پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید

word 1 MB 31011 85
1393 کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر
قیمت قبل:۷۵,۰۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۳۴,۸۵۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد "M.Sc"

    چکیده

    در این پایان نامه به ارایه یک روش جدید در پردازش شبکه ای با الگوریتم مورچگان پرداخته‌ایم. مدلی که در فضای شبکه ای استفاده کردیم حراج دو طرفه پیوسته می باشد. این مدل ها به دلیل سادگی و پویایی خود امروزه در بسیاری از الگوریتم های مورد استفاده برای کنترل منابع و زمان بندی کارها مورد استفاده قرار می گیرند. بسیاری از این مدل ها در زمان پاسخ گویی خود هنگام مدیریت منابع دچار ضعف می باشند. در مدل حراج, حراج کنندگان قیمت های مورد نظر خریداران را اعلام می کنند و خریداری که قیمت مناسب را اعلام کرده باشد منبع را بدست می گیرد. این مساله خود باعث می شود که زمان پاسخ گویی به دلیل درخواست خریداران افزایش یابد. در این پایان نامه ما روش جدیدی را به وسیله الگوریتم ژنتیک در سناریو حراج دو طرفه ارایه کردیم. در این روش با هوشمند سازی منابع, بسته های درخواست پیشنهادی[1] را به سمتی سوق دادیم هر کدام از این  محیط های شبکه ای را می توان به صورت یک سیستم توزیع شده در نظر گرفت که با شبکه های دیگر تعامل ندارد و حجم زیادی از داده را پوشش می دهد. یکی از فواید این روش نسبت به روش کلاسترینگ این است که منابع می تواند از لحاظ جغرافیایی در نقاط پراکنده و به صورت غیر متقارن قرار گیرد. با توجه به توزیع مجموعه های داده، انتخاب مجموعه منابع محاسباتی و منابع حاوی داده باید بطور مناسب صورت پذیرفته به گونه ای که سربار ناشی از انتقال این مجموعه ها روی گرید کمینه شود. در این تحقیق، مساله زمانبندی برنامه های نیازمند داده مورد توجه قرار می گیرد. با توجه به اینکه زمانبندی بهینه مستلزم انتخاب مجموعه منابع مناسب می باشد. در پردازش های شبکه ای ,محیط ها پویا می باشند به این معنا که ممکن است در یک زمان منابع روشن باشد و در زمانی دیگر همان منابع خاموش باشند

    پیاده سازی های صورت گرفته در نرم افزار شبیه سازی GridSim مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که این روش جدید باعث بهبود زمان پردازش و کم شدن تعداد مراحل حراج می شود.

     

    واژه های کلیدی: الگوریتم، شبکه، نرم افزار،call for proposal

     

    فصل اول 

     

    1-1- مقدمه

    هدف اصلی این پایان نامه بهبود بازدهی در پردازش شبکه ای به وسیله الگوریتم مورچگان می باشد. این فصل با طرح مساله اصلی پردازش شبکه ای اغاز می شود و اهمیت آن شرح داده می شود. استفاده از الگوریتم مورچگان در بسیاری از مسایل باعث بهبود بازدهی و کاهش زمان پردازش شده است. این امر زمینه ای را فراهم می آورد تا از این الگوریتم در پردازشبکه ای نیز استفاده شود.

    1-2- پردازش شبکه ای

    پردازش شبکه ای به مجموعه ای از منابع که از چند نقطه مختلف برای انجام یک هدف اقدام به کار می کنند گویند. هر کدام از این  محیط های شبکه ای را می توان به صورت یک سیستم توزیع شده در نظر گرفت که با شبکه ای های دیگر تعامل ندارد و حجم زیادی از داده را پوشش می دهد. یکی از فواید این روش نسبت به روش کلاسترینگ این است که منابع می تواند از لحاظ جغرافیایی در نقاط پراکنده و به صورت غیر متقارن قرار گیرد. . با توجه به توزیع مجموعه های داده، انتخاب مجموعه منابع محاسباتی و منابع حاوی داده باید بطور مناسب صورت پذیرفته به گونه ای که سربار ناشی از انتقال این مجموعه ها روی گرید کمینه شود. در این تحقیق، مساله زمانبندی برنامه های نیازمند داده مورد توجه قرار می گیرد. با توجه به اینکه زمانبندی بهینه مستلزم انتخاب مجموعه منابع مناسب می باشد. در پردازش های شبکه ای ,محیط ها پویا می باشند به این معنا که ممکن است در یک زمان منابع روشن باشد و در زمانی دیگر همان منابع خاموش باشند . همچنین در این پردازش ها ممکن است از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری با هم تفاوت داشته باشند.

