پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران )

word 10 MB 29692 59
1390 مشخص نشده جغرافیا و برنامه ریزی شهری
قیمت قبل:۷۲,۲۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۳۳,۱۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه

    تحولات جامعه‌ ی روستایی ایران پس از دهه‌ی 40 به‌لحاظ تغییرات اساسی و زیربنایی در جهت‌گیری‌های محور توسعه که بیشتر متأثر از سیاست‌های استعمارگرانه‌ی استکبار جهانی بود منجر به اضمحلال روستاها و درنتیجه بروز مشکلات و معضلات اساسی در کشور گردید این تحولات نه تنها در کشور ما بلکه در تعداد زیادی از کشورهای درحال توسعه یا توسعه‌نیافته اتفاق افتاد.

    با عنایت به این که تحقیق اهداف توسعه‌ی‌ملی مستلزم توجه مجرد به احیاء و توسعه‌ی مراکز مناطق روستایی است و از طرفی عدالت اجتماعی و اهداف عالی و سیاست‌های‌بشردوستانه‌ی انقلاب اسلامی نیز این توجه و حمایت را تشدید می‌نماید. لذا برنامه‌ریزی و رسیدن به روش‌های علمی‌تر در بهبود کیفیت سکونت‌گاه‌های روستایی و ایجاد محیط زیست سالم‌تر در این مراکز را باید جزء وظایف اجتناب‌ناپذیر دولت دانست.

    شناخت ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه در کلیه‌ی زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی و بالفعل نمودن آن‌ها توسعه‌ی کالبدی، هماهنگی در سیاست‌گذاری‌های مراکز روستایی، سیاست‌های منطقه‌ای و... امری است که در جریان تهیه و اجرای طرح‌های هادی روستایی می‌تواند اتفاق بیفتد.

     

    معرفی اجمالی شهرستان لنجان

    موقعیت شهرستان

    شهرستان لنجان بین مختصات 51 درجه تا 29 دقیقه طول شرقی و 32 درجه و 13 دقیقه تا 32 درجه و 32 دقیقه‌ی عرض شمالی و بخشی از ناحیه‌ی جلگه‌ی اصفهان واقع شده است.

    این شهرستان از شمال به شهرستان نجف‌آباد و فلاورجان، از جنوب غرب و غرب به استان چهارمحال و بختیاری و از شرق و جنوب شرقی به شهرستان مبارکه منتهی می‌شود.

    موقعیت ممتاز این منطقه با چهره‌ی طبیعی خاص خود که متشکل از ارتفاعات برف‌گیر از یک‌سو و جلگه‌های حاصل‌خیز از سوی دیگر می‌باشد و هم‌چنین تأثیری که این شرایط از جهت تنوع آب و هوایی بر اقلیم منطقه برجای می‌گذارد موجب گردیده که لنجان از زمان‌های گذشته تا کنون یکی از مراکز بزرگ انسانی و شکوفایی اقتصادی به‌شمار آید.

    مرحله‌ی اول

    مطالعات پایه و تشخیص وضعیت موجود

    پیشینه و زمینه

    1-1-بررسی اجمالی موقعیت سیاسی و جغرافیایی روستا

    روستای چم‌علیشاه یکی از روستاهای دهستان چم یوسفعلی واقع در بخش باغ‌بهادران و از توابع شهرستان لنجان می‌باشد، وسعت این روستا 14 هکتار است.

    ازنظر موقعیت جغرافیایی روستای چم‌علیشاه در 51 درجه و 3 دقیقه طول شرقی و 32 درجه و 26 دقیقه عرض شمالی واقع شده است.

    روستای چم‌علیشاه در فاصله‌ی 5 کیلومتری مرکز دهستان(روستای چم‌یوسفعلی)، 30 کیلومتری مرکز بخش(شهر باغ‌بهادران) و 45 کیلومتری مرکز شهرستان(شهر زرین شهر) واقع شده است.

    این روستا از شمال به ارتفاعات، از جنوب به روستای فتح‌آباد، از سمت شرق به روستای پرکستان و از قسمت غرب نیز به روستاهای سربند و چم‌کهریز محدود می‌شود. شیب عمومی روستا از شمال به جنوب است.

    در مورد قدمت روستای مورد مطالعه از لحاظ تاریخی اطلاعات مدون و ثبت‌شده‌ای وجود ندارد و به‌طور تخمینی قدمت روستا در حدود600 سال می‌باشد.

