فهرست:
صفحه
چکیده
د
فصل اول: مقدمه
1
11 پیش گفتار
2
12 مقدمه
3
13 کلیات
5
131 ضرورت غذا دهی به ماهیان
6
132 طبیعت و منشا غذای زنده
6
133 نیاز های تغذیه ای
7
1331 انرژی
7
1332 پروتئین ها و اسید های آمینه
8
1333 چربی و اسیدهای چرب
8
1334 کربوهیدرات
9
1335 ویتامین ها
9
1336 مواد معدنی
9
1337 افزودنی ها
10
134 انواع جیره
11
1341 جیره تر
11
1342 جیره مرطوب
11
1343 جیره خشک
12
135 فرمولاسیون
12
1351 تاریخچه
12
1352 تدوین جیره غذایی
13
1353 فرمولاسیون جیره
13
1354 فرآوری جیره
14
136 کنترل کیفیت
17
14 اهداف تحقیق
18
فصل دوم: مروری بر تحقیقات گذشته
19
21 پیشینه تحقیق
20
فصل سوم: مواد، تجهیزات و روش ها
23
31 مواد و روش کار
24
32 انتخاب نمونه ها
25
321 مشخصات نمونه ها
25
322 جمع آوری نمونه ها
26
3221 آنالیز تقریبی غذای اکسترود آبزیان تولیدی مازندران
26
3222 آزمون شیمیایی کیفیت پروتئین
28
3223 آزمون شیمیایی کیفیت چربی
29
3224 آزمایشات میکروبی
31
فصل چهارم: نتایج و بحث
34
41 مقدمه
35
42 نتایج
35
421 نتایج زمان صفر
35
4211 توتال کانت باکتری (N/g)
35
4212 توتال کانت قارچ(N/g)
36
T.V.N (mg/100g4213 (
36
4214 پراکساید (meq/1000g)
37
4215 قطر خوراک (mm)
38
4216 پروتئین (%)
39
4217 چربی (%)
39
4218 کربوهیدرات (%)
40
4219 فیبر(%)
41
42110 رطوبت(%)
41
42111 خاکستر(%)
42
422 نتایج زمان 30
43
4221 توتال کانت باکتری (N/g)
43
4222 توتال کانت قارچ (N/g)
44
T.V.N (mg/100g4223 (
45
4224 پراکساید (meq/1000g)
4225 رطوبت (%)
45
46
423 نتایج زمان 60
47
4231 توتال کانت باکتری (N/g)
47
4232 توتال کانت قارچ (N/g)
48
T.V.N (mg/100g4233 (
49
4234 پراکساید (meq/1000g)
49
4235 رطوبت محل نگهداری (%)
50
424 نتایج زمان 90
51
4241 توتال کانت باکتری (N/g)
51
4242 توتال کانت قارچ (N/g)
52
T.V.N (mg/100g4243 (
53
4244 پراکساید (meq/1000g)
53
4245 رطوبت محل نگهداری (%)
54
فصل پنجم: بحث ، نتیجه گیری و پیشنهادات
56
51 بحث
57
52 نتیجه گیری
64
53 پیشنهادات
64
مراجع
65
منبع:
1. آذری تاکامی، ق. 1363. اصول تکثیر و پرورش ماهی، انتشارات روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، 152 صفحه صفحه 38.
2. Hardy, R. W. (1999). Aquaculture`s rapid growth requirements for alternative protein sources. Feed Management Journal. Jan 1999. Vol 50, Nol, pp. 25-28.
3. حلالی جعفری، ب. 1378. بیماریهای ماهیان قزل آلا و آزاد، 254 صفحه.
4. Neeraj,D., S. Sharma 2007, FOOD AND INDUSTRIAL MICROBIOLOGY. 42p.
5. Barabara, K., A. Walemar., O, Kazimiers and P, Adam. 2000. Introduction to environmental microbiology.
6. افشار مازندران، ن. 1381. راهنمای عملی تغذیه و نهادههای غذایی و دارویی آبزیان در ایران. انتشارات نوربخش. 216.
7. NRC. (1984). Nutrient requirements of cold water fish. 8th ed. National Academy Press, Washington, D. C.
8. آمارنامه سالیانه سازمان شیلات ایران
9. Lovell, T. (1989). Nutrition and feeding of fish. Published by Van Nostrand Reinhold, New York. 260 p.
10. Pillay, T. V. R. and M. N. Kutty. (2005). Aquaculture Principles and Practices. 2th ed. Blackwell publishing, UK. 624 p.
11. Hoitsy, G.(2002). A Pisztráng tenyésztése es horgászata. 152 oldal. Cited in: (Woynarovich et al., 2011).
12. Montgomery, W. L. and Y. Bernstein. (2008). Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss): a technical conservation assessment. Rocky Mountain Region, Species Conservation Project. USDA Forest Service. Cited in: (Woynarovich et al., 2011).
13. Woynarovich, A., G. Hoitsy and T. Moth-Poulson .2011. Small-scale rainbow trout farming. FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) Fisheries and Aquaculture Technical Paper, 561, Rome, Italya. 81 p.