    پردازش شبکه ای دارای معماری های مختلفی می باشد که می توان به موارد زیر اشاره کرد :

    GT2

    OGSA

    GT3

    1-3- الگوریتم مورچگان

    الگوریتم مورچگان یک الگوریتم هیوریستیک با یک جستجوی محلی بهینه می باشد که برای مسایل ترکیبی مورد استفاده می گیرد. این روش از رفتار طبیعی مورچگان الهام گرفته است. در طبیعت مورچگان با ماده ای که از خود ترشع می کنند راه را به بقیه مورچگان نشان می دهند. در بسیاری از پژوهش ها از روش کلونی مورچگان برای حل مسایل NPسخت استفاده می شود. از این روش برای حل مسایلی مانند فروشنده دوره گرد, رنگ امیزی گراف و مسیر یابی استفاده می شود.

    اجتماع مورچگان به مجموعه ای از مورچه های هوشمند گفته می شود که به صورت گروهی رفتار می کنند. این اجتماع در محیط جستجو می کنند تا جواب بهینه را پیدا کنند.

    در مساله زمان بندی در محیط های شبکه ای, هر کدام از این کارها به منزله یک مورچه در نظر گرفته می شود. هر کدام از این مورچه ها به دنبال منابع مورد نظر خود حرکت می کنند.

    در زیر شبه کد اجتماع مورچگان نشان داده شده است:

    Procedure ACO

    begin

    Initialize the pheromone

    while stopping criterion not satisfied do repeat for each ant do Chose next node by applying the state transition rate end for until every ant has build a solution Update the pheromone end while end

    روش های متفاوتی برای اجتماع مورچگان وجود دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد :

     

    Max-Min Ant System

    Rank-based Ant System

    Fast Ant System

    Elitist Ant System

     

    1-4- چالش های پردازش شبکه ای

    از چالش مهم در پردازش های شبکه ای می توان به نحوه اولویت بندی و زمان بندی به پردازه ها اشاره کرد. مساله زمان بندی در پردازش های شبکه ای از سه بخش تشکیل می شود :

    پیدا کردن منابع که شامل منابعی است قابلیت استفاده را دارند

    جمع اوری اطلاعات درباره این منابع و انتخاب بهترین مجموعه از منابع

    کارها در این مرحله انجام می شود

    مرحله پیدا کردن مجموعه بهترین منابع یکی از مسایل NP-Complete می باشد. در زمان بندی کارها دو هدف عمده وجود دارد :

    بیشترین میزان کارایی را سیستم داشته باشد

    بیشترین خروجی را داشته باشد

    برای هدف اول, باید روشی ارایه شود که زمان پردازش را کاهش دهد و برای هدف دوم, باید روشی ارایه شود که زمان بندی را به مجموعه ای از کارهای مستقل از هم تقسیم کند. این کار باعث می شود که ظرفیت انجام کار سیستم در واحد زمان افزایش یابد.

    برای حل این مشکل روش های متفاوتی ارایه شده است. یکی از این روش ها نگاشت این مساله به مساله فروشنده دوره گرد می باشد. در این روش مسیر هایی که منابع نسبت به هم دارند مهم می باشد. در پردازش شبکه ای به دلیل اینکه منابع در فواصل متفاوت و غیر متقارن نسبت به هم قرار دارند به همین دلیل در مواردی این روش می تواند مفید عمل کند.