    دلیل اصلی نام‌گذاری روستا به چم‌ علیشاه بدین گونه است که رودخانه‌ی زاینده‌رود با پیچ و خم‌های زیادی از این منطقه عبور می‌کند و. روستاهای این منطقه به‌دلیل واقع شدن در چم و خم رودخانه از کلمه‌ی چم در ابتدای نام روستای خود استفاده نموده‌اند، علیشاه هم نام فردی بوده که اولین بار به تأسیس روستا مبادرت نموده است.

    1-2-بررسی طرح‌های فرادست مصوب(طرح جامع توسعه و عمران ناحیه و طرح سامان‌دهی فضا و سکونت‌گاه‌های روستایی)

    1-2-1-نقش و جایگاه روستا در طرح فرادست(به‌عنوان مرکز مجموعه، حوزه، روستای مستقل)

    براساس بررسی طرح‌های فرادست مصوب که شامل طرح جامع توسعه و عمران ناحیه و طرح سامان‌دهی فضا و سکونت‌گاه‌های روستایی می‌باشد کل بخش باغ‌بهادران به‌عنوان یک منظومه با مرکزیت شهر باغ‌بهادران تعیین شده است. شهر باغ‌بهادران به‌عنوان مهم‌ترین نقطه‌ی شهری بخش تقریباً در موقعیت ممتاز جغرافیایی در مسیر کلیه‌ی نقاط سکونت‌گاهی قرار گرفته است به‌نحوی که سه محور اساسی قابل مطالعه در بخش شامل محور طبیعی رودخانه زاینده‌رود، محور ارتباطی جاده‌ی اصفهان-شهرکرد و محور ارتباطی جاده‌ی اصفهان-خوزستان را به‌عنوان یک نقطه‌ی کانونی انشعاب می‌بخشد و در مسیر گذر به شهر اصفهان کلیه‌ی نقاط سکونت‌گاهی مجبور به عبور از این نقطه می‌باشند. بنابراین شهر باغ‌بهادران کانونی مؤثر در بخش باغ‌بهادران است که به‌عنوان مرکز منظومه‌ی روستایی عمل می‌نماید.

    در بخش باغ‌بهادران دو مجموعه‌ی روستایی به نام مجموعه‌ی روستایی چم‌کوه و چم‌رود شناسایی شده است که مجموعه‌ی روستایی چم‌رود دارای 17 نقطه و مجموعه‌ی روستایی چم‌کوه نیز دارای 11 نقطه‌ی سکونت‌گاهی می‌باشند.

    براساس طرح فرادست بخش باغ‌بهادران مجموعه روستایی چم‌یوسفعلی از دهستان چم‌کوه از دو حوزه‌ی روستایی چم یوسفعلی و چم‌علیشاه تشکیل شده است.

    حوزه‌ی روستایی چم‌یوسفعلی با 5660 نفر جمعیت به مرکزیت روستای چم‌یوسفعلی(مرکز دهستان)، 8 نقطه‌ی سکونت‌گاهی را زیر پوشش دارد و حوزه‌ی روستایی چم‌علیشاه با1100 نفر جمعیت به مرکزیت روستای چم‌علیشاه، 3 نقطه‌ی سکونت‌گاهی را تحت سرویس‌دهی خویش قرار داده است، این 3 نقطه‌ی سکونت‌گاهی واقع در حوزه‌ی روستایی چم‌علیشاه عبارتند از: چم‌علیشاه، چم‌آغل و پرکستان.

    بنابراین نقش و جایگاه روستای چم‌علیشاه در طرح فرادست با توجه به مطالب فوق به‌عنوان حوزه‌ی روستایی می‌باشد که البته چم‌آغل نیز هم‌اکنون  جزء یکی از محله‌های روستای چم‌علیشاه محسوب می‌گردد.