14. لیت ریتز، ر. ل. و ر. س. لوئیز. 1976. تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا و آزاد. ترجمه، عمادی، ح. 1389. انتشارات علمی آبزیان، تهران، ایران. 263 صفحه.
15. عمادی، ح. 1384. جزوه درسی اصول تغذیه آبزیان. دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، دانشکده علوم و فنون دریایی. 85 صفحه.
16. Embody, G. C. 1918. Trans. Am. Fish. Soc. 48 p. Cited in: (Hardy and Barrows, 2002).
17. Hardy, R. W. and F. T. Barrows. 2002. Diet formulation and manufacture. Cited in: Fish Nutrition. Ed: Halver, J. E. and R. W. Hardy. 2002. 3th ed. Academic Press, An Elsevier Science Imprint, Amsterdam, Boston, London, New York, Oxford, Paris, San Diego, San Francisco, Singapore, Sydney, Tokyo. 824 p.
18. Cowey, C. B. and C. Y. Cho. (1993). Nutritional requirements of fish. Proceedings of the Nutrition Society, 52, pp 417-426.
19. Halver, J. E. (1988). The Vitamins. Cited in: Fish Nutrition. Ed: Halver, J. E. and R. W. Hardy. 2002. 3th ed. Academic Press, An Elsevier Science Imprint, Amsterdam, Boston, London, New York, Oxford, Paris, San Diego, San Francisco, Singapore, Sydney, Tokyo. 824 p.
20. قیاسی، م. 1385. روشهای تشخیص آزمایشگاهی بیماریهای ماهی تحقیقات علوم شیلاتی ایران. بخش بهداشت و بیماریهای ماهی 106: 23-27.
21. Czeczgua, Band E. Muszynska, (1998). Aquatic fungi growing on coregonid fish egg, Acta hydrovol. Vol. 40 no. pp: 239-264.
22. A.O.A.C. 2000. The Official Methods of Analysis of AOAC International. (18th ed.). Washington, DC. Association of Official Analytical Chemists. Gaithersburg, MD.
23. Pearson, D., (1994). Laboratory technic in food analysis. Butter Worth. London, UK. pp. 256-270.
24. Pike, I. H. (1991). In “Fish Nutrition in Practice” (S. J. Kaushik and P. Luquet, eds.), pp. 843-846. INRA, Paris. Cited in: (Hardy and Barrows, 2002).
25. AFIA. (1990). “Analytical Procedures Manual for Aquaculture Feeds and Feed Ingredients.” American Feed Industry Association, Arlington, VA. Cited in: (Hardy and Barrows, 2002).
26. Limsuwan, T. and Lovell, R. T. (1984). Prog. Fish. Cult. 46, 165-169. Cited in: (Hardy and Barrows, 2002).
27. استاندارد 1-8923، 1379. میکروبیولوژی مواد غذائی و خوراک دام شمارش کلی میکروارگانیسمها. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. صفحه. برگرفته از: (طهماسبی کهیانی و دیگران، 1387). پایگاه اطلاعاتی ویکی پدیا، دانشنامه آزاد
28.
29. Rajannal, M. R., Imelda Joseph and R. Paulraj. 2004. Changes in bacterial flora during short-term storage of aquafeed and feed Ingredients. 46 (1): 1-9.
30. Wood , J . W., and Wallis,J. (1958). Res. Brief Fish.Comm. Oregon. 6, 32-40.
31. Wood, J. W., and Ordal , E. J. (1958). Contr. Fish. Comm. Oregon. 25,1-38.
32. Trust, T.J. (1971). J. Fish. Res. Bd. Can. 28, 1185-1189.
33. Trust, T. J., and Money, Y. G. (1972). J. Fish. Res. Bd. Can. 28, 429-433.
34. Kiato, T., and Akoi, T. (1976). FishPatol, 10, 181-185.
35. Bukola. C. Adebayo-Tayo, Abiodun. A. 1 2 Onilude and 1Ukpe Grace Patrick. (2008). Mycofloral of Smoke-Dried Fishes Sold in Uyo, Eastern Nigeria. World Journal of Agricultural Sciences 4 (3): 346-350.
36. Dobrila Jakiã – Dimiã 1, Svetlana Jeremiã 2, Ksenija Nešiã 3, V. Radosavl jeviã 4. (2005). THE INFLUENCE OF MYCOTOXINS IN FOOD ON FISH HEALTH STATUS¥ 109, 73—79.
37. Junaid*, S. A., F. Olarubofin and A. O. Olabode.2010. Mycotic contamination of stockfish sold in Jos, Nigeria. Journal of Yeast and Fungal Research Vol. 1(7). pp. 136- 141.
38. Oyebamiji O. Fafioye1,*, T.R. Fagbohun2, O.O. Olubanjo3 .(2008). Fungal Infestation and Nutrient Quality of Traditionally Smoke-Dried. Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 8: 7-13.
39- I. Zmysłowska, D. Lewandowska 1998. Survival of Bacterial Strains in Fish Feeds Stored at Different Temperatures . Polish Journal of Environmental Studies Vol. 8, No. 6 (1999), 447-451.
40--Ross,A.J., Erap,J and Wood,J.w.(1959).special scientific report fisheries No.32.