    در ادامه این پژوهش مطالب به صورت زیر ارائه گردیده است.

    در فصل دوم به پیش زمینه های مربوطه پرداخته ایم و کلیات روش های زمانبندی به مورچه، ژنتیک و حراج پرداخته شده است.

    در فصل سوم مهمترین الگوریتم ها و روش های پیاده سازی شده در بسترۀ الگوریتم های زمان بندی ارائه گردیده است.

    در فصل چهارم به ارائه روش پیشنهادی می پردازیم و نتایج شبیه سازی روش پیشنهادی (Acdanp) با روش قبلی مورد ارزیابی و مقایسه قرار می گیرد.

    در فصل پنجم به ارائه پیشنهادات و کارهای آتی می پردازیم. ضمناً در پیوست الف کد سورس نوشته شده در محیطی Gridsim آورده شده است.

    (تصاویر و فرمول ها در فایل اصلی موجود است)

    فصل دوم 

    پیش زمینه تحقیق

    1-1- مروری بر الگوریتم های و روش ها

    در این بخش به مروری بر کارهای انجام شده در پردازش های شبکه ای می پردازیم. ابتدا به توضیح در مورد روش های اولیه مانند Dynamic level schedulingو سپس به روش های اخیر استفاده شده در این زمینه می پردازیم.

    2-2- زمان بندی چندسطحی پویا

    در این روش هدف انتخاب بهترین دوتایی زیرکار و ماشین برای زمان بندی می باشد[1]. برای انجام عمل بیان شده یک مدل خاص ارایه شده است. هدف کلی در این روش,کاهش زمان پردازش برنامه می باشد. در محیط های پردازش شبکه ای, الگوریتم های زمان بندی دیگر بر روی زیر کارهای یک برنامه که در میزبان محاسبه گر یا سازمان مجازی اجرا می شود تاکید ندارند . هدف اصلی, زمان بندی به صورتی است که تمامی برنامه های ورودی بتوانند از توان موجود استفاده کنند.

    در مقاله [2]با اضافه کردن هیوریستیک به روش ذکر شده,سعی در افزایش کارایی سیستم داشته اند.

    2-3- اختصاص سریعترین پردازنده به بزرگترین کار

    الگوریتم زمان بندی FPLTF [3]کارها را بر اساس منابعی که در سیستم برای انجام ان وجود تعیین می شود. این روش به دو پارامتر سرعت پردازنده و منابع و حجم کار بستگی دارد. در این روش بزرگترین کار به سریع ترین منبع تعلق می گیرد. اگر تعداد زیادی از کارهای با حجم زیاد وجود داشته باشد, انگاه این روش دارای کارایی بسیار پایین می باشد.

    روش FPLTF پویا[4] با توجه به روش استاتیک FPLTF توسعه یافته است. در این روش بالاترین اولویت را به بزرگترین کار داده می شود. در این روش باید داده هایی که برای پردازش لازم است تخمین زده شود.

    2-4- صف کارها با تکرار(WQR)

    این روش بر مبنای روش WQ می باشد. این روش پردازنده های سریع تر را به کارهایی که حجم زیادی دارند تعلق می گیرد[5]. روش زمان بندی که در این روش استفاده می شود FCFSو رندوم می باشد. WQRکارها را به منظور انتقال به منابع قابل دسترس تکرار می کند. میزان تکرار کارها می تواند توسط کاربر انتخاب شود. هنگامی که یکی از این تکرار ها تمام شد, الگوریتم زمان بندی تکرار بقیه کارها را قطع می کند. یکی از مشکلات این روش زمان زیادی است که برای اختصاص منابع برای عملیات تکرار صورت می گیرد.