    1-2-2-ارائه‌ی فهرست پیشنهادهای طرح‌های مذکور در مورد خدمات و امکانات پیشنهادی برای روستا

    هم‌چنان‌که در بحث قبل گفته شد براساس طرح سامان‌دهی سکونت‌گاه‌های روستایی بخش باغ‌بهادران ازتوابع شهرستان لنجان، زوستای چم‌علیشاه به‌عنوان حوزه‌ی روستایی مورد بررسی قرار می‌گیرد که طبق نتایج برداشت‌های میدانی فاقد حوزه‌ی نفوذ می‌باشد. بنابراین امکانات و خدمات مورد نیاز روستا در طرح پیشنهادی به‌شرح زیر می‌باشد:

    -امکانات مسکونی

    -امکانات تجاری: توسعه‌ی شرکت تعاونی

    -امکانات مذهبی:احداث مسجد

    -امکانات اداری: شامل دفتر شورای اسلامی و حل اختلاف

    -امکانات آموزشی: احداث پیش‌دبستانی

    -خدمات عمومی و رفاهی: احداث فضای سبز و توسعه‌ی پارک‌ کودک

    -امکانات ورزشی:چمن‌کاری و تسطیح زمین‌ فوتبال

    -امکانات تأسیسات و تجهیزات و امکانات کارگاهی

    -امکانات فرهنگی: شامل احداث کتابخانه و سالن اجتماعات

    -امکانات انتظامی

    -احداث کارگاه‌های صنایع نیمه مزاحم

    1-3-2-معرفی و اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی مورد نیاز روستا که قابل رفع می‌باشند

    باعنایت به موارد فوق‌الذکر این نتیجه حاصل می‌گردد که در کنار سامان‌دهی معابر روستا درخصوص گازرسانی به روستا تمهیدات لازم انجام گیرد، هم‌چنین مشکلات آب آشامیدنی روستا ازنظر کمی و کیفی حل گردد و با برنامه‌ریزی‌های صحیح در جهت استفاده‌ی بهینه از منابع آب کشاورزی روستا و جلوگیری از هدر رفتن آب، مشکل کمبود آب مورد نیاز اراضی زراعی نیز رفع شود. مشکل فضاهای آموزشی روستا نیز با کمک دولت و همکاری مردم روستا به حداقل ممکن برسد.

    -شناسایی پایه

    2-1-شناسایی پایه در سطح حوزه‌ی نفوذ

    2-1-1-بررسی و تعیین الگوی مراجعه‌ی خدماتی و مبادله‌ی کالا بین حوزه‌ی نفوذ و روستای مورد مطالعه با استفاده از اطلاعات محلی و نتایج طرح‌های فرادست

    با توجه به برداشت‌های میدانی و نتایج حاصل از طرح‌های فرادست، روستای چم‌علیشاه دارای هیچ‌گونه حوزه‌ی نفوذی نمی‌باشد. لذا در این خصوص به بررسی و تعیین الگوی خدمات و امکانات در سطح دهستان چم‌کوه می‌پردازیم.

    خدمات بهداشتی و درمانی

    روستای مورد مطالعه در حال حاضر دارای یک خانه‌ی بهداشت می‌باشد که البته امکانات محدودی دارد و فقط به اهالی خود سرویس‌دهی می‌نماید، درخصوص استفاده از امکانات در سطح بالاتر مثل مرکز بهداشت و درمان، داروخانه و دندانپزشکی روستای چم‌علیشاه و دیگر روستاهای دهستان چم‌کوه فاقد این نوع امکانات می‌باشند که برای رفع نیازهای خود در این زمینه به مرکز بهداشت و درمان روستای چم‌یوسفعلی مراجعه می‌نمایند. البته برای استفاده از خدمات در سطح بالاتر مثل درمانگاه، داروخانه، دندانپزشک و بیمارستان به شهر زرین‌شهر مراجعه می‌کنند.

    خدمات آموزشی

    در روستای چم‌علیشاه 2 باب واحد آموزشی شامل یک دبستان و یک مدرسه‌ی راهنمایی وجود دارد که هر دو به‌صورت مختلط می‌باشند. ولی فاقد امکانات آموزشی در مقطع متوسطه است، لذا در مقطع دبیرستان پسران به روستای کرچگان و دختران به روستای چم‌یوسفعلی مراجعه می‌کنند. درخصوص استفاده از آموزشگاه‌های پیش‌دانشگاهی هم دختران و هم پسران به شهر باغ‌بهادران مراجعه می‌کنند.

    خدمات اداری

    اهالی روستا درخصوص استفاده از دفتر پست و مخابرات به روستای پرکستان، بانک و قرض‌الحسنه و بخش‌داری به شهر باغ‌بهادران و مرکز خدمات کشاورزی به زرین‌شهر مراجعه می‌کنند.

    خدمات انتظامی

     درخصوص استفاده از پاسگاه انتظامی روستاهای واقع در دهستان به شهر باغ‌بهادران مراجعه می‌کنند.

