پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله

word 2 MB 31711 67
1393 کارشناسی ارشد تربیت بدنی و ورزش
قیمت قبل:۷۲,۲۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۳۳,۱۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • رشته: تربیت بدنی       گرایش: فیزیولوژی ورزشی

    چکیده

    هدف از این تحقیق بررسی رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش‌آموز 8 تا 10 ساله شهر رشت بود. برای این منظور تعداد 324 نفر از دانش آموزان با روش نمونه‌گیری خوشه‌ای – تصادفی انتخاب و در تحقیق شرکت داده شدند. در ابتدا قد (13/7±36/138)، وزن (87/9±79/37)، شاخص توده بدن[1] (71/3±50/19) و محیط کمر[2] (08/9±22/67) آزمودنی‎ها اندازه­گیری و ثبت شد. سپس متغیرهای آمادگی جسمانی که شامل آزمون­های استاندارد یک دقیقه دراز و نشست، پرش طول ایستاده و دوی 4 در 9 متر رفت‌وبرگشت بود، اجرا شد و نتایج ثبت و تجزیه‌وتحلیل شد. به دلیل نرمال نبودن توزیع داده­ها برای بررسی همبستگی بین آزمودنی‌های تحقیق از آزمون همبستگی اسپیرمن استفاده شد (05/0P≤). نتایج مطالعه حاضر نشان داد بین رکورد دوی رفت‌ و برگشت 4 در 9 متر و WC دانش‌آموزان ارتباط مثبت و معنی‌داری برابر با 35/0، بین رکورد پرش طول و WC ارتباط منفی و معنی‌داری برابر با 43/0- و بین رکورد دراز و نشست و WC ارتباط منفی و معنی‌داری برابر با 20/0- وجود داشت که نشان می‌دهد نمرات عوامل منتخب آمادگی جسمانی با افزایش WC کاهش می‌یابند. همچنین بین رکورد دوی رفت‌وبرگشت 4 در 9 متر و BMI ارتباط مثبت و معنی‌داری برابر با 35/0، بین رکورد پرش طول و BMI ارتباط منفی و معنی‌داری برابر با 38/0-، بین رکورد یک دقیقه دراز و نشست و BMI ارتباط منفی و معنی‌داری برابر با 18/0-، بین آمادگی جسمانی و BMI ارتباط منفی و معنی‌داری برابر با 15/0 و بین آمادگی جسمانی و WC ارتباط منفی و معنی‌داری برابر با 23/0 وجود داشت. این نتایج نشان‌دهنده نیاز ضروری ارتقای آمادگی جسمانی در دانش­آموزان می‌باشد.

     

    واژه­های کلیدی:  محیط کمر، شاخص توده بدن، آمادگی جسمانی

     

     

    1-1- مقدمه

    پیشرفت‌های شگرف در فن­آوری و ماشینی شدن زندگی از ویژگی‌های دنیای مدرن امروزی است. پیامد ماشینی شدن زندگی، فقر حرکتی بوده که از دیدگاه تندرستی از مهم‌ترین مشکلات بشر امروزی است. این پدیده یکی از عوامل خطرآفرین چاقی محسوب می‌شود. در پنجاه سال گذشته، پژوهش‌ها نشان داده‌اند مهم‌ترین عواملی که سبب بروز ناتوانی‌ها و مرگ‌های زودرس می‌شوند، از بیماری‌های عفونی و واگیردار به بیماری‌های مزمن و تحلیل برنده تغییر یافته‌اند (121، 115). در سال 2001 بیماری‌های مزمن غیرواگیر 95/0 از مرگ‌ومیرهای جهان را به خود اختصاص داد. چاقی یکی از این بیماری‌ها است. در طی این سال‌ها از یک سو، به علت افزایش توان اقتصادی جوامع صنعتی و رفاه بیش از حد در زندگی، زیاده‌روی در مصرف چربی‌ها، گوشت، شکر، نمک و مصرف دخانیات رایج شده و از سوی دیگر میزان فعالیت بدنی کاهش یافته است. در مجموع، عوامل فوق سبب افزایش شیوع بیماری‌های غیرواگیر و خطرات ناشی از آن شده است (141).

    چاقی بیش از یک احساس نگرانی و ناخوشایندی در حیطه زیبایی است. صرف‌نظر از نوع نگاه ما به چاقی به عنوان یک بیماری یا تنها به عنوان یک عامل خطرآفرین، افراد مبتلا به اضافه‌وزن و چاقی با طیف وسیعی از بیماری‌ها و عوارض حاصله روبرو هستند که نیازمند اقدامات تشخیصی و درمانی دقیق و مبتنی بر شواهد علمی خواهند بود. تأثیر چاقی بر فعالیت‌های اجتماعی و شغلی و به طور کلی کیفیت زندگی نیز به نوبه خود بار اقتصادی-اجتماعی آن را می‌افزاید به طوری که بیش از 10 درصد هزینه‌های بهداشتی-درمانی را عوارض مستقیم و غیرمستقیم چاقی به خود اختصاص می‌دهد. امروزه چاقی به عنوان یک معضل اصلی نظام سلامت به موازات دیابت قندی همه‌گیری دوقلوی قرن بیست و یکم نام گرفته‌اند. به­طوری­که طی سه دهه گذشته شیوع چاقی در دنیا به دو برابر افزایش یافته است. 65 درصد جمعیت جهان در کشورهایی زندگی می‌کنند که افزایش وزن و چاقی بیش از کم وزنی باعث مرگ‌ومیر می‌گردند. سالانه حدود 8/2 میلیون نفر از افراد بالغ دنیا به علت چاقی دچار مرگ‌ومیر می‌شوند. بعلاوه 44 درصد بار دیابت 23 درصد بار بیماری‌های ایسکمیک قلب و بین 7 تا 41 درصد بار برخی از سرطان‌ها به اضافه‌وزن و چاقی نسبت داده می‌شود (7).

    افزایش شیوع اضافه‌ وزن و چاقی علاوه بر کشورهای صنعتی بسیاری از کشورهای با درآمد پایین و متوسط جهان را نیز با بار دوگانه بیماری‌ها روبرو نموده است. درحالی­که، این کشورها هنوز گرفتار مشکلات بیماری‌های عفونی و سوءتغذیه می‌باشند شیوع عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر از جمله اضافه‌وزن و چاقی به خصوص در جمعیت شهرنشین این کشورها رو به افزایش است. افزایش روند چاقی در کودکان و نوجوانان نیز از نگرانی‌های ویژه سلامت جامعه محسوب می‌گردد. عوارض متعدد پزشکی و روانی- اجتماعی چاقی و اضافه وزن در کودکان و نوجوانان و بار سنگینی که از این بابت بر جامعه تحمیل می‎شود، بر اهمیت و ضرورت مدیریت و پیشگیری از آن را در سنین حساس تاکید می‌کند (66). شکل دهی و تغییر رفتار در دوران کودکی و نوجوانی به مراتب آسان‌تر از بزرگسالی است (136). علاوه بر این با توجه به امکان تماس مستمر و منظم با نوجوانان در محیط‌های آموزشی، مدارس می‌توانند نقش فعال و موثری را در ارتقای سلامت آنها بازی کنند. آموزش‌هایی که هدف آنها پیشگیری از رفتارهای پرخطر و عادات ناسالم در زندگی در سال‌های ابتدایی زندگی است، باید بر یادگیری سبک زندگی سالم تاکید کنند؛ زیرا سبک زندگی ناسالم زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات است (80).