    2-5- الگوریتم اجتماع مورچگان تعادلی(BACO)

    ایده اصلی این روش از روش اجتماع مورچگان گرفته شده است[3].  هدف اصلی این روش کاهش زمان پردازش و میزان بار هر کدام از منابع است. این روش میزان چگالی فرمون را بر اساس وضعیت منابع تغییر می دهد. این کار با به روز رسانی فرمون به صورت محلی و کلی انجام می شود. در این روش با کوتاه کردن زمان پایان کارها, در عین حال که سیستم را در حال تعادلی پردازش نگه می دارد. معماری این زمان بندی پردازش شبکه ای به صورت زیر می باشد. چهار مورد از اجزا به صورت زیر می باشد: پورتال, سرور اطلاعات, الگوریتم زمان بندی کارها و منابع مورد نیاز پردازش. این پورتال به منظور یک رابط برای انجام کارها برای کاربرها استفاده می شود. (در شکل 2-1- ساختار کلی سیستم آمده است)

     

    سرور اطلاعات به وسیله سرویس شبکه هواشناسی(NWS)[6]اطلاعات در مورد منابع را جمع اوری می کند. پردازهNWSدر بازه های زمانی معین داده ها را به سرور های داده بازمی گرداند. الگوریتم زمان بندی نیز به وسیله روش BACOانجام می شود. در روش BACOیک مورچه یک کار در پردازش شبکه ای می باشد.فرمون یک مسیر, هزینه استفاده از منبع در پردازش می باشد.

    شکل 2-2 نشان دهنده نگاشت انجام شده بین سیستم اجتماع مورچگان و پردازش شبکه‌ای می‌باشد.

    (تصاویر و فرمول ها در فایل اصلی موجود است)

     

  • فهرست:

    چکیده 1

    فصل 1: مقدمه. 2

    1-1- مقدمه. 3

    1-2- پردازش شبکه ای.. 4

    1-3- الگوریتم مورچگان. 4

    1-4- چالش های پردازش شبکه ای.. 5

    فصل 2: 7

    2-1- مروری بر الگوریتم های و روش ها 8

    2-2- زمان بندی چندسطحی پویا 8

    2-3- اختصاص سریعترین پردازنده به بزرگترین کار. 8

    2-4- صف کارها با تکرار(WQR) 8

    2-5- الگوریتم اجتماع مورچگان تعادلی(BACO) 9

    2-6- روش الگوریتم ژنتیک در پردازش شبکه ای.. 10

    فصل 3:پیشینه تحقیق.. 13

    3-1- یک سیستم مبتنی بر عامل برای مدیریت منابع( ARMS) 14

    3-2- روش پیوندی مورچگان 15

    3-3- در اختیار گرفتن منابع در پردازش شبکه ای به وسیله الگوریتم یادگیری تقویتی.. 16

    3-4- روش‌تجربی مورچگان به وسیله تخصیص منابع با روش‌اشتراک‌زمانی در پردازش شبکه‌ای.. 18

    3-5- پیک روش حراج دو طرفه پیوست... 19

    3-6- ترکیبی از الگوریتم های ژنتیک... 20

    3-7- متا زمان بند ها به منظور زمان بندی برنامه های موازی.. 21

    3-8- یک روش بهبودسازی به وسیله کلونی مورچگان. 31

    3-9- یک روش مبتنی بر عامل به منظور افزایش... 34

     

     

    فصل 4: ارائه روش پیشنهادی و پیاده سازی.. 37

    4-1 پردازش در محیط های شبکه ای با مدل های تجاری.. 38

    4-2-  روش حراج دو طرفه ای در پردازش شبکه ای.. 40

    4-3- نحوه پیاده سازی روش های ارایه شده 47

    4-4- کلاس حراج کننده 50

    4-5- کلاس مربوط به کاربر. 52

    4-6- کلاس ExampleAuction.java. 54

    4-7- کلاس مربوط به منابع حراج (AuctionResource.java) 55

    فصل 5:  نتیجه گیری و پیشنهادات... 58

    منابع. 74

     

    منبع:

    . Taheri and et al, “A Bee Colony based optimization approach for simultaneous job scheduling and data replication in grid environments”, Computers and Operations Research, Vol 40, pp. 1564-1478, 2013.

    [2] K. Gkoutioudi, H. D. Karatza, “Task cluster scheduling in a grid system”, Simulation Modeling Practice and Theory, Vol. 18, pp. 1242-1252, 2010.