    خدمات تجاری

    خدمات تجاری روستای چم‌علیشاه شامل شرکت تعاونی و فروش  مواد سوختنی و چند باب بقالی است. اکثر روستاهای واقع در دهستان چم‌کوه فاقد خدمات تجاری در سطح بالا می‌باشند لذا درخصوص رفع نیازهای خود به ویژه بازار خرید و فروش به زرین‌شهر و هم‌چنین برای استفاده از پمپ بنزین به شهر باغ‌بهادران مراجعه می‌نمایند.

    خدمات صنعتی و کارگاهی

    روستاهای دهستان چم‌کوه اکثراً فاقد این نوع امکانات می‌باشند و در خصوص استفاده از تعمیرگاه ماشین‌آلات کشاورزی و ماشین‌آلات سواری به شهر باغ‌بهادران مراجعه دارند و هم‌چنین محصولات کشاورزی خود را در انبار کشاورزی شهر باغ‌بهادران نگه‌داری می‌نمایند، برای خرید مصالح ساختمانی نیز به شهر باغ‌بهادران مراجعه می‌نمایند.

    2-1-2-بررسی و تدقیق محدود حوزه‌ی نفوذ مستقیم روستا با استفاده و تلفیق اطلاعات طرح‌های فرادست مصوب و اطلاعات مربوط به برداشت میدانی

    هم‌چنان‌که در مباحث قبلی نیز بیان شد، روستای چم‌علیشاه فاقد هرگونه حوزه‌ی نفوذی می‌باشد لذا درخصوص این بند به بررسی دهستان چم‌کوه می‌پردازیم.

    براساس اطلاعات حاصل از طرح فرادست بخش باغ‌بهادران، دهستان چم‌کوه دارای 11 نقطه‌ی سکونت‌گاهی می‌باشد که به‌ترتیب روستاهای چم‌حیدر، قلعه سربند و چم‌آغل از غرب به شرق دهستان و در قسمت شمال رودخانه زاینده‌رود واقع شده‌اند. روستاهای چم‌طاق، چم‌یوسفعلی، چم‌کهریز، چم‌علیشاه و پرکستان هم‌چون روستاهای فوق از غرب به شرق مستقر می‌باشند با این تفاوت که در جنوب رودخانه‌ی زاینده‌رود واقع شده‌اند. روستاهای قلعه‌سنگی و جعفرآباد نیز در جنوب دهستان قرار گرفته‌اند.

    2-1-3-بررسی تحولات جمعیت آبادی‌های حوزه‌ی نفوذ شامل(تعداد، بعد خانوار، آموزش، شاغلین و ...)

    1-تعداد و نرخ رشد جمعیت

    همان‌طور که قبلاً گفته شد روستای چم‌علیشاه فاقد حوزه‌ی نفوذ می‌باشد به همین دلیل به بررسی جمعیت دهستان چم‌کوه می‌پردازیم.

    با توجه به آمار جمعیتی سال‌های 1365 و 1375 روستاهای دهستان چم‌کوه که در جدول ذیل نشان داده شده، اکثر روستاهای این دهستان طی این 10 سال با کاهش جمعیت روبه‌رو بوده‌اند و در نتیجه نرخ رشد بیشتر روستاهای دهستان منفی می‌باشد که این سیر نزولی جمعیت نشان از کمبود امکانات و خدمات در این روستاها بوده و باعث مهاجرت روستاییان به خارج از روستا شده است.

    فقط چند روستای چم‌یوسفعلی، جعفرآباد، چم‌نور و یال بلند دارای نرخ رشد مثبت می‌باشند. که در رتبه‌بندی صورت گرفته از بین روستاهای مذکور روستای یال‌بلند با 1/4 درصد دارای بالاترین نرخ رشد می‌باشد و روستای قلعه سربند با 6/12- درصد دارای پایین‌ترین نرخ رشد بوده است، لذا کاهش جمعیت و نرخ رشد منفی روستاها زنگ خطری است برای مسئولین تا با برنامه‌ریزی و ارائه‌ی خدمات و امکانات به این قبیل روستاها از مهاجرت بی‌رویه‌ی آن‌ها به خارج از روستا جلوگیری نمایند.