     

    1-2- بیان مسئله

    سال‌ها قبل، چاقی به عنوان یک بیماری برای سنین میان‌سالی مطرح بود، ولی اخیراً شیوع چاقی در کودکان و در سنین مدرسه نیز سیر پیش‌رونده‌ای یافته است (49). چاقی یک پدیده چند عاملی است که از تعامل چندین عامل پیچیده از جمله وراثت و اجزاء رفتاری به ویژه فعالیت بدنی و رژیم غذایی به وجود می‌آید که تحت تأثیر زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی و محیطی قرار دارد (37). این دو عادت مربوط به سبک زندگی علاوه بر چاقی به عنوان مهم‌ترین عوامل خطر برای چندین بیماری مزمن مانند دیابت نوع 2، بیماری‌های قلبی عروقی و غیره شناخته می‌شوند (135).

    مطالعات نشان داده‌اند که چاقی در کودکی و نوجوانی با خطر بالای چاقی در بزرگ‌سالی همراه می‌باشد که بخشی از این اتفاق ممکن است ناشی از تداوم رفتارهای ناسالم مربوط به سبک زندگی مانند رژیم غذایی نامناسب، فقدان فعالیت بدنی و افزایش رفتارهای کم تحرک تا بزرگ‌سالی باشد (131). افزایش شیوع چاقی در کودکان و نوجوانان نتیجه عدم تعادل بین انرژی دریافتی و هزینه انرژی می‌باشد (79). طی دهه‌های گذشته هزینه انرژی در کودکان کاهش پیدا کرده است (130) و الگوی فعالیت بدنی در نوجوانان نیز تغییر کرده است که در نتیجه­ی افزایش زمان صرف شده برای تماشای تلویزیون، ظهور بازی‌های ویدئویی و اینترنت و همچنین کاهش مدت زمان برای فعالیت بدنی در مدارس و جوامع می‌باشد (53). تغییر در جهت اصلاح این‌گونه رفتارهای قابل تعدیل که از دوران کودکی آغاز می‌شود می‌تواند نقش بالقوه ای در کاهش چاقی اپیدمیک و آثار حمایتی سالم طولانی مدت و کوتاه مدت مهمی داشته باشد؛ بنابراین پیشگیری چاقی و بهبود عادات مرتبط به سبک زندگی سالم در کودکان در اولویت بالایی قرار دارد (97).

    از سوی دیگر، بهبود آمادگی جسمانی یک الویت سلامت عمومی برای کاهش شیوع قابل‌توجه و در حال افزایش بیماری‌های مرتبط با سبک زندگی در کشورهای در حال توسعه و توسعه‌یافته می‌باشد. از آن جا که فعالیت بدنی عامل مهمی در کنترل توده‌ی بدن می‌باشد، تمایل زیادی برای بررسی ارتباط بین فعالیت بدنی و ترکیب بدنی کودکان و نوجوانان و همچنین اهمیت فعالیت بدنی در حفظ سلامت و بهزیستی وجود دارد (108). ایران کشوری است با جمعیت‌های شهری گسترده و به مانند بیشتر کشورهایی که درگیر تغییرات سریع اقتصادی و جمعیت‌شناسی است (45)، بیماری‌های غیرواگیر به ویژه بیماری‌های قلبی-عروقی دلیل اصلی مرگ‌ومیر در ایران می‌باشد (21).

    میزان شیوع فزاینده‌ی چاقی در دوران کودکی، نیاز به شناسایی کودکان در معرض خطر برای انجام مداخله‌های پیشگیرانه را ضروری می‌سازد. بر اساس گزارش سازمان ملی سلامتی و تغذیه‌ی آمریکا[1] (NHANES)، شیوع اضافه‌وزن در بین کودکان 6 تا 13 ساله از 7 به 11 درصد و در نوجوانان 11 تا 19 ساله از 5 به 11 درصد افزایش یافته است. در بیشتر گزارش‌های تحقیقی، چاقی و اضافه‌وزن بر اساس صدک­های 85 و 95 شاخص توده‌ی بدنی[2] (BMI) بر اساس سن و جنس در نظر گرفته شده است (سازمان جهانی سلامت، 2005). در تحقیق دیگری شیوع اضافه‌وزن در نوجوانان 19-12 ساله 5/15 درصد و برای کودکان 11-6 ساله 3/15 درصد بود (71). در کودکانی که با افراد بالغ زندگی می‌کنند به همان اندازه که شیوع چاقی در میان بالغین افزایش می‌یابد، در چاقی آن‌ها نیز تأثیر دارد (120). در دو دهه‌ی اخیر به طور مشخص اضافه‌وزن و چاقی در بیشتر کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه رو به افزایش است (67).

    ایران همچون بسیاری از کشورهای در حال توسعه، شاهد تجربه‌ی اپیدمی جهانی چاقی و عوارض ناشی از آن است (45). در کشور ما نیز گزارش‌هایی هر چند محدود در زمینه‌ی شیوع چاقی و اضافه‌وزن در کودکان و نوجوانان ارائه شده است. بر اساس گزارش افشین پور، شیوع چاقی دانش‌آموزان پسر و دختر 11-6 ساله‌ی همدانی 6/5 درصد بود. مظفری نیز تحقیقی را روی 463 دانش‌آموز ابتدایی یزد به منظور تعیین شیوع چاقی انجام داد و شیوع چاقی در دانش‌آموزان پسر را 3/4 درصد گزارش کرد (15). کم ترین میزان شیوع اضافه وزن و چاقی کودکان ایرانی در شهرهای زاهدان و شهرکرد به ترتیب1/3، 6/0 و2/6، 3/2 درصد گزارش شده است. شیوع چاقی در کودکان 5 تا 10 ساله شهر تهران 5/4 درصد، کودکان 6 تا 14 ساله شهر شیراز 6 درصد و نوجوانان 6 تا 14 یزد 20 درصد گزارش شده است (82). در شهر رشت، میزان شیوع اضافه وزن 8/18 درصد و میزان شیوع چاقی 4/7 درصد گزارش شده است (65). با توجه به شیوع بالای اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان دانش­آموز شهر رشت، لزوم درک عوامل مرتبط با چاقی و اضافه وزن ضروری به نظر می­رسد. از این رو، در پژوهش حاضر تلاش می­کنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم که چه ارتباطی بین آمادگی جسمانی با شاخص توده­ی بدن و محیط کمر در پسران دانش­آموز 8 تا 10 ساله دارد.