    [3] Y. Goa and et al, “Adaptive grid job scheduling with genetic algorithms”, Future Generation Computer Systems, Vol. 21, pp. 151-161, 2005.

    [4] R. S. Chang and et al, “An ant algorithm for balanced job scheduling in grids”, Future Generation Computer Systems, Vol. 25, pp. 20-27, 2009.

    [5] J. Yang and et al, “An ant colony optimization method for generalized TSP problem”, Progress in Natural Science, Vol. 18, pp. 1417-1422, 2008.

    [6] M. Mavrivounitis and S. Yang, “Ant colony optimization with immigrants schemes for the dynamic travelling salesman problem with traffic factors”, Applied Soft Computing, Vol. 13, pp. 4023-4037, 2013.

    [7] S.M. Chen and C. Y. Chien, “Solving the traveling salesman problem based on the genetic simulated annealing ant colony system with particle swarm optimization techniques”, Expert Systems with Applications, Vol. 38, pp. 14439-14450, 2011.

    [8] S. M. Chen and C. Y. Chien, “Parallelized genetic ant colony systems for solving the traveling salesman problem”, Expert Systems with Applications, Vol. 38, pp. 3873-3883, 2011.

    [9] T. N. Bui and et al, “An ant-based algorithm for coloring graphs”, Discrete Applied Mathematics, Vol. 156, pp. 190-200, 2008.

    [10] K. A. Dowsland and J. M. Thompson, “An improved ant colony optimization heuristic for graph coloring”, Discrete Applied Mathematics, Vol. 156, pp. 313-324, 2008.

    [11] Z. Cong and et al, “Ant Colony Routing algorithm for freeway networks”, Emerging Technologies, Vol. 37, pp. 1-19, 2013.

    [12] M. Reed and et al, “An ant colony algorithm for the multi-compartment vehicle routing problem”, Applied Soft Computing, Vol. 15, pp. 169-176, 2014.

    [13] Z. Xiao and W. J. Qing, “Hybrid Ant Algorithm and Applications for Vehicle Routing Problem”, Physics Procedia Vol. 25, pp. 1892-1899, 2012.

    [14] E. Burke and et al, “An ant algorithm hyperheuristic for the project presentation scheduling problem”, IEEECongress on Evolutionary Computing, Vol. 3, pp. 2263–2270, 2005.

    [15] Y. H. Lee and et al, “Improving job scheduling algorithms in a grid environment”, Future Generation Computer Systems, Vol. 27, pp. 991-998, 2011.

    [16] R. S. Chang and et al, “An Adaptive Scoring Job Scheduling algorithm for grid computing”, Information Sciences, Vol. 207, pp. 79-89, 2012.

    [17] L. Wei and et al, “An Improved Ant Algorithm for Grid Task Scheduling Strategy”, Physics Procedia, Vol. 24, pp. 1974-1981, 2012.

    [18] L. Dudy, et al. "Efficient hierarchical parallel genetic algorithms using grid computing" Future Generation Computer Systems, Vol. 4, pp. 658-670, 2007.

    [19] Priya and et al, "Fault tolerance-genetic algorithm for grid task scheduling using check point" Grid and Cooperative Computing, International Conference on. IEEE, 2007.

    [20] Aggarwal and et al, "Genetic algorithm based scheduler for computational grids" High Performance Computing Systems and Applications, International Symposium on. IEEE, 2005.

    [21] S. Singh and et al, “Genetic Algorithm based Resource Broker for Computational Grid”, Procedia Technology, Vol. 10, pp. 572-580, 2013.

    [22] S. Nesmachnow and et al, “A parallel micro evolutionary algorithm for heterogeneous computing and grid scheduling”, Applied Soft Computing, Vol. 12, pp. 626-639, 2012.

    [23] V. D. Mrtino and et al, “Sub optimal scheduling in a grid using genetic algorithms”, Parallel Computing, Vol. 30, pp. 553-565, 2004.