  • فهرست:

    مقدمه..................................................................................................................................... 1

    معرفی اجمالی شهرستان لنجان................................................................................................... 2

    موقعیت شهرستان..................................................................................................................... 3

    مرحله‌ی اول مطالعات پایه و تشخیص وضعیت موجود................................................................... 6

    1-پیشینه و زمینه....................................................................................................................... 7

    1-1-بررسی اجمالی موقعیت سیاسی و جغرافیایی روستا................................................................ 7

    1-2-بررسی طرح‌های فرادست مصوب(طرح جامع توسعه و عمران ناحیه و طرح سامان‌دهی فضا و سکونت‌گاه‌های روستایی)............................................................................................................................................. 8

    1-2-1-نقش و جایگاه روستا در طرح فرادست(به‌عنوان مرکز مجموعه، حوزه، روستای مستقل)......... 8

    1-2-2-ارائه‌ی فهرست پیشنهادهای طرح‌های مذکور در مورد خدمات و امکانات پیشنهادی برای روستا 10

    1-3-2-معرفی و اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی مورد نیاز روستا که قابل رفع می‌باشند................... 11

    2-شناسایی پایه..................................................................................................................... 12

    2-1-شناسایی پایه در سطح حوزه‌ی نفوذ................................................................................. 12

    2-1-1-بررسی و تعیین الگوی مراجعه‌ی خدماتی و مبادله‌ی کالا بین حوزه‌ی نفوذ و روستای مورد مطالعه با استفاده از اطلاعات محلی و نتایج طرح‌های فرادست................................................................................. 12

    2-1-2-بررسی و تدقیق محدود حوزه‌ی نفوذ مستقیم روستا با استفاده و تلفیق اطلاعات طرح‌های فرادست مصوب و اطلاعات مربوط به برداشت میدانی......................................................................................................... 14

    2-1-3-بررسی تحولات جمعیت آبادی‌های حوزه‌ی نفوذ شامل(تعداد، بعد خانوار، آموزش،

    شاغلین و ...)......................................................................................................................... 15

    2-1-4-بررسی منابع عمده معیشت روستاهای حوزه‌ی نفوذ براساس اطلاعات محلی و نتایج طرح‌های فرادست   21

    2-2-شناسایی پایه در سطح روستا........................................................................................... 23

    2-2-1-بررسی‌های محیطی.................................................................................................... 23

    2-2-1-1-بررسی کلیات ویژگی‌های محیطی روستا با استفاده از طرح‌ها و اطلاعات موجود و نیز شناخت تفصیلی زمینه‌های اصلی و تأثیرگذار نظیر توپوگرافی و اقلیم.................................................................................. 23

    3-2- بررسی و نحوه‌ی توزیع خدمات زیربنایی (تأسیسات و تجهیزات عمومی)و رفاهی(اجتماعی و اقتصادی)در سطح روستا و تعیین شعاع عملکرد هر یک از آن‌ها در مقیاس درون روستایی یا                       برون روستایی....... 24

    4-2- شناخت و تعیین کاربری اراضی در روستا اعم از مسکونی، آموزشی، بهداشتی و ... و محاسبه‌ی سطح سرانه‌ی آن‌ها........................................................................................................................................... 27

    5-2- تحلیل خدمات پیشنهاد شده در طرح‌های فرادست در مورد روستاهای حوزه‌ی نفوذ و ارزیابی اجرای پیشنهادهای یادشده در تغییر الگوی مراجعه و یا تغییر محدوده‌ی حوزه‌ی نفوذ تا سال افق طرح...................................... 34

    مرحله‌ی دوم تحلیل و استنتاج بررسی‌های وضع موجود و تدوین چشم‌اندازها................................. 37

    2-تحلیل و استنتاج مطالعات مربوط به روستا.............................................................................. 38

    2-1-ارزیابی ویژگی‌های محیطی موجود در روستا به ویژه در زمینه‌ی منابع آب شرب و کشاورزی و تحلیل کلی میزان تأثیرگذاری آن در توسعه‌ی آتی روستا تا سال افق طرح.............................................................. 38

    2-2-ارزیابی و اولویت‌بندی خطر بروز سوانح طبیعی در روستا و امکان‌سنجی کاهش پیامدهای سوانح طبیعی     39

    2-3-تحلیل ویژگی‌ها و برآوردهای جمعیتی روستا..................................................................... 39

    2-3-1-تحلیل روند تحول جمعیت و میزان مهاجر فرستی و مهاجر‌پذیری براساس اطلاعات محلی..... 39

