فهرست:
چکیده.......................................................................................................................................................................................... 1
فصل اول: کلیات
1-1. مقدمه................................................................................................................................................................................. 3
1-2.پیش زمینه........................................................................................................................................................................... 4
1-3.بیان مساله........................................................................................................................................................................... 5
1-4. اهمیت موضوع............................................................................................................................................................... 6
1-5.اهداف تحقیق...................................................................................................................................................................... 6
1-6. محدودیت های تحقیق................................................................................................................................................. 7
1-7.............................................................................................................................................................................................. 7
فصل دوم:مروری برمنابع
2-1.هویج................................................................................................................................................................................. 10
2-2. ضرورت وکاربرد خشک کردن میوه درصنایع غذایی.................................................................................................. 11
2-3. خشک کردن................................................................................................................................................................... 12
2-4.روش های متداول خشک کردن................................................................................................................................... 12
2-5.سیستم های متداول خشک کردن................................................................................................................................ 13
2-5-1. خشک کن ققسه ای................................................................................................................................................ 14
2-5-2. خشک کن بسترعمیق.............................................................................................................................................. 15
2-5-3. خشک کن کیلن....................................................................................................................................................... 15
2-5-4. خشک کن های تونلی............................................................................................................................................. 16
2-5-5. خشک کن نقاله ای یا نواری متحرک.................................................................................................................... 16
2-5-6.خشک کن نواری ناوشکل........................................................................................................................................ 17
2-5-7. خشک کن بادی....................................................................................................................................................... 18
2-5-8. خشک کن دوار......................................................................................................................................................... 18
2-5-9. خشک کن های بستر سیال..................................................................................................................................... 19
2-5-10. خشک کن افشانه ای یاپاششی........................................................................................................................... 19
2-5-11. خشک کن خورشیدی............................................................................................................................................ 20
2-5-12. خشک کن سیلویی................................................................................................................................................ 21
2-5-13.خشک کن فوممت................................................................................................................25
2-5-14. خشک کن انجمادی............................................................................................................................................. 22
2-5-15. خشک کن غلتکی.................................................................................................................................................. 24
2-5-16. خشک کن های کابینتی یا سینی دار................................................................................................................... 24
2-5-17. خشک کن تحت خلاء..........................................................................................................25
2-5-18. خشک کن پفکی.................................................................................................................................................. 25
2-5-19. خشک کردن اتمسفری کف های غذایی............................................................................................................. 26
2-5-20. خشک کردن صوتی............................................................................................................................................... 28
2-5-21.خشک کن پرتوزیرقرمز........................................................................................................................................... 29
2-6. آب زدایی به روش میدان الکتریکی مغناطیسی......................................................................................................... 31
2-7.آب گیرنده ها.................................................................................................................................................................... 31
2-8.فراینداسمز........................................................................................................................................................................ 32
2-9.مزایای فرایندآبگیری اسمزی میوه ها............................................................................................................................ 32
2-10.کاربردهای فرایندآبگیری اسمزی میوه ها................................................................................................................... 33
2-11.خشک کردن باهوای گرم............................................................................................................................................. 33
2-12.بخارداغ........................................................................................................................................................................... 33
2-13.استفاده ازاسمزبه عنوان روشی درخشک کردن......................................................................................................... 35
2-14.روش هایی برای افزایش میزان انتقال جرم............................................................................................................... 35
2-14-1.استفاده ازفشارهیدرواستاتیکی بالا.......................................................................................................................... 35
2-14-2.استفاده ازمیدان الکتریکی باپالس بالا................................................................................................................... 35
2-14-3.استفاده ازفراصوت درابگیری اسمزی..................................................................................................................... 36
2-14-4.استفاده ازاشعه گاما درابگیری اسمزی................................................................................................................... 36
2-14-5.استفاده از خلادرابگیری اسمزی............................................................................................................................. 37
2-14-6.استفاده از نیروی گریزازمرکزدر ابگیری اسمزی.................................................................................................... 37
2-14-7................................................................................................................................................................................... 37
2-15.تاثیرمحلول اسمزی برمیوه........................................................................................................................................... 38
2-16.عوامل موثربرفراینداب گیری اسمزی.......................................................................................................................... 38
2-16-1.درجه حرارت محلول اسمزی.................................................................................................................................. 38
2-16-2. غلظت محلول اسمزی........................................................................................................................................... 38
2-16-3. نوع محلول اسمزی................................................................................................................................................ 39
2-16-4. خواص جسم حل شده مورد استفاده در اسمز..................................................................................................... 39
2-16-5. هم زدن محلول اسمزی........................................................................................................................................ 41
2-16-6. هندسه مواد............................................................................................................................................................. 42
2-16-7. نسبت محلول اسمزی و جرم ماده غذایی............................................................................................................ 43
2-16-8. خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی................................................................................................................ 44
2-16-9.فشار عملیاتی.....................................................................................................................................45
2-16-10.گونه نوع میزان رشد.............................................................................................................................................. 56
2-17.بررسی محلول اسمزی................................................................................................................................................. 56
2-18.فراصوت (التراسونیک)چیست؟..................................................................................................................................... 57
2-18-1. مزایای اولتراسونیک درخشک کردن میوه........................................................................................................... 57
2-18-2.چگونگی ومکانیزم کار بااولتراسونیک.................................................................................................................... 60
2-18-3.استفاده ازفراصوت درغیرفعال سازی میکروارگانیسم ها....................................................................................... 62
2-18-4. استفاده ازفراصوت دراستخراج ترکیبات................................................................................................................ 63
2-18-5.خشک کردن......................................................................................................................................65
2-18-6.انجماد.................................................................................................................................................65
2-18-7.سایرکاربردهای فراصوت...................................................................................................................................... 65
2-19.طراحی وکنترل فرایند................................................................................................................................................... 65
2-20.مروری برکارهای انجام شده درزمینه اسمزی............................................................................................................ 66
4-21.پژوهش های انجام شده درزمینه فراصوت................................................................................................................. 67
فصل سوم :موادوروش ها
3-1.مواد.................................................................................................................................................................................. 68
3-2.روش ها............................................................................................................................................................................ 68
فصل چهار:نتایچ وبجث
فصل پنجم:نتیجه گیری وپیشنهادات
نتیجه گیری............................................................................................................................................................................. 100
پیشنهادات.........................................................................................................................................
منبع:
ندارد