    [24] A. A. Tantar and et al, “A parallel hybrid genetic algorithm for protein structure prediction on the computational grid”, Future Generation Computer Systems, Vol. 23, pp. 398-409, 2007.

    [25] J. Kolodziej and et al, “Enhancing the genetic-based scheduling in computational grids by a structured hierarchical population”, Future Generation Computer Systems, Vol. 27, pp. 1035-1046, 2011.

    [26] Ritchie, Graham, and John Levine. "A hybrid ant algorithm for scheduling independent jobs in heterogeneous computing environments.” 2004.

    [27] Y. Yuan and et al, “A hybrid harmony search algorithm for the flexible job shop scheduling problem”, Applied Soft Computing, Vol. 13, pp. 3259-3272, 2013.

    [28] Pooranian, Z., et al. "New hybrid algorithm for task scheduling in grid computing to decrease missed task" World academy of science, engineering and technology, Vol. 79, pp. 924-928, 2011.

    [29] Xhafa and A. Abraham. "Computational models and heuristic methods for Grid scheduling problems." Future generation computer systems Vol. 4 pp. 608-621, 2010.

    [30] Chang and et al, "An adaptive scoring job scheduling algorithm for grid computing." Information Sciences, Vol. 207, pp. 79-89, 2012.

    [31] Xu and et al, "Ant algorithm-based task scheduling in grid computing." Electrical and Computer Engineering”, Canadian Conference on. Vol. 2. IEEE, 2003.


موضوع پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, نمونه پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, جستجوی پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, فایل Word پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, دانلود پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, فایل PDF پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, تحقیق در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, مقاله در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, پروژه در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, پروپوزال در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, تز دکترا در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, مقالات دانشجویی درباره پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, پروژه درباره پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, گزارش سمینار در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید, رساله دکترا در مورد پایان نامه ارائه یک الگوریتم اجتماع مورچگان به منظور بهبود در زمان انجام کارها در محیط گرید

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر گرایش: نرم افزار چکیده ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯﺷﺒﮑﻪ­ های ﺳﻨسور ﺑﻲ­ﺳﻴﻢ (Wireless Sensor Network) ﺑﻪ ﺷﮑﻞﮔﺴﺘﺮﺩﻩ­ﺍی ﺭﻭ ﺑﻪ ااست. ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻏﺎﻟﺐ ﺍﺯ ﺑﺎﻃﺮی ﺑﺮﺍی ﺗﺎﻣﻴﻦ ﺍﻧﺮﮊی ﻣﺼﺮﻓﻲ ﺍﻳﻦ ﺳﻨﺴﻮﺭﻫﺎ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﻋﺪﻡ ﺩﺳﺘﺮﺳﻲ ﺁﺳﺎﻥ ﺑﻪ ﺳﻨﺴﻮﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭی ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﻫﺎ، ﻣﻬﻨﺪﺳﺎﻥ ﻭ ﻣﺤﻘﻘﺎﻥ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻃﺮﺍﺣﻲ پروتکل­ ﻫﺎی ﻣﺴﻴﺮﻳﺎﺑﻲ ﺑﺎ خصوصیات انرژی مصرفی کم و افزایش طول ...

پایان‌نامه کارشناسی ارشد در رشته­­ ی مهندسی کامپیوتر (نرم‌افزار) چکیده شبکه­های تورین محاسباتی (گرید) زمینه‌ای را فراهم آورده است که بتوان از منابع ناهمگن در نقاط مختلف جغرافیایی برای حل مسائل پیچیده علمی، مهندسی و تجارت استفاده کرد. عملیات زمانبندی نقش کلیدی در عملکرد گرید ایفا می­کند. در این پایان نامه با استفاده از مزایای الگوریتم ژنتیک، پنج الگوریتم زمانبندی برای نگاشت ...

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر چکیده: در سال های اخیر با توجه به رشد روز افزون درخواستها و پیوستن مشتریان جدید به دنیای محاسبات، سیستم های محاسباتی نیز باید تغییر کنند و قدرتمندتر وانعطاف پذیرتر از قبل عمل نمایند. در این میان محاسبات ابری به عنوان مدلی فراتر از یک سیستم ارائه شد که در حال حاضر توانایی پاسخگویی به اکثر درخواست ها و نیازمندی ها را دارد. راه حل های ...