     

    Abstract

    The aim of this study was to examine the relationship between body mass index and waist circumference with physical fitness in boys’ students 8 to 10 years in Rasht. For this purpose, 324 students were selected randomly by clustered sampling method and participated in the study. At first height (138.36±7.13), weight (37.79±9.87), body mass index (BMI) (19.50±3.71) and waist circumference (WC) (67.22±9.08) of subjects were recorded. The physical fitness variables also measured with standard tests that includes a one-minute sit-ups, standing long jump and 4in9 shuttle run. Results were recorded and analyzed. Due to the unormal distribution of data, the Spearman correlation test was used to evaluate the correlation between subjects (P≤0.05). The showed a significant positive relationship between 4in9 and WC (0/35), significant negative relationship between long jump and WC (-0.43), significant negative relationship between sit-ups and WC (-0.20) that shows the selected elements of physical fitness scores decreased with increasing WC. Results also showed a significant positive correlation between 4in9 and BMI (0.35), significant negative correlation between BMI and the long jump (-0.38), significant negative correlation between sit-ups and BMI (-0.18), and significant negative relationship between fitness and BMI (0.15) and significant negative correlation between fitness and WC (0.23). The results showed the nessesary need to promote more active lifestyles among students.

     

    Keywords: waist circumference, body mass index, physical fitness

  • فهرست:

     

    چکیده. .1

    فصل اول: طرح تحقیق

    1-1- مقدمه.. ..3

    1-2- بیان مسئله.. ..4

    1-3- اهمیت و ضرورت پژوهش.... ..6

    1-4- اهداف پژوهش.... ..7

    1-4-1- هدف کلی.. ..7

    1-4-2- اهداف اختصاصی.. ..7

    1-5- فرضیه‌های پژوهش.... ..8

    1-6- پیش‌فرض‌های پژوهش.... ..8

    1-7- محدودیت‌های پژوهش.... ..8

    1-7-1- محدودیت‌های قابل‌کنترل.. ..8

    1-7-2- محدودیتهای غیرقابل‌کنترل.. ..9

    1-8- روش پژوهش.... .9

    1-9- تعریف اصطلاحات و واژههای پژوهش.... .9

    فصل دوم: مبانی نظری و  پیشینه تحقیق

    ۲-1- مقدمه.. 12

    ۲-2- تعریف اضافه‌وزن و چاقی.. 12

    ۲-۳- تداوم اضافه‌وزن و چاقی از کودکی تا بزرگ‌سالی.. 12

    ۲-4- چاقی دوران کودکی و پیامدهای تندرستی طولانی‌مدت.. 13

    ۲-5- ارزیابی ترکیب بدنی در کودکان و نوجوانان. 15

    ۲-5-1- تغییرات در ترکیب بدنی.. 15

    ۲-5-2- ارزیابی ترکیب بدنی.. 16

    ۲-5-3- شاخص توده بدن. 16

    ۲-5-4- نسبت محیط کمر به لگن.. 20

    ۲-5-5- محیط کمر. 21

    ۲-6- علل چاقی.. 22

    ۲-6-1- رژیم غذایی.. 22

    ۲-6-2- فعالیت جسمانی.. 22

    ۲-6-3- عوامل مربوط به سوخت‌وساز ( عوامل متابولیکی) 23

    ۲-7- اثرات عوامل محیطی روی گسترش چاقی دوران کودکی.. 23

    ۲-8- عوامل رفتاری چاقی و اثرات محیطی.. 24

    ۲-9- ضرورت تعدیل‌های محیطی برای ایجاد دگرگونی به‌سوی سبک زندگی فعال  25

    ۲-10- نقش زمینه‌های محیطی مختلف.... 26

    ۲-11- مروری بر مقالات گذشته.. 27

    2-12- جمع بندی.. 32

    فصل سوم: روش تحقیق

    3-1- مقدمه.. 34

    3-2- روش پژوهش.... 34

    3-3- جامعه آماری و نحوه گزینش نمونه‌ها 34

    3-4- روش انجام پژوهش و نحوه گردآوری اطلاعات.. 34

    3-4-1- مرحله اول؛ ثبت‌نام و آماده سازی آزمودنی.. 34

    3-4-2- مرحله دوم - اندازه‌گیری متغیرهای پژوهش.... 35

    3-4-2-1- اندازه‌گیری قد.. 35

    3-4-2-2- اندازه‌گیری وزن. 36

    3-4-2-3- اندازهگیری محیط کمر. 37

    3-4-2-4- آزمون دراز و نشست با زانوی خمیده. 37

    3-4-2-5- آزمون پرش طول.. 38

    3-4-2-6- آزمون دوی رفت و برگشت... 38

    3-5- ابزار اندازه­گیری.. 39

    3-5-1-کرونومتر دیجیتال: با دقت دهم ثانیه، ساخت چین، برای زمان کنترل نبض در آزمون توان هوازی40

    3-5-2-متر نواری پلاستیکی: با دقت میلی‌متر، برای اندازه­گیری طول و محیط قسمت‌های مختلف بدن. 39

    3-5-3- ترازوی اندازه‌گیری: ساخت آلمان برای اندازه­گیری وزن آزمودنی.. 39

    3-6- روش‌های آماری.. 39

    فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها

    4-1. مقدمه.. 42

    4-2. تجزیه و تحلیل توصیفی دادهها 41

    4-3. بررسی طبیعی بودن توزیع دادهها 42

    4-4. آزمون فرضیه­های پژوهش.... 43

    فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری

    5-1 مقدمه.. 52

    5-2 خلاصه پژوهش.... 53

    ۵-۳ خلاصه نتایج پژوهش.... 53

    ۵-۴- بحث و بررسی.. 54

    5-5 جمع‌بندی.. 58

    5-6 پیشنهادهای پژوهشی.. 59

    5-7 پیشنهادهای کاربردی.. 59

    منابع و مأخذ.. 60

    پیوستها 70

    منبع:

     

    اسدی نوقابی، فریبا. (1390). بررسی شیوع چاقی و اضافه وزن در کودکان سن مدرسه شهرستان بندرعباس، سال 1387. مجله پزشکی هرمزگان، سال پانزدهم، شماره 3 (پیاپی 59).

    آقاعلی نژاد، حمید، قراخانلو، رضا. (1384). هنجاریابی  BMI, WHR, WCو درصد چربی بدن در جامعه ی ایرانی و ارتباط آن با عوامل خطرزای قلبی عروقی، طرح پژوهشی، پژوهشکده ی تربیت بدنی و علوم ورزشی.

    آقاعلی نژاد، حمید، فرزاد، بابک، سالاری، منصوره، کامجو، سمیه، پیری، مقصود، بیاتی، مهدی. (1392). شیوع اضافه وزن و چاقی و ارتباط آن با میزان آمادگی جسمانی در کودکان پیش دبستانی تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، سال پانزدهم، شماره 4 (پیاپی 70).

    بروغنی مهدی، حامدی­نیا محمدرضا، اسد محمدرضا، زارعی مهدی. (1389). بررسی شاخص توده بدنی و فعالیت بدنی در دانشآموزان پسر 11 تا 14 ساله شهر خوشاب. فصلنامه دانش و تندرستی، دوره 5، شماره 2 و 3،.

    بوچر، چارلز. (1983). «مبانی تربیت بدنی و ورزش»، ترجمه احمد آزاد (1375). کمیته ملی المپیک، چاپ اول. ص:193.