    2-3-2-ارزیابی پیش‌بینی طرح فرادست در مورد جمعیت آتی روستا و تعداد شاغلین...................... 41

    3-4- تحلیل تغییر و تحول منابع درآمدی روستاییان و فعالیت‌های اقتصادی (کشاورزی، صنعت و خدمات) و تدوین چشم‌انداز آتی آن‌ها............................................................................................................................. 42

    3-5- تعیین محدودیت‌ها و امکانات توسعه کالبدی روستا و جهات و حدود منطقی توسعه و اولویت‌بندی آن تا سال افق طرح........................................................................................................................................... 43

    3-6- ارزیابی کمبودهای خدماتی موجود سرویس‌دهنده به روستا و حوزه‌ی نفوذ آن...................... 45

    مرحله‌ی سوم تعیین و اولویت‌بندی پروژه‌های پیشنهادی............................................................... 47

    1-تعیین برنامه‌ها، پروژه‌های پیشنهادی...................................................................................... 48

    1-1-نیازسنجی برنامه‌ها و پروژه‌های مورد نیاز در سطح روستا با توجه به نتایج طرح‌های فرادست، دیگاه روستاییان و مطالعات مرحله‌ی دوم.......................................................................................................................... 48

    1-2-اولویت‌بندی برنامه و پروژه‌های پیشنهادی با توجه به نیازهای اساسی در سطح روستا............... 48

    1-2-2-تعیین و اولویت‌بندی برنامه‌ها و پروژه‌های زیست محیطی مرتبط با طرح سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی و دفع فاضلاب............................................................................................................................... 49

    1-2-3-تعیین و اولویت‌بندی برنامه‌ها و پروژه‌های اقتصادی با تأکید به برنامه‌های اشتغال‌زایی و امکان افزایش درآمد روستاییان........................................................................................................................................... 50

    1-2-4-ارائه‌ی پیشنهادهای لازم جهت تقویت و نهادینه شدن فعالیت‌های مشارکتی روستاییان در ابعاد اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و فنی و اجرایی جهت بهره‌وری بیشتر و مداوم طرح‌های عمرانی روستا.............................. 51

    1-2-5-تعیین اولویت‌بندی پروژه‌های اجتماعی و فرهنگی........................................................... 52

    1-2-6-تعیین و اولویت‌بندی پروژه‌های خدماتی-رفاهی............................................................. 53

    1-3-اولویت‌بندی برنامه‌ها و پروژه‌های پیشنهادی در کلیه‌ی زمینه‌ها باتوجه به نیازهای اساسی در سطح روستا     53

    .

    منبع:

    ندارد.


موضوع پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), نمونه پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), جستجوی پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), فایل Word پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), دانلود پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), فایل PDF پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), تحقیق در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), مقاله در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), پروژه در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), پروپوزال در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), تز دکترا در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), تحقیقات دانشجویی درباره پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), مقالات دانشجویی درباره پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), پروژه درباره پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), گزارش سمینار در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), تحقیق دانش آموزی در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), مقاله دانش آموزی در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران ), رساله دکترا در مورد پایان نامه برنامه ریزی جهت توسعه روستایی (روستای چم علی‌ شاه از توابع شهرستان لنجان، بخش باغ بهادران )

پایان­نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: مدیریت کشاورزی چکیده در این پژوهش بعد از بیان کلیات و ادبیات تحقیق پیرامون موضوع صنایع دستی ماسوله ونقاط ضعف،قوت، فرصت ها و تهدید های پیش روی آن،به بررسی استراتژی های چهار گانه در این بخش می پردازیم و در ادامه به بررسی توانمند سازی گردشگری ماسوله و تدوین استراتژی های مربوط به آن می پردازیم.همچنین به منظور ...

پایان نامه جهت اخذ مدرک دکتری رشته جغرافیا و برنامه ریزی روستایی چکیده رساله/پایان نامه : توسعه یافتگی بخش کشاورزی در مناطق روستایی مبتنی بر وجود استعدادهای طبیعی و تحقق اهداف برنامه ریزی جهت استقرار امکانات و الزامات توسعه است. این درحالی است که باوجود برخورداری برخی از سکونتگاه های روستایی از پتانسیل های بالای طبیعی و اکولوژیکی شاهد عدم توسعه یافتگی بخش کشاورزی در این نواحی ...

