فهرست:
چکیده. 1
فصل اول: کلیات
1-1 پیشگفتار. 3
1-2 مقدمه. 7
1-3 طرح مسأله. 8
1-4- پیشنه تحقیق.. 9
1-5 اهمیت تحقیق.. 10
1-6 اهداف تحقیق.. 11
1-7 فرضیات: 12
1-8- شیوه کار و ابزار تجزیه و تحلیل.. 12
فصل دوم: موقعیت طبیعی، کشاورزی، تأثیرات آب و اقلیم بر گیاه برنج در منطقه
بخش اول: لنجان.. 14
2-1 جغرافیای طبیعی.. 14
2-2 موقعیت و مشخصات جغرافیایی لنجانات... 14
2-2-1 موقعیت ریاضی.. 14
2-2-2 موقعیت سیاسی.. 15
2-2-3 موقعیت جغرافیایی.. 15
2-3 ناهمواریها 15
2-3-1 ارتفاعات... 16
2-3-2 کوهپایهها و دشتها 16
2-3-3 دره زایندهرود. 16
2-4 آب و هوا 17
2-5 منابع آب... 17
2-5-1 زایندهرود. 17
2-5-2 چشمه سارها 18
2-5-3 قنوات و چاهها 18
2-6 وضع جریان آب در حوضههاردنگ و دشت لنجان. 19
2-6-1 تغییرات جریان آب حوضههاردنگ.... 19
2-7 بادها 19
2-8 لنجان و سیر تقسیمات کشوری.. 19
2-9 جغرافیای تاریخی.. 21
2-9-1 وجه تسمیه. 21
2-9-2 منابع و مستندات تاریخی.. 22
2-9-3 آثار تاریخی.. 23
بخش دوم: زرینشهر. 25
2-10 جغرافیای طبیعی.. 25
2-11 موقعیت... 25
2-12 زمینشناسی.. 26
2-13 ناهمواریها 27
2-13-1 ارتفاعات... 27
2-13-1-1 ارتفاعات شمال غربی- جنوب شرقی.. 28
2-13-1-2 ارتفاعات غربی، شرقی.. 28
2-13-1-3 ارتفاعات پراکنده. 29
2-13-2 دشتها و صحراها 30
2-13-3 بستر زایندهرود. 30
2-14 آب و هوا 32
2-15 بادها 32
2-15-1 بادهای دایمی.. 32
2-15-2 بادهای موقتی.. 33
2-15-2-1 بادهای بهاری.. 33
2-15-2-2 باد تابستانی.. 33
2-15-2-3 بادهای پاییزی.. 33
2-15-2-4 بادهای زمستانی.. 33
2-16 منابع آب... 33
2-16-1 زایندهرود. 34
2-16-1-1 مادی کمالآباد. 37
2-16-1-2 مادی علیای ریز. 38
2-16-1-3 جوی پاکندال. 39
2-16-2 قناتها( کاریزها) و چاهها 40
2-16-2-1 قنات یا کاریز چیست؟. 41
2-16-2-2 اجزای قنات... 41
2-17 اوضاع اقتصادی لنجان. 43
2-17-1 اهمیت کشاورزی در لنجان. 43
2-17-2 تحلیل تعداد روزهای یخبندان. 45
2-18 زرینشهر در سیر تقسیمات کشوری.. 47
2-18-1 جغرافیای تاریخی.. 47
2-18-2 وجه تسمیه. 48
2-18-3 آثار کهن.. 49
بخش سوم: برنج... 50
2-19 پیشنه برنجکاری در ایران. 50
2-20 عوامل مؤثر در مقدار مصرف آب شالیزار. 51
2-21 آب و هوا 52
2-22 مراحل زندگی بوته برنج.. 54
2-23 آفات برنج.. 55
2-24 بیماریهای برنج.. 55
2-25 علفهای هرز برنج.. 55
2-26 ارقام مهم برنج کشور. 55
2-27 عملیات زراعی شالیکاری در استان اصفهان. 56
2-27-1 خزانه. 56
2-27-2 کاشت در زمین اصلی.. 58
2-27-3 داشت... 59
2-27-4 برداشت برنج.. 61
2-27-5 برداشت با دست... 62
2-27-6 برداشت با کمباین غلات... 63
2-27-7 برداشت با دست و خرمنکوبی با کمباین.. 63
2-27-8 تنگناها 64
2-27-9 پیشنهادات... 64