    حاجی نیا، مرتضی ، حامدی نیا، محمدرضا ، حقیقی، امیرحسین ، داورزنی، زهرا. (۱۳۹2). ارتباط آمادگی قلبی عروقی و سطح فعالیت بدنی با چاقی و بررسی الگوی تغییرات آن‌ها در پسران 16-12 سال. مجله ی غدد درون ریز و متابولیسم ایران. دوره ی پانزدهم، شماره ی ۲، ص ۱۵۱ -۱۴۳.

    دلشاد، حسین (1392). چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

    رجبی، رضا، صمدی، هادی. (1387). راهنمای حرکات اصلاحی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی. انتشارات دانشگاه تهران.

    شاهقلیان، ناهید، آئین، فرشته، دریس، فاطمه. (1382). تعیین صدک نودم (BMI) و برخی فاکتورهای خطر آفرین چاقی در کودکان دبستانی 12-7 سال استان چهارمحال و بختیاری، 1380. دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. دوره 5 شماره 4 صفحات 42-48.

    قراخانلو، رضا، آقاعلی نژاد، حمید، فتحی، رزیتا، طالبی گرکانی، الهه. (1383). هنجاریابی WSR ، WHR ، WC، BMI و درصد چربی و ارتباط آنها با فعالیت بدنی در زنان 30 تا 55 ساله شهر تهران. المپیک. شماره 12(3 (پیاپی 27)):41-50.

    قنبری نیاکی، عباس (1384). «بررسی و مقایسه سطوح چربی و لیپوپروتین سرم در جودوکاران، کشتی‌گیران آزادکار وافراد عادی»، نشریه پژوهش در علوم ورزشی، سال سوم، شماره ششم، ص: 94-87.

    گایینی، عباسعلی (1380). «ورزش، آمادگی و تندرستی»، تربیت بدنی آموزش و پرورش.

    گایینی، عباسعلی و محمدضیا معینی (1380). «بررسی و مقایسه میزان درصد چربی ورزشکاران و غیر ورزشکاران نوجوان شهر تهران»، ویژه‌نامه 2 المپیک.

    گایینی، عباسعلی، لامعی، طاهره. (1382). ارتباط بین درصد چربی (BF%)، شاخص توده بدن (BMI) و نسبت محیط کمر به محیط لگن (WHR) زنان پانزده سال به بالای شهر تهران. حرکت (پیاپی 17):95-105.

    مهرابی، عفت، گارگرفرد، مهدی، کلیشادی، رویا، مجتهدی، حسین. (1391). تأثیر چاقی بر عملکرد ریوی دانش‌آموزان دختر دوره­ی راهنمایی شهرستان اصفهان. مجله دانشکده پزشکی اصفهان – سال 30 / شماره 183.

    Aadahl M, Kjaer M, Kristensen JH, Mollerup B, Jørgense T. (2007). Self-reported physical activity compared with maximal oxygen uptake in adults. Eur J Cardiovasc Prev Rehabil 14: 422-8.

    Aires L, Andersen LB, Mendonca D, Martins C, Silva G, Mota J. (2010). A 3-year longitudinal analysis of changes in fitness, physical activity, fatness and screen time. Acta paediatr (Oslo, Norway: 1992), 99(1):140–144.

    Amini M, Omidvar N, Kimiagar M. (2007). Prevalence of overweight and obesity among junior high school students in a district of Tehran. JRM. 12(6): 315-319.

    Andreasi V, Michelin E, Elisa A, Rinaldi M, Burini R C. (2010). Physical fitness and associations with anthropometric measurements in 7 to 15-year-old school children. Journal de Pediatria - Vol. 86, No. 6.

    Artero EG, Espana-Romero V, Ortega FB, Jimenez-Pavon D, Ruiz JR, Vicente-Rodriguez G, et al. (2010) Health-related fitness in adolescents: underweight, and not only overweight, as an influencing factor. The AVENA study. Scand J Med Sci Sports.;20:418-27.

    Azizi F, Ghanbarian A, Momenan AA, Hadaegh F, Mirmiran P, Hedayati M, et al. (2009) Prevention of non-communicable disease in a population in nutrition transition: Tehran Lipid and Glucose Study phase II. Trials.10: 5.

    Barlow SE, Expert Committee. (2007). Expert committee recommendations regarding the prevention, assessment, and treatment of child and adolescent overweight and obesity: summary report. Pediatrics 120: S164–92.

    Baygi F, Dorosty AR, Eshraghian MR, Haghighian Roudsari A. (2010). Association between dietary factors and obesity in Neishubour school children. Medical Journal of Mashhad University of Medical Sciences. 52:226-232.

    Bouchard C, Malina R, M. Genetics of physiological fitness and motor performance. (1983). In: Terjung R, ed. Exercise and Sport Sciences Reviews. Philadelphia: Franklin Institute Press, 306-339.

    Brunet M1, Chaput JP, Tremblay A. (2007). The association between low physical fitness and high body mass index or waist circumference is increasing with age in children: the 'Québec en Forme' Project. Int J Obes (Lond). 31(4):637-43. Epub 2006 Sep 26.

    Chatterjee S, Chatterjee P, Bandyopadhyay A. (2005). Cardiorespiratory fitness of obese boys. Indian J Physiol Pharmacol. 49: 353-7.

    Cole TJ, Lobstein T. (2012). Extended international (IOTF) body mass index cut-offs for thinness, overweight and obesity. Pediatr Obes. 7: 284-294.

    Copenhagen, B. The challenge of obesity in the WHO European region. Geneva: WHO; 2005.

    Daniels S. (2009). The Use of BMI in the Clinical Setting. Pediatrics. 124;S35-S41.

    Danielsson P, Kowalski J, Ekblom O, Marcus C. Response of Severely Obese Children and Adolescents to Behavioral Treatment. (2012). Arch Pediatr Adolesc Med.166:1103-1108.

    Davison KK, Birch LL. (2001). Childhood overweight: a contextual model and recommendations for future research. Obes Rev. 2: 159-171.

    Deforche B, Lefevre J, De Bourdeaudhuij I, Hills AP, Duquet W, Bouckaert J. (2003). Physical fitness and physical activity in obese and nonobese Flemish youth. Obes Res.11: 434-41.

    Després JP, Prud'homme D, Pouliot MC, Tremblay A, Bouchard C. (1991). Estimation of deep abdominal adipose-tissue accumulation from simple anthropometric measurements in men. Am J Clin Nutr. Sep;54(3):471-7.

    Dietz WH. (1994). Critical periods in childhood for the development of obesity. Am J Clin Nutr 59: 955–959.

    Dorosty AR, Siassi F, Reilly JJ. Obesity in Iranian children. Arch Dis Child 2002; 87: 388-91.

    Dugan, S.A. (2008). Exercise for preventing childhood obesity. Physical Medicine and Rehabilitation Clinics of North America, 19, 205-216.

    Ekelund U, Neovius M, Linné Y, Brage S, Wareham NJ, Rössner S. (2005). Associations between physical activity and fat mass in adolescents: the Stockholm WeightDevelopment Study. Am J Clin Nutr. 81(2):355-60.

    Esmaillzadeh A, Mirmiran P, Azizi F. (2005). Evaluation of waist circumference to predict cardiova scular risk factors in an overweight Tehranian population: findings from Tehran Lipid and Glucose Study. Int J Vitam Nutr Res.75(5): 347-56.