پاِیان­نامه کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی روستایی توسعه روستایی از عوامل مختلفی نشات می­گیرد که یکی از آنها مسکن مطلوب می باشد . مسکن مناسب درواقع مسکن پایدار است که دارای ویژگی های آسایش مناسب،فضای مناسب،عوامل بهداشتی مناسب،مکان مناسب،وقابلت دسترسی از نظر کار را دارا می باشد . از این رو هدف اصلی این پژوهش شناسایی و تحلیل عوامل موثر بر توسعه پایدار مسکن در نواحی ...

پایان‌نامه برایدریافت درجه کارشناسی ارشد(M.A) در رشته جغرافیا و برنامه ریزی روستایی چکیده ایجاد صنایع یکی از راهبردهایی است که به توسعه روستاها کمک می کند صنعتی شدن مناطق روستایی به عنوان شتاب دهنده ایجاد اشتغال پایدار و کار آمد ترین چاره ساز حل مشکل بیکاری روستا است نظریه صنعتی شدن و طرح ریزی مطلوب صنایع در مناطق روستایی به عنوان یک کاتالیزور در جهت ایجاد اشتغال پایدار و به ...

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد در رشته جغرافیا و برنامه­ ریزی روستایی چکیده فضاهای روستایی بخشی از جوامع انسانی هستند و توسعه پایدار و یکپارچه ملی معطوف به توسعه پایدار در سطح منطقه­ای، شهری و روستایی است. در همین راستا برنامه دوم، سوم و چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی، عمران روستایی را یکی از اهداف خود قرار داده و برای رسیدن به آن یکی از راهکارهای اجرایی را صدور ...

پایان‌نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته :جغرافیا گرایش: برنامه ریزی روستایی چکیده مدیریت روستایی فرآیند چند جانبه ای است که شامل سه رکن ، مردم ، دولت و نهادهای عمومی است.در این فرآیند با مشارکت مردم و از طریق تشکیلات ، سازمان های روستایی و ،برنامه ها و طرح های توسعه روستایی تدوین و اجرا گردیده و تحت نظارت و ارزش یابی قرار می گیرد سازمان های محلی از جمله انواع سازمانها ...

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و صنعت توریسم چکیده موضوع توریسم و صنعت جهانگردی در دنیای معاصر و بخصوص درکشورهای توسعه یافته، هم تراز دیگر صنایع و بخش های اقتصادی رشد بسیار چشمگیری داشته است .امروزه بسیاری از کشورهای جهان ، ابعاد گسترده صنعت گردشگری را از نظر تولید ،اشتغال و ایجاد درآمد درک کرده اند و از چند دهه پیش به شدت به توسعه این صنعت پرداخته اند. کشور جمهوری اسلامی ...

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشدM .Sc رشته جغرافیا و برنامه ریزی روستایی چکیده اهمیت مسائل و موضوعات گوناگون روستاییان و سکونتگاه های روستایی ازجمله مسئله جابجایی روستاها برای کشور پهناوری چون ایران با تنوع ویژگی های طبیعی (اقلیم ، توپوگرافی ) و تفاوتهای اجتماعی ، فرهنگی و قومی همراه با تعداد زیاد سکونتگاههای روستایی کم جمعیت و پراکنده بسیار مهم است . سکونتگاههای روستایی به ...

پایان‌نامه برای دریافت کارشناسی ارشد در رشته علوم اجتماعی چکیده طرح هادی روستا از جمله طرح های عمران روستایی است که می تواند نقش بنیادی و زیر بنایی در توسعه همه جانیه مناطق روستایی داشته باشد .این طرح با استفاده از پتانسیل ها و قابلیت های خود میتواند زمینه ساز بهبود تسهیلات عمومی و رفاهی از قبیل نوسازی مسکن روستایی ، معابر جدید الاحداث ، حریم مسکونی و بهبود کیفیت زندگی روستاییان ...

پایان­نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: جغرافیای طبیعی گرایش ژئومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی چکیده: مطالعات اثرات توسعه شهری بر رودخانه­های زرجوب و گوهررود شهر رشت با هدف ارتقاء کیفیت زیست محیطی تغییر شرایط رودخانه­ها از وضعیت آلودگی و روند سل خیزی آنها به شرایط مطلوب و پایدار صورت گرفته است. رودخانه­های ذکر شده در شرایط موجود عملاً فاضلاب رو باز شهر می­باشند که ...

ثبت سفارش