2-28 شالیکوبی.. 64
2-28-1 مزیت نمک.... 66
2-28-2 دلائل خرد شدن. 66
2-28-3 ضایعات... 67
2-29 نگرشی به وضعیت برنج کشور. 68
2-29-1 ارقام برنج استان اصفهان. 68
2-29-2 زمان کاشت برنج در استان اصفهان. 69
2-30 برنج.. 70
2-31 بیماریهای برنج در ارتباط با شرایط اقلیمی.. 73
2-31-1 بیماری بلاست... 73
- اثر شرایط محیطی روی توسعه بیماری بلاست... 76
2-31-2 بیماری سوختگی غلاف برگ برنج.. 78
2-31-3 بیماری پوسیدگی ساقه. 81
2-31-5 بیماری سیاهک دروغی برنج.. 83
فصل سوم: روش تحقیق
3-1 مقدمه. 87
3-2 روش تحقیق.. 87
3-3 جامعه آماری.. 88
3-4 روش نمونه گیری.. 89
3-5 ابزار اندازه گیری.. 89
3-6 روشهای تجزیه و تحلیل دادهها 89
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل آماری
4-1 آمار استنباطی.. 91
فرضیه اول: بارندگی بر تولید برنج تأثیر دارد. 91
فرضیه دوم: دما بر تولید برنج تأثیر دارد. 93
فرضیه سوم: رطوبت بر افزایش خرده برنج تأثیر دارد. 96
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات
5-1 نتیجهگیری.. 99
5-2 پیشنهادات... 101
منابع............................................................................................................................. 111
5-3 فرصتهای فنی برای افزایش پایداری تولید برنج.. 107
.
منبع:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.c
26.
27.مقایسه عملکرد لاینهای امیدبخش داخلی و خارجی برنج در لنجان اصفهان
28.تعیین بهترین رطوبت زمان برداشت و رطوبت تبدیل به منظور کاهش میزان خرده برنج
29.آشنایی با منطقه لنجانات
30.کشاورزی و آب و هوا
31.هوا و اقلیمشناسی
32.بررسی پتانسیلهای هیدروکلیمایی حوضه آبی (گردنه رخ) منطقه لنجان
33.تکنیکهای اقلیمشناسی
34.بررسی اثر شرایط محیطی بر کیفیت پخت برنج
35.بررسی پتانسیلهای هیدروکلیمایی حوضههاردنگ (منطقه لنجان)
36.لنجان
37.عوامل زیانآور در زراعت برنج
38.مبانی آب و هواشناسی
39.مبانی پژوهش درعلوم رفتاری
40.عملکرد مدیریت جهاد کشاورزی زرینشهر
41.مقدمهای بر جغرافیای کشاورزی
42.فرهنگ جامع نامها و آبادیهای کهن ایران
43.زراعت برنج و اصلاح آن. سازمان کشاورزی
44.علل پیدایش ضایعات برنج در فرآیند تبدیل
45.آب و هواشناسی کاربردی
46.اصول مقدماتی زراعت برنج
47.فرهنگنامه
48.آب و هوای ایران
49.روشهای تحقیق و چگونگی ارزشیابی آن در علوم رفتاری
50.کاربرد هواشناسی در کشاورزی
51.اقلیم و پراکنش گیاهی
52.آشنایی با شهر تاریخی اصفهان
53.راهنمایآفات
54.
55.اقلیمشناسی همدید و کاربرد آن در مطالعات محیطی
56.www.magiran.com
57.www.irimo.ir
58.www.agri-es.ir
59.www.riz.blogfa.com
60.www.lenjan.gov.ir
61.www.civilica.ir
.