    Ferreira FS. (2013). Relationship between Physical Fitness and Nutritional Status in a Portuguese Sample of School Adolescents. J Obes Weight Loss Ther 3:190.

    Fogelholm M, Nuutinen O, Pasanen M, Myöhänen E, Säätelä T. (1999). Parent-child relationship of physical activity patterns and obesity. Int J Obes Relat Metab Disord 23: 1262–1268.

    Freedman D, Sherry B. (2009). The Validity of BMI as an Indicator of Body Fatness and Risk Among Children. Pediatrics.124:S23-S34.

    Freedman DS, Khan LK, Serdula MK, Dietz WH, Srinivasan SR, Berenson GS. (2005). The relation of childhood BMI to adult adiposity: The Bogalusa Heart Study. Pediatrics. 115: 22-27.

    Galavíz KI, Tremblay MS, Colley R, Jáuregui E, López y Taylor J, Janssen I. (2012).  Associations between physical activity, cardiorespiratory fitness, and obesity in Mexican children. Salud Publica Mex 54(5):463-9.

    Getchell, Bud . (1982). "Physical fitness, away of life", 3rded, New York, john willey and son, 12-15.

    Gharakhanlou R, Farzad B, Agha-Alinejad H, Steffen LM, Bayati M. (2012). Anthropometric measures as predictors of cardiovascular disease risk factors in the urban population of Iran. Arq Bras Cardiol. 98: 126-35.

    Gharakhanlou R, Mahmoudabadi R, AghaAlinejad H, Mahmoudabadi M. (2007). Assessment of Changes in Body Composition and VO2max; and Correlation Between Those of 11-18 Year Old Boys. Olympic. 15: 85-96.

    Hajian KO, Sajjadi P, Razavi A. (2008). Prevalence of overweight and underweight among primary school students children aged 7-12 years (BABOL; 2006). Journal of Babol University o Medical Sciences. 10:83-91.

    Haslam DW, James WP. (2005). Obesity. Lancet 366: 1197–1209.

    He QQ, Wong TW, Du L, Jiang ZQ, Yu TS, Qiu H, Gao Y, Liu WJ, Wu JG: Physical activity, cardiorespiratory fitness, and obesity among Chinese children. Prev Med 2011, 52(2):109–113.

    Hjelmborg J, Fagnani C, Silventoinen K, McGue M, Korkeila M, Christensen K, Rissanen A , Kaprio J. (2008). Genetic Influences on Growth Traits of BMI: A  Longitudinal Study of Adult Twins. Obesity.16:847–852.

    Huang YC, Malina RM. (2002). Physical activity and healthrelated physical fitness in Taiwanese adolescents. J Physiol Anthropol Appl Human Sci.21: 11-9.

    Hussey J, Bell C, Bennett K, O’Dwyer J, Gormley J. (2007). Relationship between the intensity of physical activity, inactivity, cardiorespiratory fitness and body composition in 7-10-year-old Dublin children. Br J Sports Med.41(5):311-316.

    Janssen I, Katzmarzyk PT, Boyce WF, King MA, Pickett W. (2004). Overweight and obesity in Canadian adolescents and their associations with dietary habits andphysical activity patterns. J Adolesc Health. 35(5):360-7.

    Janssen, I.,Katzmarzyk, P.T., Srinivasan, S.R., Chen, W., Malina, R., Bouchard, C., et al. (2005). Combined influence of body mass index and waist circumference on coronary artery disease risk factors among children and adolescents. Pediatrics, 115, 1623-1630.

    Jebb SA, Rennie KL, Cole TJ. (2004). Prevalence of overweight and obesity among young people in Great Britain. Public Health Nutr 7:461–465.

    Jebb SA, Rennie KL, Cole TJ. (2004). Prevalence of overweight and obesity among young people in Great Britain. Public Health Nutr. 7:461–465.

    Johnson MS, Figueroa-Colon R, Herd SL, Fields DA, Sun M, Hunter GR, et al. (2000). Aerobic fitness, not energy expenditure, influences subsequent increase in adiposity in black and white children. Pediatrics. 106: E50.

    Jolliffe D. (2004). Extent of overweight among us children and adolescents from 1971 to 2000. Int J Obes Relat Metab Disord. 28:4-9.

    Kahn HS, Imperatore G, Cheng YJ. (2005). A population-based comparison of BMI percentiles and waist-to-height ratio for identifying cardiovascular risk in youth. J Pediatr 146: 482–488.

    Karam Soltani Z, Dorosty Motlagh A, Eshraghian MR, Siassi F, Jazayeri A. Obesity and food security in Yazd primary school students. Tehran University Medical Journal. 2007;65:68-76.

    Karnehed N, Tynelius B, Heitmann L, Rasmussen F. (2005). Physical activity, diet and gene–environment interactions in relation to body mass index and waist circumference: The Swedish Young Male Twins Study. Public Health Nutrition.9:851–858.

    Kautiainen S, Koivisto AM, Koivusilta L, Lintonen T, Virtanen SM, Rimpelä A. (2009). Sociodemographic factors and a secular trend of adolescent overweight in Finland. Int J Pediatr Obes 4: 360–370.

    Kautiainen S, Koivusilta L, Lintonen T, Virtanen SM, Rimpelä A. (2005). Use of information and communication technology and prevalence of overweight and obesity among adolescents. Int J Obes (Lond) 29: 925–933.

    Kelishadi R, Ardalan G, Gheiratmand R, Gouya MM, Emran MR, Delavari A, et al. (2007). Association of physical activity and dietary behaviors in relation to the body mass index in a national sample of Iranian children and adolescents. Bull Word Health Organ.85(1):19-26.

    Kelishadi R, Hashemipour M , Sadeghi M, Roohafza H, Tavasoli A, Khosravi A, et al. (2005). The Impact of familial factors on obesity in Iranian children and adolescents. Journal of Pediatrics Neonatal. 2: 16-23.

    Khazaie T, Nasiri A. (2006). Comparing the obesity risk factors in obese and normal children of Birjand, DENA: Birjand University of Medical Sciences 2006; 3:1-9.

    Klein S, Wadden T, Sugerman HJ. (2002). AGA technical review on obesity. Gastroenterology 123(3): 882-932.

    Koutedakis Y, Bouziotas C, Flouris AD, Nelson PN. (2005). Longitudinal modeling of adiposity in periadolescent Greek schoolchildren. Med Sci Sports Exerc. 37: 2070-4.

    Kraemer, W.J. (2002). Per Iodized Training Programmes For Athletes. In: Strength Training For Sport. Eds: Kraemer, W.H. And Hakkinen, K. Oxford: Blackwell Science: 101-108.

    Krassas GE, Tsametis C, Baleki V, Constantinidis T, Unluhizarci K, Kutoglu S, et al. (2004). Prevalence of overweight and obesity among children and adolescents in Thessaloniki-Greece and Kayseri-Turkey. Pediatr Endocrinol Rev. 1:460-464.

    Krassas GE, Tzotzas T, Tsametis C, Konstantinidis T. (2001). Prevalence and trends in overweight and obesity among children and adolescents in Thessaloniki, Greece. J Pediatr Endocrinol Metab. 14:1319-1326.

