توسعه شبکه های قدرت امری ضروریست. اما ایجاد خطوط انتقال جدید، مستلزم صرف زمان وهزینه های گزاف بوده ولذا درصورت امکان استفاده ازهمان خطوط با ظرفیت انتقال بالاتر بسیار مقرون به صرفه می باشد. امروزه سیستم شبکه های قدرت با مشکلاتی از قبیل ناپایداری ولتاژ با ریسک بالا و تلفات توان ...

پایان‏نامه دوره‌ کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق- قدرت چکیده اهمیت مسأله انرژی، نیاز به استفاده از منابع انرژی نو را به عنوان تولیدکننده انرژی الکتریکی افزایش داده­ است. امروزه یکی از گزینه­های مناسب جهت تأمین انرژی الکتریکی، منابع تولید پراکنده می­باشند. استفاده از تولید پراکنده، تأثیرات مثبت زیادی از قبیل افزایش ظرفیت آزاد خطوط، کاهش تلفات توان، بهبود پروفیل ولتاژ و بهبود ...

پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت گرایش قدرت چکیده برنامه­ریزی توسعه شبکه، برنامه­ریزی بهره­برداری و یافتن راهکارهایی برای بهبود امنیت و عملکرد اقتصادی سیستم قدرت همگی نیازمند انجام مطالعات سیستم می­باشند. ضروری­ترین قدم در انجام این مطالعات، مدل­سازی شبکه بوده که خود نیازمند اطلاعات دفیق از پارامترهای امپدانسی خطوط و ترانسفورماتورها است. این پارامترها می­توانند تحت شرایط ...

پایاننامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) گرایش: قدرت چکیده در سالهای اخیر با پیشرفت های بعمل آمده در تکنولوژی پردازش داده و ارسال آن، شرکت های توزیع هر چه بیشتر علاقه مند به استفاده از سیستم های اتوماسیون توزیع شده اند. یکی از کاربرهای بسیار موثر اتوماسیون، تجدید آرایش شبکه توزیع می باشد که غالبا تحت عنوان یک مسئله بهینه سازی برای بهبود اهداف گوناگون مورد تحلیل قرار ...

پایان نامه کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته برق قدرت چکیده: در شبکه­ های الکتریکی، هزینه­های ناشی از تلفات سیستم و عیوب ناشی از انحراف ولتاژ از حدود مجاز از بزرگترین معضلاتی هستند که گریبان­گیر تولید، انتقال و توزیع نیرو می­باشد. از این رو کاهش هزینه­های برنامه­ریزی و بهره­برداری سیستم­های قدرت، و در عین حال، رعایت حدود و قیود آن از اهداف اصلی طراحان سیستم­های قدرت بوده است. استفاده ...

پایان­نامه برای دریافت درجه کارشناسی­ارشد (M.Sc.) گرایش:الکترونیک قدرت چکیده: شبکه ­های توزیع دارای بار های متنوعی­اند که این بارها مقادیر متفاوتی از توان راکتیو را مصرف می­کنند. با در نظر گرفتن تاثیر نوع بار روی محل و اندازه­ی بانک­ های خازنی در سیستم­های توزیع، در این پایان­نامه، یک روش بدیع جهت مدل­سازی بارهای مختلف شبکه به منظور بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش تلفات توان در حضور ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته برق گرایش سیستم های قدرت چکیده : در این پروژه پایان نامه، رهیافت تحلیلی جدیدی برای برنامه­ریزی تولید انرژی الکتریکی و تعیین مقدار و مکان نگهداری ذخیره چرخان متناظر با سطح ریسک نقاط بار مشترکین بوسیله آنالیز سود/هزینه در برنامه بهینه سازی ورود و خروج اشتراکی واحدهای نیروگاهی که علاوه بر واحدهای حرارتی در بخش تولید واحدهای برق آبی ...

پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد گرایش قدرت چکیده کنترل تولیدات پراکنده و برنامه­ریزی آنها یکی از مسائل مهم بهره­برداری سیستم­های قدرت است. هدف از این مسأله حداقل کردن هزینه بهره­برداری و آلودگی و تامین بار با رعایت قیود بهره­برداری می­باشد. افزایش تمایل به استفاده از منابع تجدید­پذیر و حرکت به سمت شبکه هوشمند باعث شده است که مسأله کنترل تولیدات پراکنده در بازار خرده فروشی با رویکردهای ...

ثبت سفارش