چکیده سیر تکاملی محاسبات به گونه ای است که می‌توان آن را پس از آب، برق، گاز و تلفن به عنوان عنصر اساسی پنجم فرض نمود. در سالهای اخیر توجهات فزاینده ای به محاسبات ابری شده است. محاسبات ابری مدلی توزیع شده با مقیاس بزرگ است که مجموعه مقیاس پذیر و مجازی شده از قدرت محاسباتی مدیریت شده، فضای ذخیره سازی و سرویس‌ها را از طریق اینترنت در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. مسئله تخصیص منابع در ...

پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار چکیده ضرورت استفاده روزافزون از داده­ های توزیع‌ شده در شبکه‌ های کامپیوتری بر همگان مشخص است. تعداد بسیار زیادی از منابع محاسباتی و ذخیره‌سازی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و گرید را تشکیل می‌دهند. در سال‌های اخیر تکنولوژی گرید رشد چشمگیری داشته به‌طوری‌که در اکثر تحقیقات و آزمایش‌های علمی مورد استفاده قرار گرفته است. ...

پایان نامه کارشناسی ارشد چکیده ضرورت داشتن محیط سالم و بالا بردن سطح سلامت جامعه، نیاز به داشتن برنامه ریزی صحیح جهت کاهش منابع تولید آلاینده‌های هوا و نیز پیش‌بینی این آلاینده‌ها برای جلوگیری از اثرات مضر آن را اجتناب ناپذیر می‌نماید. پیش‌بینی آلاینده‌ها می‌تواند در مدیریت و کنترل آلودگی هوا مفید واقع شود. در این تحقیق، آلایندۀ O3 بدلیل اثرات مضر آن‌ بر سلامتی انسان و نیز ...

چکيده   در يک محيط صنعتي توزيع شده، کارخانه هاي مختلف و داراي ماشين ها و ابزارهاي گوناگون در مکان هاي جغرافيايي مختلف غالبا به منظور رسيدن به بالاترين کارايي توليد ترکيب مي شوند. در زمان ت

پایان‌نامه کارشناسی ارشد گرایش الکترونیک چکیده امروزه با توجه به مزایای شبکه­های حسگر بی­سیم که همانا پیاده­­سازی ساده و ارزان، مصرف توان پایین و مقیاس­پذیری بالای آنها است، در بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار گرفته­اند. طراحی شبکه­های پایدار حسگر بی­سیم یک مسئله بسیار چالش برانگیز است. انتظار می­رود حسگرها با انرژی محدود به صورت خودکار برای مدت طولانی کار کنند. این در حالی ...

پایان‌نامه کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- معماری کامپیوتر چکیده با پیشرفت تکنولوژی ساخت وسایل الکترونیکی و مقرون به صرفه شدن شبکه‌ های حسگر در مقیاس‌های بزرگ، شبکه ­های حسگر بی­سیم زمینه‌های تحقیقاتی را با رشد سریع و جذابیت بسیار فراهم می­کنند که توجهات زیادی را در چندین سال اخیر به خود جلب کرده است. شبکه‌های حسگر بی‌سیم با مقیاس بزرگ حاوی چند صد تا چند ده هزار حسگر، پهنه وسیعی ...

پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی برق،مخابرات سیستم چکیده: بررسی الگوریتم‌های ‌مسیر‌یابی در شبکه‌های رادیوشناختی و ارائه روشی برای بهبود برون دهی شبکه تکنولوژی رادیوشناختی برای اولین بار توسط دکتر Mitola در سال 1999 بیان شد و در سال‌های اخیر تحولی نو‌ظهور در زمینه ارتباطات رادیویی ایجاد کرده که می تواند با بکارگیری منابع طیفی موجودبه صورت هوشمندانه و مؤثر سرویس‌های بی‌سیم ...

ثبت سفارش