    Krebs NF, Himes JH, Jacobson D, Nicklas TA, Guilday P, Styne D (2007): Assessment of child and adolescent overweight and obesity. Pediatrics 120: S193–228.

    Kuczmarski RJ, Ogden CL, Guo SS, Grummer-Strawn LM, Flegal KM, Mei Z, Wei R, Curtin LR, Roche AF, Johnson CL . (2002). 2000 CDC Growth Charts for the United States: methods and development. Vital Health Stat 11: 1–190.

    Lahti-Koski M, Seppänen-Nuijten E, Männistö S, Härkönen T, Rissanen H, Knekt P, Rissanen A, Heliövaara M . (2010). Twenty-year changes in the prevalence of obesity among Finnish adults. Obes Rev 11: 171–176.

    Liem ET, van Buuren S, Sauer PJ, Jaspers M, Stolk RP, Reijneveld SA. Growth during Infancy and Childhood, and Adiposity at Age 16 Years: Ages 2 to 7 Years Are Pivotal. J Pediatr 2013; 162: 287-292.

    Lioret S, Touvier M, Dubuisson C, Dufour A, Calamassi-Tran G, Lafay L, Volatier JL, Maire B . (2009). Trends in child overweight rates and energy intake in France from 1999 to 2007: relationships with socioeconomic status. Obesity (Silver Spring). 17: 1092–1100

    Lobstein T, Baur L, Uauy R. (2004). Obesity in children and young people: a crisis in public health. Obes Rev. 5:4-10.

    Maffeis C, Banzato C, Talamini G, Obesity Study Group of the Italian Society of Pediatric Endocrinology and Diabetology. (2008). Waist-to-height ratio, a useful index to identify high metabolic risk in overweight children. J Pediatr 152: 207–213.

    Maffeis C. (2000). Aetiology of overweight and obesity in children and adolescents. Eur J Pediatr. 159 Suppl 1:S35-44.

    McCarthy HD, Ashwell M. (2006). A study of central fatness using waist-to-height ratios in UK children and adolescents over two decades supports the simple message – keep your waist circumference to less than half your height. Int J Obes (Lond) 30: 988–992.

    McKee MD, Deen D, Maher S, Fletcher J, Fornari A, Blank AE. (2010). Implementation of a pilot primary care lifestyle change intervention for families of pre-school children: lessons learned. Patient Educ Couns. 79 (3):299-305.

    Mohammadpour-Ahranjani B, Rashidi A, Karandish M, Vafa MR. Magnitude and possible contributors of childhood obesity in Iran: implication for action. In: Flamenbaum RK. (2006). Global dimensions of childhood obesity. Nova Publication. 101-30.

    Mozafary H, Nabaie B. (2002). Prevalence of obesity and overweight in primary school girls in Tehran, Iran. Payesh, Journal of The Iranian Institute for Health Science Research. 1:15-19.

    Mozaffari H, Dehghani A, Afkhami M, Rajabiun H. The prevalence of obesity in primary school students in Yazd province. The 8th Congress of Nutrition in Iran.

    Must A, Anderson SE. (2006). Body mass index in children and adolescents: considerations for population-based applications- Pediatric Mini Review. International Journal of Obesity. 30:590–594.

    Must A, Tybor DJ. (2005). Physical activity and sedentary behavior: a review of longitudinal studies of weight and adiposity in youth. International Journal of Obesity.29:84–96.

    Must, A. Dalla, G.E., Dietz, W.H. (1991). "Reference data for obesity; 85th and 95th percentiles of body mass index and triceps skinfold thickness". Am J Clin Nutr; 53(4); PP:839-846.

    Neovius M, Janson A, Rossner S. (2006). Prevalence of obesity in Sweden. Obes Rev 7: 1–3.

    Nicklas TA, Yang SJ, Baranowski T, Zakeri I, Berenson G . (2003). Eating patterns and obesity in children. The Bogalusa Heart Study. Am J Prev Med 25: 9–16.

    Nunez-Rivas HP, Monge-Rojas R, León H, Roselló M. (2003). Prevalence of overweight and obesity among Costa Rican elementary school children. Rev Panam Salud Publica. 13:24-32.

    Obesity: Preventing and Managing the Global Epidemic. Report of a WHO Consultation. WHO Technical Report Series No 894 Geneva: World Health Organisation; 2000.

    Ochs-Balcom HM, Grant BJ, Muti P, Sempos CT, Freudenheim JL, Trevisan M, et al. Pulmonary function and abdominal adiposity in the general population. Chest 2006; 129(4): 853-62.

    Ortega FB, Ruiz JR, Castillo MJ, Sjöström M. (2008). Physical fitness in childhood and adolescence: a powerful marker of health. Int J Obes (Lond). 32:1-11.

    Ortega FB, Ruiz JR, Castillo MJ. (2013). Physical activity, physical fitness, and overweight in children and adolescents: Evidence from epidemiologic studies. Endocrinol Nutr 60(8):458-69.

    Ortega FB, Ruiz JR, Hurtig-Wennlof A, Vicente-Rodriguez G, Rizzo NS, Castillo MJ, et al. (2008). Cardiovascular fitness modifies the associations between physical activity and abdominal adiposity in children and adolescents. The European Youth Heart Study. Br J Sports Med.;44:256-62.

    Ostojic, S.M., Stojanovic, M., Stojanovic,V., & Maric, J. (2010). Adiposity, physical activity and blood lipid profile in 13-year-old adolescents. Journal of Pediatric Endocrinology and Metabolism, 23, 333-344.

    Ottevaere C, Huybrechts I, Béghin L, Cuenca-Garcia M, De Bourdeaudhuij I, Gottrand F, et al. (2011).Relationship between self-reported dietary intake and physical activity levels amongadolescents: the HELENA study. Int J Behav Nutr Phys Act. 8:8.

    Oude Luttikhuis H, Baur L, Jansen H, Shrewsbury VA, O'Malley C, Stolk RP, et al. ( 2009). Interventions for treating obesity in children. Cochrane Database Syst Rev. 1:CD001872.

    Owen CG, Martin RM, Whincup PH, Davey-Smith G, Gillman MW, Cook DG . (2005). The effect of breastfeeding on mean body mass index throughout life: a quantitative review of published and unpublished observational evidence. Am J Clin Nutr 82: 1298–1307.

    Pahkala K, Heinonen OJ, Lagström H, Hakala P, Sillanmäki L, Kaitosaari T, Viikari J, Aromaa M, Simell O . (2010). Parental and childhood overweight in sedentary and active adolescents. Scand J Med Sci Sports 20: 74–82.

    Paineau D, Chiheb S, Banu I, Valensi P, Fontan JE, Gaudelus J, Chapalain V, Chumlea C, Bornet F, Boulier A (2008). Comparison of field methods to estimate fat mass in children. Ann Hum Biol 35: 185–197.

    Parizkova J, Hills A. Childhood obesity preventive and treatment . London: CRC Press; 2001.

    Pate RR, Dowda M, Ross JG. (1990). Associations Between Physical Activity and Physical Fitness in American Children. Am J Dis Child.144(10):1123-1129.

    Pate RR, Wang Ch Y, Dowda M, Farrell SW, O’Neill JR. (2006). Cardiorespiratory fitness levels among us youth 12 to 19 years of age. Arch Pediatr Adolesc Med. 160: 1005-12.

    Patrick K, Norman GJ, Calfas KJ, Sallis JF, Zabinski MF, Rupp J, et al. (2004). Diet, physical activity, and sedentary behaviors as risk factors for overweight in adolescence. Arch Pediatr Adolesc Med.158(4):385-390.

    Rahimi Saghand M., Gholami M. (2013). The Relationship of BMI, Fat Percentage, and Waist-Hip Ratio to Physical Fitness Factors in Female Students. J. Basic. Appl. Sci. Res., 3(3)1273-1278.

    Rauner A, Mess F and Woll A. (2013). The relationship between physical activity, physical fitness and overweight in adolescents: a systematic review of studies published in or after 2000 BMC Pediatrics, 13:19

    Raustorp A, Pangrazi RP, Ståhle A. (2004). Physical activity level and body mass index among schoolchildren in southeastern Sweden. Acta Paediatr. 93: 400-4.

    Reilly JJ, Armstrong J, Dorosty AR, Emmett PM, Ness A, Rogers I, Steer C, Sherriff A, Avon. (2005). Longitudinal Study of Parents and Children Study Team. Early life risk factors for obesity in childhood: cohort study. BMJ 330: 1357.

    Reilly JJ, Methven E, McDowell ZC, Hacking B, Alexander D, Stewart L, et al. (2003). Health consequences of obesity. Arch Dis Child.88: 748-752.

    Renzaho AM. (2004). Fat, Rich and beautiful changing socio-cultural paradigms associated with obesity risk nutritional status and refuge children from sub Saharan Africa. Health Place 10:105-113.

    Renzaho AM. (2004). Fat, Rich and beautiful changing socio-cultural paradigms associated with obesity risk nutritional status and refuge children from sub Saharan Africa. Health Place. 10:105-113.

    Robinson SM, Marriott LD, Crozier SR, Harvey NC, Gale CR, Inskip HM, Baird J, Law CM, Godfrey KM, Cooper C, Southampton Women’s Survey Study Group . (2009). Variations in infant feeding practice are associated with body composition in childhood: a prospective cohort study. J Clin Endocrinol Metab 94: 2799–2805.

    Rocandio AM, Ansotegui L, Arroyo M. (2001).Comparison of dietary intake among overweight and non-overweight schoolchildren. Int J Obes Relat Metab Disord.25: 1651-5.

    Rocchini AP. (1992). Adolescent obesity and cardiovascular risk. Pediatr Ann. 21:235-40.

    Rocchini AP, Katch V, Anderson J, Hinderliter J, Becque D, Martin M, et al. (1988). Blood pressure in obese adolescents: Effect of weight loss. Pediatrics 82:16–23.

    Rolland-Cachera MF, Deheeger M, Bellisle F, Sempe M, Guilloud-Bataille M, Patois E (1984): Adiposity rebound in children: a simple indicator for predicting obesity. Am J Clin Nutr 39: 129–135.

    Ruiz JR, Castro-Pinero J, Artero EG, Ortega FB, Sjostrom M, Suni J, et al. (2009). Predictive validity of health-related fitness in youth: a systematic review. Br J Sports Med.;43: 909-23.

    Ruiz JR, Ortega FB, Gutiérrez A, Meusel D, Sjöström M, Castillo MJ. (2006). Health-related fitness assessment in child- hood and adolescence: a European approach based on the AVENA, EYHS and HELENA studies. J Public Health. 14: 269-77.

    Schaeffer C. A study of the influences of nutrition, physical activity, income and family choices on the overweight of elementary-age children. (2007). Milwaukee: Cardinal Stritch University.

    Serdula Mk, Ivery D, Coates RJ, Freedman DS, Williamson DF,Byers T. (1993). Do obese children become obese adults? A review of the literature. Prev Med. 22(2):167-177.

    Shahgholian N, Aein F, Deris F. (2003). 90th percentile of body mass index (BMI) and some obesity risk factors among 712 years old school children, Chaharmahal & Bakhtiari, 2002. Shahrekord University of Medical Sciences Journal. 5:42-48.

    Sirard, R.J.,& Russell, R.P. (2001). Physical activity assessment in children and adolescents. Sports Medicine, 31, 439-454.

    Stigman S, Rintala P, Kukkonen-Harjula K, Kujala U, Rinne M, Fogelholm M (2009). Eight-year-old children with high cardiorespiratory fitness have lower overall and abdominal fatness. Int J Pediatr Obes 4: 98–105.

    Story M, Kaphingst KM, French S. (2006). The role of schools in obesity prevention, Future Child.16:109-42.

    Summerbell CD, Douthwaite W, Whittaker V, Ells LJ, Hillier F, Smith S, Kelly S, Edmunds LD, Macdonald I (2009): The association between diet and physical activity and subsequent excess weight gain and obesity assessed at 5 years age or older: a systematic review of the epidemiological evidence. Discussion and conclusions. Int J Obes 33 Suppl 3: S78–81.

    Taheri F. Epidemiologic study of obesity in school age children in Birjand. ( 2002). Journal of Birjand University of Medical Sciences. 9:18-22.

    Tanaka C, Tanaka S, Kawahara J, Midorikawa T. (2007). Triaxial accelerometry for assessment of physical activity in young children. Obesity (Silver Spring). 15: 1233-1241.

    Taylor RW, Jones IE, Williams SM, Goulding A (2000): Evaluation of waist circumference, waist-to-hip ratio, and the conicity index as screening tools for high trunk fat mass, as measured by dual-energy X-ray absorptiometry, in children aged 3–19 y. Am J Clin Nutr 72: 490–495.

    te Velde SJ, De Bourdeaudhuij I, Thorsdottir I, Rasmussen M, Hagströmer M, Klepp KI, et al. (2007). Patterns in sedentary and exercise behaviors and associations with overweight in 9-14-year old boys and girls-a crosssectional study. BMC Public Health. 7:16.

    Telama R. (2009). Tracking of physical activity from childhood to adulthood: a review. Obes Facts. 2(3):187-95.

    Tokmakidis SP, Kasambalis A, Christodoulos AD. (2006). Fitness levels of Greek primary schoolchildren in relationship to overweight and obesity. Eur J Pediatr.165: 867-74.

    Trost SG, Sirard JR, Dowda M, Pfeiffer KA, Pate RR. (2001). Physical activity in overweight and nonoverweight pres- vity and sedentary behavior in preschool-age children: priorities for research. PES.13: 113-26.

    Vanhala M, Korpelainen R, Tapanainen, P, Kaikkonen K, Kaikkonen H, Saukkonen T, Keinänen-Kiukaanniemi S . (2009). Lifestyle risk factors for obesity in 7-year-old children. Obesity Research & Clinical Practice 3: 99–107.

    Warburton DE, Nicol CW, Bredin SS. (2006). Health benefits of physical activity: the evidence. CMAJ. 174(6):801-9.

    Warschburger P, Kröller K, Jahnke D, Preventing Obesity in Children: Which Factors Impede and Which Facilitate the Parental Access to Prevention Programmers?], Gesundheitswesen 2013 Jun 14. [Epub ahead of print] German.

    WHO Consultation on Obesity (1998): Obesity: Preventing and managing the global epidemic. Report of a WHO consultation. World Health Organ Tech Rep Ser 894: i–xii, 1–253.

    WHO Multicentre Growth Reference Study Group (2006): Assessment of differences in linear growth among populations in the WHO Multicentre Growth Reference Study. Acta Paediatr Suppl 450: 56–65.

    Willows ND, Johnson MS, Ball GD. (2007). Prevalence estimates of overweight and obesity in Cree preschool children in northern Quebec according to international and US reference Criteria. Am J Public Health.97: 311-6.

    World Health Organization, Eastern Mediterranian Regional Office. Prevention and control of cardiovascular diseases, Alexandria, Egypt, Who- Emro, 1995, p 24

    World Health Organization, World Health Report 1997: Conquering suffering, Enriching Humanity. Geneva, Switzerland, WHO, 1997, p 39.

    Zaini MZ, Lim CT, Low WY, Harun F. (2005). Factors affecting nutritional status of Malaysian primary school children. Asia Pac J Public Health. 17:71-80.

    Zimmet P, Alberti KG, Kaufman F, Tajima N, Silink M, Arslanian S, Wong G, Bennett P, Shaw J, Caprio S, IDF Consensus Group (2007). The metabolic syndrome in children and adolescents – an IDF consensus report. Pediatric Diabetes 8: 299–306.


موضوع پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , نمونه پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , جستجوی پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , فایل Word پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , دانلود پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , فایل PDF پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , تحقیق در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , مقاله در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , پروژه در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , پروپوزال در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , تز دکترا در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , مقالات دانشجویی درباره پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , پروژه درباره پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , گزارش سمینار در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله , رساله دکترا در مورد پایان نامه رابطه آمادگی جسمانی با شاخص توده بدن و محیط کمر در پسران دانش آموز 8 تا 10 ساله

پایان نامه (یا رساله) برای دریافت درجه بسیار خوب در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش فیزیولوژی ورزشی چکیده: پژوهش حاضر با هدف تعیین رابطه بین سطح فعالیت بدنی ، عوامل آمادگی جسمانی و ترکیب بدنی دانشجویان دختر دانشگاه پردیس الزهرا (فرهنگیان)سمنان انجام گردید. در این مطالعه­ی مقطعی، جامعه تحقیق شامل کلیه دانشجویان دختر پردیس الزهرای دانشگاه فرهنگیان استان سمنان بود که از این میان ...

برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته تربیت بدنی(گرایش فیزیولوژی ورزش) چکیده هدف این تحقیق تعیین ارتباط بین متغیرهای آمادگی­جسمانی با BMI و WHR، کیفیت­زندگی و میزان اضطراب دانش­آموزان دختر 12 تا 14ساله شهرستان لاهیجان در سال تحصیلی 94-1393 بوده است. تحقیق حاضر از نوع توصیفی- همبستگی بود که به روش میدانی انجام شده است. به همین منظور 300 نفر از دانش­­آموزان دختر دوره­ی اول متوسطه ...

پایان نامه: جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد دررشته تربیت بدنی و علوم ورزشی(گرایش فیزیولوژی ورزشی) کلید واژه‌ها: تمرین هوازی،وزن،درصد چربی بدن،دختران نوجوان چکیده هدف از این پژوهش، تاثیر تمرین هوازی تناوبی بر وزن و درصد چربی بدن دختران نوجوان بود.به همین منظور، تعداد 30نفر از دانش آموزان 17-15 ساله شهر گرمی در استان اردبیل با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند به عنوان نمونه انتخاب ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی - گرایش فیزیولوژی ورزشی چکیده هدف از انجام این پژوهش، بررسی آمادگی جسمانی پرسنل اداره حفاظت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و مقایسه آن با نورمهای استاندارد جهانی بود. جامعه آماری شامل کلیه پرسنل اداره حفاظت سازمان مرکزی بودند و تعداد آنها 87 نفر بود. نسبت میزان دور کمر به دور باسن(WHR)، شاخص توده ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی - گرایش فیزیولوژی ورزشی چکیده هدف از انجام این پژوهش، بررسی آمادگی جسمانی پرسنل اداره حفاظت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و مقایسه آن با نورمهای استاندارد جهانی بود. جامعه آماری شامل کلیه پرسنل اداره حفاظت سازمان مرکزی بودند و تعداد آنها 87 نفر بود. نسبت میزان دور کمر به دور باسن(WHR)، شاخص توده ...

پایان نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد(M.A) رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی _ گرایش فیزیولوژی ورزشی چکیده هدف از این پژوهش بررسی رابطه‌ی بین فعالیت بدنی با BMI و تصویر­­ بدن در دانش‌آموزان دختر دوره متوسطه بود. بدین منظور 370 دانش‌آموز دختر مقطع متوسطه ناحیه‌ی یک رشت در دامنه‌ی سنی 14 تا 18 سال، با روش نمونه‌گیری خوشه‌ای- تصادفی، انتخاب شده و مورد مطالعه قرار گرفتند. ...

پایان نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش : فیزیولوژی ورزشی چکیده هدف از انجام پژوهش جاری مقایسه ی رابطه ی سطح آمادگی جسمانی با ترکیب بدن بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی درشهر رشت می باشد.جامعه ی آماری پزوهش حاضرتعداد 10080 دانش آموزان دختر 10 تا 12 سال بودند که در سال تحصیلی 92 – 93 در مقطع ابتدایی مشغول به تحصیل بودند.نمونه ی آماری پزوهش که ...

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش فیزیولوژی ورزشی چکیده هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر 12 هفته رژیم غذایی و تمرینات ورزشی هوازی بر ترکیب بدنی زنان چاق غیرفعال است. نمونه آماری تحقیق حاضر شامل 45 نفر می باشد . زنان گروه آزمایش به صورت تصادفی به 3 دسته کنترل (که فقط رژیم غذایی داشتند) ، پیاده روی تند و ایروبیک همراه با رژیم غذایی تقسیم ...

پایان­نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: تربیت بدنی گرایش: فیزیولوژی ورزشی چکیده پرفشارخونی، از بیماری های مزمن غیر واگیر می باشد که در دهه های اخیر به صورت اپیدمی در آمده است. مطالعات نشان می دهد که این بیماری در بین افراد چاق و دارای اضافه وزن و کم تحرک بیشتر و بارزتر می باشد. هدف از مطالعه حاضر، بررسی همبستگی بین برخی شاخص های ترکیب بدنی و VO2max با فشارخون می باشد. ...

پایان نامه ی کارشناسی ارشد رشته ی تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش فیزیولوژی ورزشی چکیده هدف از تحقیق حاضر مقایسه­ی تاثیر تمرینات یوگا و ایروبیک بر برخی عوامل فیزولوژیکی و آمادگی جسمانی زنان غیر ورزشکار بود. 30 نفر از زنان غیر ورزشکار شهرستان میبد (سن: 98/4 ± 53/26 سال، قد: 35/5 ± 67/159 سانتی­متر، وزن: 94/14 ± 66/72 کیلوگرم، شاخص توده بدنی: 82/5 ± 52/28 2(متر)/کیلوگرم) به صورت ...

ثبت سفارش